הכתם האנושי

MoranD21

New member
הכתם האנושי

אני לא יודע אם כבר היה פה דיון לגבי הסרט הזה אז אני אתחיל אותו בכל זאת :) הסרט באופן כללי לא מסוג הסרטים ה"קופתיים" האלה אין לו את מה שצריך להיות לו כדי שיהיה שובר קופות או משהו כזה אבל מה שכן יש בו זה איכות. הסרט לדעתי, מספר סיפור עם משמעות שמעבר לזה ולא באופן גלוי וזה מה שהכי אהבתי בסרט הזה, אהבתי שאתה צריך להשלים את זה לבד. כמו שאחד המורים שלי אמר: "לעיצוב יש שני חלקים - החלק של המעצב והחלק של הצופה שמשלים את זה וזה מה שהופך את זה למעולה" גם פה זה אותו הקייס. ברגע שהסרט אומר לך הכל ו"מגיש לך הכל על כפית" זה הופך אותו למשעמם. עכשיו נעבור לחלק העיקרי של הסרט שזהו כמובן ניקול! המשחק שלה פשוט עוצר נשימה. אני ממש אבל ממש לא ראיתי פה את ניקול אלא את פיונה! הקטע שהכי הרס אותי זה הקטע שהיא התחילה לבכות כשדיברה על הילדים שלה שמתו, היא פשוט מרגשת שאין מילים לתאר את זה! אני לא חושב שגיליתי משהו עקרוני מהסרט אז ככה שמי שלא ראה אותו עדיין לא הרסתי לו כלום בכל אופן סרט מאוד מומלץ!

shiray

New member
../images/Emo58.gifבהודעה של מורן ופה

לדעתי זה שהילדים שלה מתו היה די ספויילר... בקיצור, זכור לי שהיה פה דיון על הסרט מתישהו, אבל לא ממש דיון גדול ומעמיק (אחרת זה גם היה נוסף לטאגליינס ואז לקישורים... אני רוצה להאמין לפחות). אני ראיתי את הסרט איך שהוא הגיע לדיוידי (וזה האמת בגלל ששמעתי שהוא לא טוב, אז איכשהו דחיתי את הצפייה בקולנוע ואז הסרט ירד...). לדעתי הסרט לא רע כמו שאומרים, אבל גם לא מעולה. כלומר נראה היה לי שלסרט היה פוטנציאל. גם בסצנה שעליה דיברת, כשפיונה מספרת על הילדים שלה, פשוט בהיתי במסך, כמעט עם דמעות, וכ"כ קיוויתי שעכשיו יראו עליה פלאשבק או שיתייחסו לזה יותר! ואני מבינה שניסו להיות נאמנים לספר, אבל גם לא קראתי את הספר, אבל זה ממש נראה שהדמות של פיונה הייתה הרבה הרבה יותר מעניינת ועמוקה ממה שהראו לנו בסרט, וזה ממש תסכל אותי.

ערן1987

New member
יה,קטעים.. ראיתי את זה עד לפני

שעה בערך.. אחלה סרט,נהניתי למדי,למרות שבקלות אפשר לאבד את התהליך של הסרט(כלומר,מה קורה עם מה,מי נגד מי וכו') אבא שלי,ובעיקר אמא שלי,ממש התלהבו מהמראה של ניקול בסרט,אבל ממש

MoranD21

New member
טוב קודם כל

כל דבר יפה לבחורה הזאת! חחח אבל לדעתי בעיקר מחמיא לה צבע שיער כהה יותר כמו במולאן רוז' או בכתם האנושי אה וכמובן משחקים מפתים!!

shiray

New member
אחח המראה שלה במשחקים מפתים...

הדבר הבאמת חיובי היחיד ב"אקליפטוס" היה בעיני זה שהיא הייתה שם ברונטית... במשחקים מפתים הצבע כ"כ כ"כ החמיא לה!

למעלה