הכתב של רוני

astral tal

New member
הכתב של רוני

אבי הלא ביולוגי מה תוכלו לומר עליו ? הכתב כמובן בהסכמתו...

ליטן א

New member
וואו, איזה כתב....

איזה "ש", איזה "ת", איזה "ל", איזה סגנון, איזה שוליים, איזה חתימה... מחייב הקדשת זמן ומחשבה... גרפולוגיה אינטואטיבית - בן אדם תוסס כמעט כמוך.. למרות שניכרות הרבה רעידות בכתב (ה"ת", הרבה "ה"), כאילו מין חוסר טקט.. לא יודע... שוב, מחייב יותר השקעה בכתב.. השקעה - שאין לי... עוד יומיים מתכונת בפיזיקה. אחרי המתכונת, אני אתפנה לזה..

astral tal

New member
תודה ליטן ! ואריק -

מאוד חשובה לי הדעה שלך בנוגע אליו, שלך בעיקר - שכן אני במסע לשכנע אותו שיש אמת בגרפולוגייה והדברים שנאמרים מסתמכים על אלמנטים מכתב היד עצמו באספקט הוויז´ואלי שלו...ולא מהתוכן או כל דבר אחר, ובפעם שעברה שניתחת את כתבו הוא אמר שאתה היחידי שברמה מסויימת באמת הייתה אמת בדבריך ! אז... אם תוכל לנתח את כתבו אני מאוד יעריך את זה, ואם תוכל גם לומר באופן כללי כיצד אתה רואה את הדברים וממה את מסיק אותם - זה יהיה הכי מצויין (ככה הוא יוכל לראות איך הסקת את הדברים עליו) אסטראל "אחריי יום עמוס"

אריק!

New member
תשמע, גם אני אחרי יום עמוס ויום מחר

עוד יותר עמוס, ואתה מציע לי "לקנוח" לשטוף את העינים בכתב יד, ועוד ספקני שצריך להוכיח לו שיש בזה משהו ? לא עדיף לשים לנו איזה שאפה מדהימה מהדרום שמחפשת את דרכה ? אגב, מה לגבי האחות ההיא שהבטחת לנו תגובה, אתה בונה על התיישנות ? טוב, נראה אח"כ. ראית את הכתב של אלכסנדר המקלל שביקש שנבדוק את כתב ידו ? תסתכל על השין הנפוחה ומאומצת שלו. אתה רואה משהו ? אני לא יודע אם זה נכון לגביו אבל נתקלתי בזה אצל אנשים שמתבטאים בשחצנות ובבטחון, שכל הדברים הטובים שקרו כאן ולאחרונה ובכלל קרו בזכותם. ולכן... המסקנה... לא יודע למה הש´ עיצבנה אותי. אריה רעב ועצבני בשטח.

אריק!

New member
בהצצה נוספת באמת יש כאן המון

אלמנטים. הכי בולטת לעין, ואולי גם הכי מציקה לו זו האות ל´ שנעה על סקאלת עיצוב רחבה. שלדית צרה, קו כסוי, זויתית, קעורה רחבה מזנקת לחלל. לבטח לא אחידה ומצביעה על התנגשות מסויימת בין צד עקרוני, מזהה בבירור את העקר, מחופר במסקנה ופתרון עד קושי להשתכנע ולשנות עובדות חיים ומציאות כה ברורות. הצד השני שלה פתוח ומבודח יותר, סקרן, משנה גישות ודעות, גמיש ומסגל את חשיבתו לתנאים משתנים. ובכל זאת עדין אחוז תפוס בצבת עקרונית שמרנית. אמרה מי שאמרה שבכל הומור יש משהו רציני, ומאחורי ספקנות ודחית דבר, מסר מבטל ולרגע מלגלג, מקנן חשש סמוי מבקורת, הוכחת טעות וקונספט שהוא הכניס בו את כל כובד משקלו ונסיונו, ולכן קשה לקבל שזה לא זה, לא מתאים. שפת הגוף והרצון לסיים במהירה דיאלוג שסטה מהפסים העקריים, מלמדים שמבחינתו זה וויכוח עקר. ואולי גם הצד השני חושב שזה דיון סרק היות שהדברים מגובשים ומקיפים מדי מכדי שניתן יהיה בטעון מוצלח והוכחה חותכת להפיל בנין איטונג כזה מגובש אצלו בראש. מעניין אם ניתן לשמוע מפיו על מישהו אחר שהוא עקשן חבל"ז ולא רוצה לחשוב בהגיון. והכל ברוח השעה, העייפות והפיוטיות שנחו עלי לפתע, ורק על ל´. אריק.

