הכשת נחש

נירי ד

New member
הכשת נחש ../images/Emo66.gif

אנחנו סטודנטיות לרב"ע, ואנחנו עושות עבודה על טיפול פיסיקלי ברב"ע כתוצאה מהכשת נחש באגודל. אם משהו/י נתקל/ה בפגיעה מסוג זה, נשמח אם יוכל/תוכל לספר לנו על הפתולוגיה שנגרמת בעקבות הפגיעה ועל הטיפול בה.כמו כן נשמח אם יהיה אפשר להפנות אותנו לחומר קריאה מתאים. בתודה אנחנו

אני לא יכולה להתאפק...אז

מדוע דווקא הכשת נחש ועוד על אגודל??? זה נראה לי (וסליחה אם אני טועה) מאד נדיר... טל

נירי ד

New member
נראה מעניין

כיוון שאחת מאיתנו אכן ראתה זאת באחת הקליניקות בטיפול בריפוי בעיסוק, אך אין לנו כרגע יכולת ליצור קשר עם המרפאה בעיסוק. הנושא נראה לנו מעניין ומסקרן מאוד.הבעיה היתה היפרסנסיטיביות בעקבות ההכשה, ורצינו לדעת אם יש פגיעות נלוות.

אגודל

אני חושבת שכדאי שתתייחסו לחומרת הפגיעה מתוך הבנה שהאגודל מוקף כולו בעור מתוח, סגור - ברגע שיש כניסה של חומר רעיל כמו נכישת נחש, אופייני יותר, דקירה מדג!!! נוצר זיהום ותגובת נגד של הגוף. הכל בצקתי, נפוח, כאילו חושב להתפוצץ!!! הרבה פעמים מגיעים לצורך בביצוע פעולה שנקראת facyotomia (מקווה שכתבתי נכון) כל מה שתארתי לכן גורם ברזור האגודל שמוגדר כ zone 2 לבעיות קשות של הדבקויות גידים, עצבים, וכנלווה בעיות בפרקים ובטווחי תנועה. אין לי רעיון למאמר בנושא אבל אשמח לעזור מנסיוני בקליניקה. בהצלחה, מיכל

טיפול בהכשת נחש

היה לנו במכון לריפוי בעיסוק במכבי חיפה מקרה לפני כחצי שנה. הרימי טלפון לשירה פלינט שטיפלה בגברת- שבמקצועה הינה לוכדת נחשים- המקרה היה מענין. הטלפון במכון 04-8351363. דגנית כץ

למעלה