הכתבה "צומת ריטה" ...

asafbeny

New member
הכתבה "צומת ריטה" ...

בדרכיי שלי השגתי את הכתבה כבר אתמול בשעת אחה"צ. ודאגתי להעביר את תגובתי עליה לכל הכתבים במדורי התרבות באתרי האינטרנט הנפוצים השונים . והנה תגובתי : מחר, יום ו' - ה - 28.12.2007 עומדת להתפרסם במוסף 7 לילות של ידיעות אחרונות הכתבה "צומת ריטה" , אשר נולדה להחפיש את שמה של הזמרת תוך שימוש בציונם של פרטי שווא המרוחקים מה מהמציאות! וכדוגמא : אין עידן רייכל כתב את מילות השיר "מחכה" ריטה בעצמה כתבה אותו , רייכל רק הלחין. את הכתבה כתבו רודפי סקופים בין אם הסקופים עשויים בשר טלה צעיר ובין אם עשויים בשר חזיר טמא ומיושן, את הכתבה מעמיסים פרטים לא נכונים רבים ומיקומם ברבדים האישיים בתוך התא המשפחתי והן בתחום המקצועי שנכתבו עפ"י הערכות וכי בעתות ציון משפטים כגון "נמסר ע"י מקורב" הומצאו פרטים שקריים בעליל, כמויות העתקים שנמכרו, שנות הוצאת התקליטים לשוק, דרכי התנהלות הזמרת בביתה ובין חוג חבריה. החיטוט המשתמש בעובדות מסולפות מהווה שם רע ודימוי שלילי חסר תכלית על הזמרת, אין בין שורות הכתבה ובתכליתה כל עזרה לעיתון המפרסם, לרקורד הכתבים הנציבים כרוכלים בפתח דלת המובילה למזדרונות של עולם שקרי רדוד וחסר יכולת להתחשב במציאות המתרחשת ביום יום האמיתי, הן של הזמרת והן של קהל מעריציה. את הזמרת ממשיכים ועוטפים בחום מעל 10 שנים חוג גדול מאוד של אנשים, אשר השימוש בשמם "מעריצים" רחוק מיד המקרה ומהלכה למעשה פועלם בשטח לבין הכתוב. לפני 5 שנים, כשריטה הייתה בת 40 כתבו לה המעריצים שי, ומתוכו "רוצים כולנו לברך,ולשפוך עוד אור על עולמך, שומרים לך אנו, מקום בנשמה" 10 מעריצים ביניהם 10 וביניהם מעל 15 שנה של הערצה דבקה, אוהבת וכנה מוצאים את הלכלוך הנדבק לדפי המוסף כמיותר ומביש ולא כי הוא נכון, אחרת היה מביש יותר , אלא כי שקרי הוא. "אז איך אתה ישן בלילה עיתונאי קטן שלי, איך אתה נרדם?, אז איך אתה ישן בלילה עיתונאי קטן שלי, אחרי שפיכת הדם, איך אתה נרדם?" אריק אינשטיין בתקווה לעיתונות איכותית אמיתית ומהימנה יותר ,הן לנו ולאוזנינו והן לקרונות רכבות קריירתם של מפורסמים. בברכה, אסף.

petit

New member
גם אני דאגתי להגיב

במייל ובפקס ונחמד יהיה אם עוד כאלה שאכפת להם יעשו זאת ולחשוב שרק עכשיו קיבלתי מנוי לידיעות אחרונות כמתנה ליום ההולדת..... כשראיתי את הפרסום המוקדם לכתבה -שמחתי חשבתי לעצמי ששבועיים לאחר כתבה על רמי (שהייתה לא רעה בכלל) נחמד יהיה לקרוא על ריטה לא ציפיתי לגועל כזה חבל ליטל

