לזכרה של רוני אין לי הרבה מה לומר... ליבי איתך מחבקת מרחוק....
E efratushb New member 17/7/07 #21 ../images/Emo189.gif../images/Emo16.gifלזכרה של רוני אין לי הרבה מה לומר... ליבי איתך מחבקת מרחוק....
../images/Emo189.gif../images/Emo16.gifלזכרה של רוני אין לי הרבה מה לומר... ליבי איתך מחבקת מרחוק....
י ילדת לימון New member 18/7/07 #25 זה מעציב מאוד... ../images/Emo201.gif תהיי חזקה יקרה !!!! אוהבת ומחבקת אני
ל לייזה היחידה New member 19/7/07 #26 לדודה../images/Emo7.gif אני משתתפת בכל הלב בצערך ושולחת לך חיבוק גדול. הכי נורא זה שבאמת אין מה לעשות...חוסר האונים הוא נורא והעובדה שבסרט הזה כבר היית לא עוזרת במיוחד ...כי מי שהיה בסרט הזה כבר יודע שהמציאות יכולה להיות מאד אכזרית. הלב שלי איתך
לדודה../images/Emo7.gif אני משתתפת בכל הלב בצערך ושולחת לך חיבוק גדול. הכי נורא זה שבאמת אין מה לעשות...חוסר האונים הוא נורא והעובדה שבסרט הזה כבר היית לא עוזרת במיוחד ...כי מי שהיה בסרט הזה כבר יודע שהמציאות יכולה להיות מאד אכזרית. הלב שלי איתך
ש שירוש המאמי היחידה New member 19/7/07 #27 מאמי רק עכשיו קראתי... משתתפת בצערך.. כל כך קשה לאבד אדם יקר....
ס סְקָאלִי New member 20/7/07 #28 דודה ... מה שלומך היום? איך עוברים עליך הימים האחרונים? אני מנחשת שלא קל. רק שולחת לך חיבוק ...
ד דודה של גיא New member 20/7/07 #29 ספי יקרה, שלחתי הודעה במסר אישי. שבת שלום ,לך ולכולן כאן. רק טוב. אני