astral tal

New member
פשששש......

אם זה מה שהוצאת מה-ל´ בלבד - משגע לחשוב מה אתה מסוגל להוציא מהשאר
על כל פנים, לעת עתה לא אומר לך עד כמה קלעת כדי לא לדכדך אותך או להלהיב אותך מתקפות הניתוח ורמת האמת שאצורה בו...יענתו, שתמשיך להישאר אובייקטיבי (ואת התגובה ממנו אני יביא לך יותר מאוחר כשאני ייתן לו לקרוא את הניתוח שלך ויפציר בו להחזיר לך תשובה...) ולגבי בתיה מיודעתינו - אני מבטיח לך שהשבוע כאשר ייצא לי לפגוש אותה - אני ייתן לה לקרוא את מה שרשמת ואבקש ממנה לכתוב לך פידבק בחזרה... אסטראל "חתום על פידבקים"

astral tal

New member
אל דאגה !

דבר ראשון זו רק טיוטה ואני לא חושב שיש לה משמעות בכל מקרה שכן אני לא יודע אם אני יכול להביא את התמונה לבית דפוס והם יוכלו להשתמש במה שייצרתי בכל מקרה - אז זה סתם בשביל שאני יוכל להראות להם את הסטייל שבו אני מעוניין... עם זאת, לגביי היובש - אני מתכנן להוסיף גרפיקה של סמל האינג ויין... ולגביי האנגלית - אין לי עברית תקינה במערכת אסטראל "הולך לסגור עניינים עם אביחיי בעל הבית של פיצה דומינו"

