הכתב שלי

• פותח הנושא DM78
  • פורסם בתאריך

DM78

New member
הכתב שלי../images/Emo112.gif

שלום, קראתי את הודעת המנהלת ושוטטתי לי קצת בפורום, אני חייבת לציין שנחמד לכם כאן... החלטתי ברגע של פראות וסקרנות לסרוק את הכתב שלי ולראות מה יש לכם להגיד עליו, מקווה שיהיה מעניין... אם תרצו לדעת עוד פרטים רק תגידו. תודה ונר ראשון שמח...

אריק!

New member
חג ונר שמח גם לך

מהפורום הכי מסביר פנים שיש. היות שעמדתי היום בהצלחה לתפקיד נר רביעי של חנוכה לא אתן לה להתייסר בהמתנה מייגעת וקבלי נר ראשון. קובעת לעצמך את גבולות הקשר ושתוף הפעולה. מסתייגת ויודעת להתרחק באלגנטיות כאשר כבר בשלב המוקדם ברור לך שאין עתיד ותכל´ס. אין לך ענין לבזבז זמנך על מה שאיננו מציאותי קונקרטי. ערנות וחושים דרוכים וקשה להתל ולתמרן אותך. יחד עם זאת, לעתים גם מכלילה והאובייקט הספציפי נחשד ונפסל בשל סימנים שהזכירו לך אחר. מאד חשוב לך להצליח בעבודתך ואת מתייחסת ברצינות, משקיעה וגם ממקדת על מנת לשפר יעילות ועמידה ביעדים. מתאמצת לסמוך ולתת צ´אנס. יש לך כושר ארגוני, שיטתיות, חוש בקורת מפותח ובדיקה ספציפית של מרכיבים. כאן את לא תמיד ענוגה וכאשר צריך להעמיד במקום ולהתעקש למרות אי הנעימות - את עושה זאת. עם קורטוב של אי נחמדות. יאללה תהיי בקשר ואל תשכחי לברך על הנרות. אריק.

DM78

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אריק, אני מזדהה עם הדברים שכתבת, יש בזה הרבה מן האמת... לשאלתו של ליטן א. אני בת 22, כותבת ביד ימין. שוב תודה והנרות בורכו אמש פעמיים...

jean

New member
הי א., הנה דעתי

קודם כל ברצוני להדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ולכן רצוי לקחת את דעתי בערבון מוגבל... קודם כל החתימה... ראיתי אותה ועצרתי. סימן פאלי ארוך ומאוד בולט. לא ניתן להתכחש. יותר חזק מה´ע´. ממש לולאה גדולה וענקית עם עוצמה. לא הצלחתי לרדת לעומק המשמעות של הסימבול בדקות הראשונות.. אבל לאט לאט... לדעתי, מכתב היד עולה שאת תקופה די ארוכה, קצרת רוח. את מחפשת משהו עמוק שישלים אותך. את חשה בחוסר רציני של משהו שלא בא לידי מימוש. בעוד שמטבעך את אדם מאוד נעים לזולת, אוהב להקשיב, לעזור לאחרים, מקבל יחס טוב מהסביבה, את שופעת אנרגיות, ולדעתי נמצאת במערכת זוגיות בריאה וטובה. עדיין עולה מכתב היד אנרגיה וקפיציות שמעידים על חיפוש משהו למילוי "חור" בנשמה. אותו חור שעשית בחתימה. למרות שכתב היד עולה בד"כ, הרווחים הפנים-מילותיים ובין המילים משתנים. זה מעיד על מצבי רוח, הפכפכות, ולמרות האופטימיות הטבעית שלך, אני מרגיש שאת חשה חוסר גדול. מטרה גדולה להשלמה, שאולי אינך יודעת מהי בעצמך, ואת עדיין בחיפושים אחריה.

DM78

New member
וואו...

אני חייבת להגיד שממש אמרת דברים שקצת עצרו לי את הנשימה...
אני באמת בתקופה ארוכה של חוסר שקט ותחושה של חוסר מימוש עצמי, אולי בגלל שהנטייה שלי מאוד יצירתית, ואני עובדת בעבודה מאוד "מנהלתית" ומלחיצה, וקצת שואבת, במידה כזאת שקצת עוצרת אותי מלהתקדם הלאה ולחשוב על מה אני באמת רוצה לעשות, ואיפה אני באמת רוצה להיות. עוד דבר, אני באמת בזוגיות בריאה וטובה והרבה מהתכונות שציינת מאפיינות אותי, גם האופטימיות לצד המצבי רוח והפכפכות... לגבי עניין הפאליות...אין לי הסבר ממשי...אני אולי אדם מיני, אבל לא גברי וגם לא כוחני בדרך כלל. אני אחשוב על זה... בכל אופן, למרות שהצהרת שאתה לא מקצועי, אמרת דברים אמיתיים, ונשמע שאתה אדם אמיתי בעצמך. יכול להיות שאם אדם מודה מראש ב"חוסר מקצועיות" אז הוא יכול להרשות לעצמו להעיז קצת יותר וללכת קצת יותר רחוק בפרשנות, כי אז הוא לא מפחד לעשות טעויות או להגיד משהו שיחשב בעיני אחרים כבלתי מקצועי בעליל... :)) המון תודה לך !

למעלה