יאללה,ההכתרה שלנו.|ג'ירפה|
כל הנסיונות לתכנן את ההכתרה על היום שבו היא היתה כמובן לא ממש הצליחו,כל פעולה פשוט עשינו שטויות עם דוד וברקת[המדריכים היקרים שלנו,לשעבר..]ושבוע לנפי פורים בערך אני ושחף[נדמה לי]הכנו דף עם כל התכנון והכל.צליל השיגה לנו אישורים וכל מה שצריך. בכל מקרה,ביום של ההכתרה לא הלכנו לביצפר וירדנו לוואדי של המשחטה בטבעון,הכנו שם את כל הדברים.דני ודוד ניסרו גזע ענק שהם מצאוP:,עשינו את המשחטה למקום מפחיד[כן בטח..]פיזרנו בערך חמש גוזניקים,מדורה,אוכל,בצק,צ'ופרים,מסכות,ונתנו לבנים להפחיד אותם. היה כיף לחלוטין.פרסמנו את ההכתרה כל כך טוב עד שבאו אם אני לא טועה בערך 50 חניכים[שזה בערך שבת אירגון.]ובהתחלה כמה בנות התחילו לבכות מההפחדות,אבל שיהיה..ואז תוך כדי המפקד של הרבנית שנבחרה[ככה זה שיש רק ארבע בנים בשבט,ששניים מהם השנה הרא"ה,אחד התחיל לבוא בקביעות רק השנה,ואחד מעפן.]בכל מקרה,עשינו להם פיתות מבצק ששחף ושמחה ניסו להכיןP:,והיה כיף כל כך.כי משום מה,זה היה ממש נחמד לקום בבוקר ולנהור לביצפר היסודי בטבעון הדתי,ולגרום לכל הביצפר לבוא,ולפתוח במכולת של נטלי חשבון על שם 'הרא"ה טבעון',ולרדת ולעלות את הוואדי מאה פעם.בכל מקרה זה היה מועיל,המון חניכים התחילו לבוא דרך ההכתרה. בכל מקרה,העצה שלי זה שתלכו על הדברים הפשוטים והכיפיים,שכולם אוהבים. אולי יש לכם איזה שהוא מסלול שתוכלו לעשות להם,ובסוף את המפקד אש והכל,ואולי איזה פעילות נחמדה. אה,ותדאגו לתאורה ולאנשים.שיבואו גם בוגרים.כי אחד מהדברים שאנחנו הכי אהבתי בהכרתה,זה שכמעט כל חב"ב באו,ואפילו המדריכה הראשונה שלי,טל,באה.זה ייתן להרא"ה שלכם הרבה יותר חשק לעשות הכל. [: "ויש פעולות של אמ"ת.." [והמבין יבין.הראה תשס"ה אמפריות נופלות ל א ט !-וואי כמה זמן לא אמרתי את זה.] היה כל כך כיף בהכתרה.ובגלל שזו הפעם השנייה שיש הכתרה בסניף[היתה הכתרה גם בלביא]זה היה מיוחד לחלוטין.חוויה ראשונה,והכל.