הלב שלי שבור.

noair7

New member
הלב שלי שבור.

ואין לי אויר , איך קורה שאדם מסויים הופך להיות מרכז החיים וכשהוא עוזב הכל מתמוטט? אני שואלת את עצמי למה נתתי לזה לקרות? הלב שלי נאטם לחלוטין ואני לא מאמינה שארשה לעצמי לאהוב שוב. הכל כל כך טרי וכבר רוצים להכיר לי וכבר אתמול הגיע האור ממש לא יאמן ואני בכזה חושך ולא מצליחה לצאת משם נכון שהכל שם דפוק מהשורש ואין שום טעם להמשיך אבל זה חזק זה רגיל , אני לא יודעת מה לעשות? למרות שהפרידה טרייה לתת צאנס למשהו אחר? אני לא מצליחה אפילו לחשוב על זה כאפשרות מצד שני אולי היא מביאה את ה אור מה הייתן עושות במקומי? אופטימית

פאמקי

New member
השבוע נתקלתי במשפט

שמסכם את תחושתי לגביי הקושי שלך (ומבלי להמעיט בו)- "הלב הוא רק שריר. הוא לא נשבר הוא רק נתפס, אנחנו אלה שצריכים ללמוד לשחרר..." בהצלחה.

noair7

New member
את כל כך צודקת..

סביר להניח שאהבה היא רק עיניין חולף לא יאומן מה יכול לקרות כשאני מבינה שטעיתי ככ הרבה שנים..לחיות בהמתנה למשהו שלא יכול להתקיים. פתאום היא באה.. אחות של חברה טובה שמסתבר שהחברות איתה לא נולדה סתם ומאירה את עולמי....??? יכול להיות כזה דבר???? מה היא המתינה??? חיכתה?? היא הביאה את האור..כשמה כן היא...מאור..

noair7

New member
אהבה היא רק עיניין של החלטה..

חיבוק לכל הלבבות השבורים. החליטו שלא כואב לכם הילחמו בזה ויפסיק הכאב. אני מחכה למאור...

אני דווקא מעדיפה לחבק את הכאב

באיזשהו מקום הכאב מראה לי שאהבתי. וזה בסדר לכאוב. לכאוב ולשחרר. עם הרבה דמעות. ועדיין אפשר לכאוב ולהבין שהכאב הזה הוא בר חלוף

mirizoat

New member
over and over is it realy over?

קראתי את התכתובת והיא לא פשוטה. אם יש לך מאור שיכולה לתת לך אור ולהוציא אותך מהחושך אז תני צ'אנס והלוואי ויהיה לך טוב! הייתה תקופה לא פשוטה ובסוף היה קשה מאוד. אני מאחלת לך שתהיי מאושרת, אני אמצא את הקשת שלי לאט ובטוח. Goodbye my lover you have been the world קשת

למעלה