הלב בוכה....

הלב בוכה....

כן,העניינים של העת האחרונה מעסיקים אותי במידה שאיני מרבה לבקר כאן, ובכל זאת,המקום הראשון שחשבתי עליו,אחרי טלפון שקיבלתי לפני מס. דקות,הוא המקום הזה,כאן.... איני יודעת את נפשי. רוני,חברה יקרה,נמצאת בשעותיה האחרונות במערכה מול מחלת הסרטן.... אני לא יודעת מה לעשות. הדמעות זולגות וזולגות...הדלקתי נר...וזהו. רק לשתף...

לונה..

New member
דודה ../images/Emo201.gif

אין לי מה לומר, אני מצטערת... אבל קבלי חיבוק חזק מעומק הלב. איתך ברגעים הקשים הללו.

אשבל1

New member
../images/Emo201.gifדודהל'ה, כל כך עצוב....

מקווה שהיא לא סובלת...

מחבקת ומזדהה

יש לי דודה שנאבקת במחלה כבר 10 שנים וכבר חודש, כל יום נראה שזה היום האחרון. קשה. היא סובלת מאוד והיא כבר לא תצא מזה,אז למה לסבול? מחבקת אותך חזק חזק

פרח75

New member
אוי איזה נורא

המחלה הזו פשוט נוראית. אני לא יודעת מה לומר מלבד לחבק אותך חזק חזק ולהציע את תמיכתי. מה שתצטרכי...אני כאן

דודה יקרה...

מבינה את כאבך הרב... הפרדי ממנה בליבך... שחררי אותה בתוכך גם אם כואב... מחזקת ומחבקת אותך...

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

המחלה הנוראית הזו שלא בוררת את קורבנותיה. אני יודעת שמטבע הדברים כולנו צריכים למות בסופו של דבר, אבל למה בצורה כ"כ נוראית ואכזרית.
איתך יקרה

azehu

New member
השעות האחרונות הן כל כך קשות

מצד אחד לא רוצים לשחרר ולאבד את האדם האהוב ומצד שני, הוא כבר כל כך סובל שאי אפשר לראות אותו ככה. נורא.
אני מקווה שהסבל יהיה מועט ככל האפשר.

טל אז

New member
שולחת לך חיבוק גדול..

לא יודעת מה אומרים, אבל מה שאני כן יודעת שלפחות היא תפסיק לסבול.. איתך,

fox28

New member
שולחת לך חיבוק

שולחת לך חיבוק גדול הלוואי וכבר תמצא תרופה למחלה הארורה הזו מיכל

../images/Emo16.gifחברה שלי.....

תודה רבה על המילים החמות והמחבקות. לצערי,לפנות בוקר, לא עמד יותר לרוני,כוחה והיא הלכה מאיתנו. ת.נ.צ.ב.ה

azehu

New member
יהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה