הלב הלב! ;-(

• פותח הנושא joly
  • פורסם בתאריך

joly

New member
הלב הלב! ;-(

כואב לי הלב, ואני לא מדברת על רשרושים. אני מדברת על הMTV מה הם עשו?! הם משדרים עכשיו עכשיו תכנית על דוגמניות וכאילו כוס אמק, מה זה?!!! הם נראות מעולה, אני יודעת שהן לא אוכלות וכאלה...אבל למה זה לא עוזר לי? זה לא שאני שמנה או משהו, אני לא מהבנות שבוכות, אבל...גם אני רוצה..ולא משנה מי שיגיד לכם שלהיות דוגמנית זה לא טוב וכאלה...אמנם זה נכון, אבל עמוק עמוק בלב, גם אנחנו רוצות קצת ממה שיש להן... נ.ב מישהו כבר בדק את הMSN מסנג`ר?

כאב לב???

לא לא לא לא... זה פשוט דיכוי!!! לא שאני באה לבכות או משהו,אבל כל התרבות הזו של רזון-רזון רזון-דוגמניות ערוץ אופנה שמשתלטות על המסך... איכס!!! אז כן,זה מדכא מאוד ולא שאני נראית נורא... זה סתם הכל אשליה אחת גדולה ולא מציאותית בכלל אני

Levinzone

New member
אתן רציניות???

למה בדיוק...? כאילו, ברחוב לא יוצא לכן לראות בנות שנראות טוב, או חברות שלכן או משהו כזה? למה שזה יזיז לכן איך מישהי אחרת נראית? אני אוהבת לראות ערוץ האופנה בשעות מתות של הטלוויזיה (אבל אני גם רואה ערוץ הקניות כל הזמן, אז אל תשימו לב), וממש לא אכפת לי מהדוגמניות שם... ברור שהן נראות יותר טוב ממה שאני אי פעם אראה [:)], אבל למה שזה יזיז לי? תמיד נחמד להיות יותר- יותר רזים, יותר יפים, יותר חכמים... אבל למה לא להסתפק ולהוציא את המירב ממה שיש לך??? לפי דעתי גישה של ``אוי איזה באסה, אני בחיים לא אראה ככה`` לא עוזרת בשומדבר, כי מה לעשות- באמת לא תראו ככה בחיים אם אתן לא נראות ככה עכשיו.. תחשבו רק מה יקרה לדוגמניות האלה עוד כמה שנים כשהן יהיו זקנות (בנות 20) וכבר לא תהיה להן קריירה... כבר המון זמן אני רוצתה לכתוב את המשפט הזה.. אני חייבת! don`t be surprised when a crack in the ice appears under your feet זהו, הוצאתי את זה... -יעל- נ.ב- הורדתי הורדתי הורדתי את הפונט של דה וול!!

לא אמרתי

שזה מדכא זה הכי מצחיק שיש האבסורד שהם מרעיבות את עצמן למוות כדי לקבל גזרה של גבעול כדי שאיזה צלם חרמן ישים אליהן לב ברחוב ו``אולי`` הן יהיו מפורסמות אמרתי שאני מוותרת על זה,ובכיף אני לא שמה על זה קצוץ,להפך,זה מצחיק אותי ובאמת,דוגמניות זקנות בנות 20,וגם הרבה מהן בלי השכלה(כי במקום ללמוד הן נסעו מסביב לעולם להצטלם) זה חיים זה?? NOT!!! אני