astral tal

New member
היום בסוף לא הלכתי לאביחיי

הוא אמר לי שכל מה שאילנה המנהלת מחליטה - קדוש בעיניו ! אז אוקיי, ביום רביעי כשאילנה תעבוד אני יילך אליה לסגור איתה את העניין סופית והפעם אני קצת יהייה קשוח גם אם זה יצריך אותי קצת לצעוק עלייה - כי אחרת הדברים לא מתקדמים איתה... - היא כזאת יש לה כזה מין טריגר בראש שגורם לה להיות מושפעת רק אם צועקים עלייה (שני ההורים שלה נישארו בקליפורנייה והיא כאן לבד בארץ - אז אוליי חסרה לה דמות אב
) איזה כיף היום התקשרתי לחברת "אלרון" - חברת אחזקות הנסחרת בבורסה בארץ ובניו-ניורק אשר אמורה להתמזג בקרוב עם חברה נוספת בשם אלביט. ענתה לי מזכירה "אלרון שלום", שאלתי אותה איך קוראים לה, היא ענתה "אני דנה" בקול חלק ונעים, ובמהלך שיחתנו הקצרה והעניינית פשוט הוקסמתי ממנה - היא הייתה המזכירה הכי טובה שאיי פעם שוחחתי איתה !! יש לה קול נעים וחלק שפשוט מלטף כמו חלום... היא גם משדרת כזו אינטיליגנטיות נשית שמאוד קורנת ממנה - וזאת יחד עם נימוסים מעולים ותיקשורת מילולית ברמה גבוהה עם אינטרקצייה בין אישית ברמה מרקיעת שחקים..... במשפט אחד: כשתהייה לי מזכירה משלי בעתיד, אני רוצה שישכפלו לי אותה מאותה דנה מאלרון !
בכל מקרה היא אמרה שמזכיר החברה תפוס נכון לזמן נתון והציעה שהיא תיקח ממני את המספר שלי והוא ייתקשר אליי תוך מספר דקות... - הסכמתי ולאחר כ-7 דקות היא צילצלה אליי שוב ואמרה לי "טל ? היי, זו דנה מאלרון, הנה המזכיר על הקו, אני כבר יקשר בינכם" מזכיר החברה ענה לי ואני כמו מקצוען שיחקתי אותה אחד משקיע כבד ועם זאת השיחה נשארה קלילה ונעימה ! הייתם צריכים לראות אותי, כשהיא קישרה ביננו הוא אמר "שלום..." ואני לרגע הופתעתי ועניתי לו בחזרה: "אה היי ! מה שמך ?" "פול ווינברג" "ממ..אוקיי. - אני מושקע במניות של החברה שלכם ורציתי לדעת באיזה נקודה אתם נמצאים כרגע מבחינת תהליכיי המיזוג עם אלביט" והוא התחיל לומר לי פרטים רלוונטים והשיחה הקצרה שנערכה 5 דקות זרמה והיה מאוד נעים לדבר איתו, הוא עשה רושם של אדם מן השורה, אומר הרבה "כאילו" כאלה ונימת קולו מאוד נינוחה, םשוט היה תענוג לשוחח איתו, אפילו צחקנו באמצע על איזה קטע בקשר למסחר על אלביט... וזהו בקשר לזה... אההה !!!!!!! אני שמח לבשר לכם שמחר אני מקבל את הלקוחה הראשונה שלי בקריאה בכף היד בתשלום (אני מתכוון לקחת 30 שקל) - ואני ממש שמח אנחנו הולכים להיפגש מחר ב-7 בערב בקניון הנגב בקומת האוכל והולך להיות סבבה. הבחורה בת 36 ועדיין לא נשואה וללא ילדים, וזאתי שקישרה ביננו (זאתי שקראתי לה בכף היד סתם ככה באוטובוס) - אמרה לי שהיא כבר במצב של ייאוש והיא הגיעה לנקודה שהיא תקבל כל דבר שיאמרו לה...(והיי - אפשר להבין אותה). אז זו תהייה הלקוחה הראשונה שלי - בחורה בת 36, לא נשואה וללא ילדים הזקוקה נואשות לדבריי עידוד. מתאים עליי. איזה כיף ווווווואיי !!!!!!! אסטראל "חיי מסטטוס לסטטוס"

shonshon5

New member
חברים יקרים - הבחור הזה מדהים!!

אסטרל ידידי - אתה מצליח להדהים אותי בכל פעם מחדש, ובעקומת צמיחה אקספוננטיאלית.. תאמין לי, בכנות, אתה שווה סידרה בערוץ 3! עם יעל בר-זוהר. שתקרא לה בכף היד, בקפלי הברכיים ופה ושם גם.. יאללה, ביי!

אריק!

New member
אני מוכרח להצטרף לכל מלה שאבי אמר

אסטראל, אתה ממש סדרה. לא יודע אם חנוכית, אבל לבטח מלאת הפתעות ותהפוכות. ידידי, המדינה קטנה עליך. יש עוד מישהי בדרום שלא קראת לה בכף היד ? אני שמח שאתה מתחיל לקחת כסף, 30 זה לא זול מדי ? אריק.

