הכשלון..

Rosie1

New member
הכשלון..

אני הצבעתי למרץ בבחירות ואני גאה בכך, מאחר ולמרות שאיני מסכימה עימם מבחינה פוליטית (אני שמאל, אבל יותר עבודה), מבחינה חברתית אני מסכימה עימם בהחלט. מרצ היא המפלגה היחידה שחוקקה חוקים והגישה הצעות חוק חברתיות הנוגעים לא רק לשכבות החלשות אלא גם לשכבת מעמד הביניים. והיא המפלגה היחידה שכללה את נושא איכות הסביבה במצע שלה. היא המפלגה היחידה שהפגינה יושרה והגינות פוליטית והיא המפלגה היחידה שאני מאמינה לאנשיה כשהם אומרים שהם יעבדו בשבילי בכנסת. שינוי היא מפלגה חולפת המבוססת על שנאת הדתיים והחרדים. היא גם מפלגה אליטיסטית הדואגת רק לבני המעמד הבינוני-גבוה. נפילתה תהייה דומה לנסיקתה המהירה (ראה ערך מפלגת המרכז...). מה גם שטומי לפיד הוא אדם וביניסט, גזען ומתלהם. נכון, המצב הפוליטי חרא, ואני לא רואה כל פתרון באופק, אבל המצב החברתי על הפנים. וצריך לטפל בו קודם.

AfroditA18

New member
את אשה אמיתית !

מסכימה עם כל מה שכתבת את ממש משקפת את הדעות שלי לגביהם ! אין על מרצ ואני אמשיך להצביע למרצ בכל בחירות אני פעילה מגיל 8 במטה, ואין לי כל כוונה לאבד את הארץ בגלל שאנחנו חיים במדינה של אנשים אטומים אני ואתם נשנה, כי חייבים להחליף את השחיתויות ולהביא את זהבה גלאון לשלטון !

sagitv2

New member
אני יודעת את התשובה ../images/Emo141.gif

במספר שנותי היחסית נמוך למדתי כי לא ניתן תמיד לנצח. השאלה העומדת בפנינו כרגע היא האם אנחנו נסתובב עם זנב שמוט או שמא נראה בזה תמריץ ממשי להמשך עשייה שתוכח בבחירות הבאות. אני יודעת את התשובה. אני מניחה כי אלו הנמנים על השמאל ועל מחנה השלום יודעים גם הם את התשובה. יש לנו מרצ
לעשות גם כעת

haemek10

New member
אז מדוע ה"עם" לא מצביע למרצ?

ומה הסיבה שדווקא רוב מצביעי מרצ הם מעשירי הארץ, אלה שיכולים לקנות מטבח ב- 100,000 ש"ח, כמו זה המתפרסם ב"הארץ" (עתון פועלי ישראל?) בלבד? מי יכול להסביר לי את התעלומה?

AfroditA18

New member
לא נכון...

לא כל העשירים במדינה מצביעים מרצ כל המורות שלי הצביעו מרצ אז מה הן מלייאניות? זה סטיגמה אבל מה שכן כל העמחה מצביעים תמיד ליכוד ומה לעשות שהאיכותיים פונים למפלגה שיודעת לתת לעם ולא רק לקחת ממנו

ronen1981

New member
הגישה המתנשאת היא האחראית לכך

תפסיקו להתנשא. אם תגידי לאדם אתה טיפש ואח"כ תנסי לשכנע אותו להצביע מרצ אל תתפלאי שלא מצליח לך.

AfroditA18

New member
:>>

שינוי זה חרא יש לנו מרצ יש לנו מרצ ותמיד יהיה לי מרצ לעשות :>

למעלה