joly

New member
תודה

בואנה, את גדולה, את ענקית!!! את עזרת לי... זה ממש עזר כל הקטע הזה של מה שאמרת, זה העלה לי קצת את המצב רוח, את יודעת, להיות שלמה עם עצמי וכאלה,זה ממש טוב החומר הזה, אני חושבת שאני אתחיל לעבוד על זה, אבל את יודעת מה באמת מציק לי? הקטע הזה של הזיוף, לפני חצי שנה בערך יצא לי לדבר עם חברה שלי על אנשים מזוייפים וכאלה, ואז כגזה היא עושה לי ``ואת לא חושבת שדאת מזוייפת?`` ואז לא ידעתי מה להגיד לה ואני לא מפסיקה לחשוןב על זה, אם אני באמת מזוייפת וכאלה, ז``א לפעמים חייבים לךהיות מזוייפים כדי להתקדם קצת, אבל אני פשוט מפחדת שזה ישטלט עלי, למרות שאני לא חושבת שזה כ``כ חמור. כפי שבטח שמת לב, אני לא כ``כ החלטית... אבל אני לא יכולה לחשוב עלך החיים שלי כשאני מתנהגת איך שאני רוצה לכולם, זאת אומרת, את חושבת שכדאי להתנהג לאמא שלך כמו שאת מתנהגת לחברה שלך? או לבנאדם שמעסיק אותך?אז עכשיו אני ממש מבולבלת...

Levinzone

New member
הממ.. בבקשה? :)

ני לא מבינה מה הקשר בין מראה חיצוני להתנהגות לאנשים... אבל בכל מקרה: גם אני ככה, מבחינה של לא תמיד מתנהגת כמו שאני רוצה וחושבת. זה נקרא דיפלומטיות... אי אפשר להגיד לכולם מה שרוצים, בעצם ברור שאפשר, אבל זה לא תמיד הדבר הנכון לעשות.. אני חושבת שעם חברים דווקא כן צריך להתנהג איך שרוצים ולהגיד כל מה שרוצים, בגבולות מסויימים, בשביל לא לפגוע, כי צריך להרגיש מספיק בטוחים במעמד עם חברים בשביל לדעת שהם יקבלו אותך לא משנה איך תחשוב ומה תגיד... אבל לסמכויות (ואמא נחשבת אצלי לסמכות) צריך להתנהג בצורה מסויימת, שלא תמיד מאפשרת להתנהג כמו שאת רוצה וכמו שאת מרגישה, ובאמת מצריכה קצת זיוף. למשל, אם מורה צועקת עליך, את בטח נורא רוצה לצעוק עליה בחזרה או לזרוק עליה איזה שולחן או משהו, אבל חוץ מסיפוק מיידי [אינטיליגנציה רגשית נמוכה :)] זה ממש לא יעשה לך טוב... אז זה לא אומר שאת מזוייפת... לדעתי לפחות... -יעל-

המלחמה בזיוף

כן,גם לי זה מפריע,וגם אני נלחמת בו בכל כוחי,ובעצם,מי לא נלחם בזיוף? כולם רוצים להיות אינדיבידואליים והכל,אדונים לעצמם,ובדרך,יש כאלה שגם קצת ``מזתייפים`` גם לי אמרו את זה פעם,וזה לא ממש הזיז לי אבל זה מפריע אנשים שיש להם צחוק מזויף,התנהגות``לא אמיתית`` וכל אלה שבטוחים שהם חיים בסרט(לא שיש לי בעיה עם זה,להפך,זה נחמד) אני חושבת שמי שהולך עם החברה,עם ה``עדר``,ואף פעם לא עוצר לחשוב אחורה אם כדאי לו לעצור כאן,כי אולי זה נוגד את החשיבה שלו,הם אלו שגם הכי הרבה מזייפים את עצמם. מי שיפחד ``מה יגידו`` עליו,מזייף את עצמו מהתכונות האמיתיות שלו,עושה להן``מתיחה קוסמטית`` כי ככה הוא חושב שיאהבו אותו אני חושבת שפשוט תהיה אתה עצמך,וככה הכי יסתדר לא ככה?

yarden2001

New member
עזרה בבקשה

האם מישהו יכול בבקשה לעזור ולהגיד לי : א: איך אני יכולה לשנות את הפרטים והסיסמא שלי כאן ב: איך יש לי סיכוי לפתוח כאן נושא חדש?

למרות שאני כבר לא סופרמן אני יענה:)

ב) תכנסי להוספת הודעה חדשה בצד ימין למעלה א) בהוספת הודעה חדשה יש אופציה למטה לשנות את הפרטים ערן פינת הציטוט: THE ONLY WAY TO HELP YOURSELF IS TO HELP OTHERS(אני לא ממש מסכים עם זה)

למעלה