ליטן א

New member
אני מוכן להפיק

אבל רק בתנאי שאני אהיה זה שאלקט את בר זוהר
היפים והאמיצים - קטן עלייך.. אגב סדרות לא חינוכיות: מישהו ראה שלשום את "אולסטארס" (הסידרה ההולנדית שמשודרת ב"יס-פלוס", על קבוצת הכדורגל החובבנית - הסוויפט בויז) פרק עננננננקקק!!! בפרק הזה הם קיללו איזה שופט וקראו לו "הומו עיוור". אז ההתאחדות לכדורגל החליטה להעניש אותם, ולהביא למשחק הבא שופט שהוא באמת הומו ועיוור..
ואמא של השופט הזה עובדת ברובע החלונות האדומים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון..
בקיצור, פרק ענק... וגם הפרק לפני שבועיים היה מצויין.. בגלל שזאת קבוצה חובבנית, לשחקנים יש עוד מקצועות בנוסף לכדורגל. אז אחד מהשחקנים הוא גנן במקצועו, והוא החליט, בנוסף לגראס (דשא) שהוא מגדל לשיווק, לגדל גם גראס (סמים), לשימוש עצמי ואולי גם לייצוא.. בקיצור, קונים מארה"ב קנו ממנו את הסמים, וקבוצת פ.ס.וו (PSV) ההולנדית קנתה לאיצטדיון שלה (איצטדיון רוטרדם המהמם ביופיו.. מי שביקר שם..) דשא... והוא, תחת השפעת המריחואנה, שלח לאמריקאים את הדשא האיכותי שלו, ולקבוצת פ.ס.וו את הסמים האיכותיים שלו.. היה שם משפט שממש אהבתי (שנאמר שנה אחרי שהתבררה הטעות): "עכשיו הבנתי למה פ.ס.וו לקחה אליפות השנה..
אין, הסידרה הזאת מעולה.. בקיצור, אסטראל, סגרנו על זה שאני אהיה המפיק? ליטן, שסיים לפני שעתיים בצורה לא מוצלחת את המתכונת.. אבל נושם לרווחה כשהוא שומע שיש עוד מתכונת בעוד שלושה שבועות, לשיפור הציון..

astral tal

New member
תודה תודה לשניכם !! ../images/Emo9.gif

בשביל תגובות כאלו אני חיי
חתימות אחר כך...
אני יודע שהחיים שלי תוססים יחסית, הרי אני משתדל להשאיר אותם כאלו אני חייב שיהיו לי הרתפקאות וריגושים מפעם לפעם...אחרת אני דועך אז אני משתדל, ואוליי גם בשביל שיאהבו אותי כי אני לא יהיה משעמם ככה תודה על התגובות החמימות !
לגביי הכסף שאני לוקח - זה באמת במחשבה שניה מעט מידיי, אז החלטתי לקחת מעתה והלאה 40 שקל, כי 50 שקל כבר קצת כבד יחסית לניתוח שלוקח לי 5 דקות לומר אותו, אבל 5 דקות שוטפות ברמה שחבל"ז (*אמר אסטראל הצנוע) אז לה אני ייקח 30, כי כבר אמרתי שזה מה שאני לוקח, אבל להווה אני ייקח 40 ! יותר טוב ? ודבר נוסף שחשבתי עליו זה שכאשר המחיר הוא קצת גבוהה אז זה נותן תחושה של יוקרה משהו.... - כמו שאנשים קונים ג´ינסים ב-350 שקל, וכנ"ל לגביי בשמים... אז להבא נעשה אותי יותר יוקרתי (אבל קודם כל שיבואו עוד אנשים, אז פרה פרה נחצה את הגשר כשנגיע אליו, טובה ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ, כל פושע בא יומו, מחר יהייה יום חדש, לא שותים לא נוהגים.....מה הקשר לכל אלה כבר לא יודע, אבל שיהיה) אסטראל "אלרון מחזיקה מעמד לא רע נכון לזמן נתון"

Druyanizem

New member
אלביט

זו חברה שמייצרת כל מני דבריפ אופטיים... לא? כמו כוונות לרובים למשל... אני חושב... נכון?

astral tal

New member
איזה כיף היה היום !