PRINCESS GINA

New member
גם אני הגבתי! ../images/Emo46.gif

שלחתי מייל ומכתב למערכת ידיעות אחרונות מהם הצגתי את העובדה שמחפשים את החולשות של ריטה כדי לטפס עליהם ולהשפיל אותה, וכל פעם שמשהו לא מסדר מנצלים את זה מחדש! אומנם ריטה ורמי לא יריבים, אבל לפני שבועיים התפרסמה גם כתבה על רמי באותו העיתון (7 לילות) שבה דווקא פירגנו מאוד לרמי, ואת דמה של ריטה החליטו לשפוך על הקיר כאילו היא הייתה לא יותר מסתם זמרת של דור הולך ונעלם! נראה לי שהם שכחו מי זאת ריטה, הם שכחו שיש לריטה קהל אוהבים (אני שונאת את המילה מעריצים..מצטערת) מאוד גדול, ולא- אלו לא רק נשים מבוגרות שגוררות את הבעלים שלהן כמו שכתבו בכתבה... אני בת 22, אחותי בת 18, אחותי השניה בת 10 ושלושתינו גדלנו על ריטה ואוהבות אותה מאוד. אני מגיעה להומון הופעות של ריטה מידיי שנה, וקהל האוהבים שלה רק הולך וגודל, גם במספר וגם בטווח הגילאים, אבל מה לעשות שלידיעות אחרונות יותר חשוב למכור עיתונים מלומר את האמת! ומה לעשות שלא משנה מה הם יגידו, מי שמכיר את ריטה תמיד ישאר איתה!!!
טיפשים
רדודים
חסרי חיים
ואכזריים
כמו נשרים שמחכים לאכול איזה פגר

tiaa1

New member
לצאת במכתב גלוי נגד הכתבה, הכותבים והעיתון

כדאי מאד להיות מחר בקשר עם עופר מנחם,וכמובן לקבל את הסכמתה של ריטה. לאסוף שמות מלאים מכל מי שמתקומם נגד העתבה וההשמצות,ואם יתאפשר כספית,תלוי בכל אחד ואחד, לפרסם בעיתון(לא ידיעות כמובן) חוות דעת גלויה וגינוי לכל המשמיצים ואלו שמקיזים את דמה של ריטה. אני בבוקר עסוקה מחר, מהצהרים אני בבית.אפשר לשלוח לי מיילים.אני מוכנה לדבר עם עופר מנחם ועוד חבר שהוא ממקורביו.מה דעתכם?

pc girl

New member
../images/Emo45.gifהגבתי...

פשוט נוראית הכתבה הזו... סתם בשביל להכפיש את שמה של ריטה... שלחתי מיילים להרבה כתבים מהאתרים הגדולים בארץ... ממש לא פייר מה שעשו היום לריטה

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifהרמה של העיתונות היום

זה עצוב. אני מצטערת שקראתי את זה בכלל, כתבה פשוט מלוכלכת. גם אני הגבתי לידיעות אחרונות במייל.

ofek777

New member
תגיבו בהמוניכם....

מגמתיות הכתבה הזו זעקה מהעיתון... גם בחרו משום מה את התמונות הפחות מחמיאות של ריטה - מה יותר ??? לא יודע אם זה יעזור לכתוב מכתבים למערכת, אבל שווה לנסות בינתיים - שנמשיך להנות מהשירים שלה , מהתקליט הקרב ומההופעות , לא צריך לקחת יותר מידי ללב זה לא שווה התייחסות !!! ד"א - נראה לכם שיש מצב שלבאים ביום ה' לצילומי הספיישל של ריטה יהיה אפשרות כבר לרכוש את התקליט החדש ?? הלוואי
שתהיה שבת כיפית ונעימה

גם אני קראתי את ה"כתבה" הזוועתית הזו,

מדהים עד כמה העיתונאים האלה, אם בכלל אפשר לקרוא להם עיתונאים, מוכנים להרחיק לכת כדי למרר חיים של בנאדם כמו ריטה ואחרים ולהכפיש שמם ברבים בלי בושה ונקיפות מצפון. גם אני מעוניינת לשלוח תגובה חריפה למערכת העיתון. למישהו יש אולי כתובת או מס' פקס לאן לשלוח? כי את העיתון כבר זרקתי

למעלה