הכתבה על דן

הכתבה על דן

דבר ראשון היה כיף לראות כתבה עליו סוף סוף ולשמוע ממנו קצת..הוא נעלם ובקושי שמעו עליו.. ובתור מעריצה של דן היו כמה דברים שמאוד הופתעתי לגלות... לא ידעתי שמושיק ודן היו חברים עד שמושיק לכלך עליו..ושמושיק כמעט שבר לו את היד בהישרדות... והכי מוזר שדן בעצמו אמר שהכל סתם שמועות והוא וויקה ביחד.."האהבה שלי ושל ויקה עדיין חיה , בועטת ומתחזקת מאז שהסתיימה הישרדות ". למרות שזה די מוזר כי בתוכנית רוקדים עם כוכבים ויקה והבן זוג שלה מתקרבים יותר ויותר מתוכנית לתוכנית.. ובכלל עדיין מאוד מוזר לי לשמוע איך ההפקה הרסה את כל התוכנית הזו...חבל.

Jen74

New member
קראתי את הכתבה

לא קראתי שם דברים חדשים שלא ידעתי קודם. רק לגבי דן עצמו היו דברים שנתנו לי לראות את דן באור חדש, אחר. אבל גם כתבה בעיתון אפשר לסלף ולעורך יש את המילה האחרונה מה לפרסם ומה לא. אני מקווה שהכתבה משקפת את הראיון ולא עשו עריכה שמשבשת את הדברים שבאמת נאמרו.

naama59

New member
יצא מלך בכתבה../images/Emo47.gif

תאמת לא מתתי עליו אבל הכתבה גרמה לי לגמריי לחבב אותו. שמתם לב לעוד פרשת התערבות של ההפקה? בסופו של דבר דן כן ניסה ליישם את מה שהוא ראה באמריקה וניסה להדיח עם משה ויעל את נעמה או מרינה או משהו כזה ואמרו לו שהוא ייתחרט על זה בעתיד או משהו כזה.

JoNy Boi

New member
חח נעמה צודקת

יאלה דן אין לך חיים? תתבגר..השבט אמר את דברו.

naama59

New member
היא מעצבנת אותי

אפשר לחשוב שהיא ניצחה בכבוד את המשחק הזה :) אבל חפרו על זה כבר.

l סיו l

New member
הרגע חזרתי מנתב"ג,כמה כיף לשמוע על דן!

תגידו יש מישהו שיכול לסרוק לי את הכתבה הזאת
?היא נשמעת מעניינת במיוחד!

l סיו l

New member
אוקי קיבלתי את הכתבה,אני בדרך לקרוא../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif!!!!

כמה שהוא יפה בתמונות

l סיו l

New member
והנה תגובותיי על הכתבה../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

קודם כל אני חייבת לציין שהתמונות מדהימות
! ובואו נגיע לקטע הפחוד שידחי
אני חושבת שדן יצא פה בן אדם,מכל הבחינות. הוא הוכיח שכל מה שהיה בהישרדות הוציא אותו בתדמית מאוד שלילית שלא משתווה למה שהוא במציאות. אני לא אומרת את זה כי אני אוהבת אותו ואהבתי אותו מההתחלה,אלא מראייה של מישהו שלא אהב אותו בהתחלה. בכלל בזמן שידור התוכנית. הוא הוציא את האמת,ולדעתי שיחק אותה. שמחתי אפילו לשמוע שהוא וויקה ממש בזוגיות טובה יחד,והלוואי ויהיה מאושר ויצליח בחיים כמו שהוא מתאר בנתיים. הוא בן אדם טוב,ומצליח,והאמת לא השתנה שומדבר במחשבות שלי אליו,אולי קצת יותר הערכה ובלי יותר חששות או ספקות בקשר לאישיות שלו. דן מנו הוא באמת דמות שלא נשכח בחיים,כך אני יכולה לסכם את הכתבה. קיבלתי רושם לרעה ממושיק,עידן ונעמה,אחרי המילים ה"חמות" שלהם בתגובה. בכל מקרה,כל הכבוד לדן על הכנות,ואני מעריכה אותו הרבה יותר עכשיו
! וההאמת שההפקה פשוט א-כ-ז-ב-ה. דן יצא מלך,נקודה

לוקאס 99

New member
כשמושיק וחבריו היו כנים ואמרו את האמת

והוציאו את כל מה שהיה להם (טוב, לפחות עד כמה שיכלו) על ההפקה הם היו קנאים, צבועים וכו' כשזה דן אומר את זה, פתאום "שיחק אותה" "כל הכבוד" "יצא מלך"...(??)

l סיו l

New member
אחרי הכתבה הזאת הם באמת יצאו צבועים../images/Emo4.gif

לא ראית מה אמרו על מושיק?!הבן אדם הוא מסכה של איזה איש מכובד וישר,נו באמת. על עידן בכלל עדיף שלא נדבר אחרי איך שהוא הוציא את עצמו,באמת בושה. ונעמה...נעמה היא אכזבה.

לוקאס 99

New member
חחח..מה לא אמרו עליו

אני לא זוכר כבר כי זה היה מזמן האמת, אבל אמרו שהוא מקנא ושהוא צבוע ועוד איזה מיליון דברים אחרים (עליו ועל כל מי שהיה באותה עמדה כמוהו- התכנית המזויפת שההפקה נסתה להציג כאותנטית)

לוקאס 99

New member
ד"א, משהו שעכשיו שמתי לב אליו

זה שכתבת שאת שמחה לשמוע שהוא וויקה ביחד.. לא יודע אם יידעו אותך שם ביוון, אבל הם כבר לא. הם נפרדו לפני איזה כמה זמן..וכן אני יודע שעכשיו תבוא השאלה "אבל הוא אמר בכתבה" אז תני לי מראש לענות לך- הכתבה הזאת לא נעשתה יום לפני שהיא יצאה, אם את מבינה למה אני מתכוון

deathly hallows

New member
רק עכשיו קראתי את הכתבה

אהבתי אותה מאד. דן לא איכזב אותי. יצא כנה ווינר כמו תמיד. אין פשוט אין עליו! אני לא חושבת שבהישרדות 2 אתחבר בצורה כזו למועמד מסויים.

דן יצא מטומטם כהרגלו, לא חידש משו שלא ידעתי.

הוא בעיקר מקנא בנעמה בצורה שאי אפשר להאמין, אבל נורא.

למעלה