שימו לב איך הוא הלך: בבוקר קמתי לצליל הטלפון המעצבן שלא הפסיק לצלצל וכשעניתי ניתקו לי כל הזמן - משמע שזה בנדוד שלי שיש לו מוגבלות שכלית משהו החליט שהוא משועמם ואז הוא מתקשר אליי בשביל לשמוע אותי צועק עליו שיפסיק... לאחר מכן כבר ראיתי שאני ער, אז אמרתי יאללה כוסאמק נקום וזהו D-: אז הוצאתי ת´פלאפון מהטענה והדלקתי אותו איך שאני מדליק אותו - בום
, סליחה - בום
, אני מקבל איזה 20 הודעות מאנשים שונים... לא עבר זמן רב וקיבלתי אחד אחריי השני 3 צילצולים אשר הראשון היה מדוויד - איזה בחורצ´יק שרוצה לקנות ממני מנוע של טיסן שיש לי השני היה מאיזה אחת מה קורים אותה איילת והיא עובדת ב-Back Tech חברה שמשווקת כורסאות ארגונומיות מיוחדות שאני רוצה לקנות ב-3,000 שקל (וכרגע במסע שיכנוע לאמא שלי שתתחלק איתי חצי חצי, למרות שנכון לעכשיו סיכויי לשכנעה נראים קלושים) והטלפון השלישי היה מידידה שלי ליאת שהתקשרה בשביל לזיין לי ת´שכל על כל מיניי שטויות אני - שמח ומאושר, יוצא לי החוצה לגינה וצועק לשכונה שלי "בוקר טווווווובבבבב עולם !!" תוך כדי התמתחות...ומתיישב לי לעשות את המדיטצייה היומית הקצרה שלי אשר אורכת כ-30 דקות אשר אותה אני מקיים כבר מזה שבועיים נכון לזמן זה.. באמצע המדיטצייה הפריעה לי הפלאפון 2 פעמים נוספות, ואז כיביתי אותו עד לסיום המדיטצייה, ואז הייתי על המחשב על המסחר בבורסה וכללי קראתי הודעות בפורומים, ואז בא אליי דוויד, נתן לי 300 שקל על המנוע, והלך. יותר מאוחר הלכתי לקאנטרי קלאב לעשות קצת תרגילים (עדיין יש לי את הפציעה בכתף ולכן אני לא מתמאמן כבר במשך חודשים אם לא יותר נכון לאעכשיו) אז הלכתי לשחות יותר שז גם לא כלכך יכולתי בגלל הפציעה בכתף, אז רק כזה עשיתי כל מיניי סלטות ושטויות בתוך המים והקטע שהייתי צריך להיפגש עם אירה ואירנה, שתי הבחורות בנות ה-22 וה-31 שקבעתי להיפגש איתן בקניון ולקרוא לאחת מהן בכף היד וקבעתי איתן ל-8 בערב, אז הקטע שלא תכננתי את הזמן שלי כראוי ולכן בסוף תפסתי מונית יחד עם עוד איזה שתי בנות סרוטות בנות 19.5 שעשו לי רושם של בנות 17 או משהו כזה המשך מחר...אני לא מסוגל לשבת מול המסך עם הכאב גב שזה שנהייה לי מהישיבה על כיסא ככה (העמדתי את כל העמדת מחשב שלי על ושלחן רגיל וכו´, וזה לא הולך לי טוב לגב (בגלל זה הלכתי לשחות, בשביל לשחרר ת´לחץ מהגב) אז נדבר איתכם מחר ונספר לכם איך היה והכל בהמשך סי יא !

shonshon5

New member
שמע, יש לי איזו שאלת הבהרה קטנה...

חסרה לי פיסת מידע בפאזל הפעילויות שלך וזה די מטריד, אז אולי תוכל להשלים: בין הקטע שבו הבנדוד שלך מטריד בסלולרי (שהיה בוודאי דלוק, אחרת איך יצלצל?), לבין הקטע בו אתה מגלה שהתעוררת וגם אמרת כוסאממק וגם הדלקת את המכשיר, חסר מידע אם כיבית אותו אחרי הטרדות הבנדוד, או שהוא כבה בעצמו, או אולי גורם נוסף, "האדם השלישי", נכנס לחדר וכיבה אותו. כי אחרת יש לנו כשל לוגי בתהליך, וקצת קשה לי להתמודד עם מציאות כזו. בחייאת, אסטראל, פתור לי הדילמה, והחיוך יחזור לפני המיוסרות. וגם, השארת אותי במתח אדיר: פגשת את האירה, אירנה, אוריאנה, אוראלי ההן, או לא? מקווה, מצפה, ממתין, ומחכה להמשך הסידרה! אבי

למעלה