הכר נא את המש"צ

הכר נא את המש"צ

ועבר שבוע מאז הראיון עם עוז, ועכשיו אנו מחכים לראיון הבא, אז אני מבקש מעוז לשרשר לכאן את האדם הבא שהוא רוצה שיראיינו ונמשיך.\ להכיר ככה עוד משצים

Spidi man

New member
../images/Emo27.gif והמש"צ הנבחר הוא...

ליאור דורון
טוב, אני אתחיל עם השאלות הבסיסיות
מחוז וגיל ותפקיד (פרח, משצ וכו')

עונה...

מחוז: חיפה (מחוז סופר מגניב) גיל: עוד מעט 17, קורס 2004 למעוניינים תפקיד: בשנתיים האחרונות הדרכתי וריכזתי (הדרכתי בי' וריכזתי בי"א) את תכנית פרחי המש"צים, השנה אנחנו מרחיבים את התכנית גם לכיתות ח' (שיעברו פעילויות יותר מגוונות ושפחות מתעסקות בהדרכה) ואני אחראי על מערכי ההדרכה בשניהם, בנוסף אני הולך להדריך את המשצים עצמם.

maork2

New member
ליאור יש לי כמה שאלות...

מר ליאור... (חח נשמע יפה) איפה אתה גר? האם יש לכם בבית ספר חדר משצים?מה אתה הכי מתגאה בו שעשית בתור משצ? קצת ספורט: איזה קבוצת כדורגל אתה אוהד? מה אתה חושב על בית"ר? ו..... שייהיה לך יום טוב ומהנה!

עונה ../images/Emo13.gif

איפה אני גר? בזכרון יעקב (מקום מגניב) האם יש לנו בבי"ס חדר מש"צים- אכן כן, ויש בו גם ספה, מזגן ו2 אלונקות (שנורא שימושיות בתור מיטות בשעות חלון...) מה אני הכי מתגאה שעשיתי בתור מש"צ: שני דברים- הראשון הוא פיתוח תכנית פרחי המשצים, שבלי לנסות להשוויץ די אני כתבתי אותה. הדבר השני הוא שבגלל רכז של"ח מסויים במשך הרבה מאוד זמן משצים אצלינו לאא באמת עשו הדרכות בטיולים אלא רק את ההפעלות החברתיות, ושנה שעברה הייתי הראשון שהתחיל להדריך בטיולים וגררתי אחרי עוד כמה... לגבי הספורט- עד כמה שזה יישמע מוזר- כדורגל משעמם אותי...

שאלות

בכמה כנסים היתה? יצאת לקורס סיון? כמה אחים יש לך? אתה ילד סנוויץ? מה דעתך על אדיאלוגיה של הסוציאליזים? ומה דעתך על זה שאין כבר חסות בשטחים? אם היתה יכול לשנות בעצמך משהו מזה היה? 3 דברים שהיתה לוקח לאי בודד? אתה בנאדם חייכן? איך הולך לך עם הבגריות?מה המצב האהוב עליך? יש לך 2 גבות או חדגבה? מתי התחלת להתגלח? מה העדה שלך? אתה צם ביום כיפור? מה המקצוע האהוב עליך? מה יותר עדיף אף אוזן או גרון? באיזה יום נולדת? איזה תפקידים יש לך בבית (יענו מטלות בית) אמממ יש חברה? מה אתה מחפש באישה לחיים(זתומרת אישתך חיחיחי) זהו כואב לי כבר האצבע אחרי החפירה הזאת

חחח... עונה

בכמה כנסים היית? 2 (לא מתתי עליהם משום מה... יותר כיף לי עם המשצים מהבי"ס, אבל זה פאק פרטי) יצאת לקורס סיון? לא, זה תמיד עלה לי על הדרכה במחנה של תנועת הנוער כמה אחים יש לך? 2 אתה ילד סנוויץ? אני בכור מה דעתך על אדיאלוגיה של הסוציאליזים? מגניבה בעליל... במיוחד בסגנון מרקסיסטי ומה דעתך על זה שאין כבר חסות בשטחים? אני חושב שזה המצב האפשרי היחיד, אנחנו לא נוכל להמשיך להחזיק בשטחים שבהם יש לנו מיעוט ושיש בהם כמות גדולה של אנשים עוינים שמדכאים אותם. אם היתה יכול לשנות בעצמך משהו מזה היה? הייתי לומד להתחבר יותר טוב עם אנשים שונים 3 דברים שהיתה לוקח לאי בודד? ספר טוב, דיסק של הגששים וסטייק. אתה בנאדם חייכן? ללא צל של ספק. איך הולך לך עם הבגריות? עד עכשיו אין ציון סופי נמוך מ85, אז אני מניח שדי טוב. מה המצב האהוב עליך?לא הבנתי את השאלה... יש לך 2 גבות או חדגבה? בתור ג'ינג'י עם שערות ממש בהירות בכל מקום חוץ מהראש, לא רואים לי אפילו את 2 הגבות שיש. מתי התחלת להתגלח? 15... מה העדה שלך? אשכנזי... (למרות שיש קורטוב ספרדי צפתי...) אתה צם ביום כיפור? כן... מה המקצוע האהוב עליך? כמה שזה יישמע מוזר- אלקטרוניקה ומתמטיקה... מה יותר עדיף אף אוזן או גרון? אוזן, כי יש שם 3 עצמות מיניאטוריות באיזה יום נולדת?3.11 איזה תפקידים יש לך בבית (יענו מטלות בית)- זבל, לשמור על אחים קטנים, לנקות מדי פעם וקילוף תפו"א. אמממ יש חברה? כבר לא. מה אתה מחפש באישה לחיים- הומור (לא אסתדר בלי זה), קלילות, והרבה אופטימיות.

harhanegev

New member
ליאור !

קודם כל, בתור מורה למתמטיקה, אני חייב להתייחס לחתימה שלך: איך אפשר לחלק ב- a^2-ab כאשר a=b ? זה גורם לכך שהביטוי יהיה אפס, וחילוק באפס לא כל כך מוגדר !!! (למי שלא הבין, אפשר לנוציא גורם משוץף ואז רואים את הגורם המאפס). דבר שני, חפירות פרטיות שלי: מתי לאחרונה טיילת בהרי אילת ? מתי אתה מתכונן לבוא בקרוב להרי אילת (וכמובן בדרך להצטייד אצלי בבקבוקי קרח ישר מהמקפיא שלי, אני גר 500 מטר מההרים) ?

עונה

לגבי החתימה- אני יודע שאי אפשר לחלק את זה, זה כל הרעיון מאחורי החתימה, אבל זה דבר נחמד שמראים לאנשים והם לא יודעים איך להגיב... ולגבי השאלות- טיילתי לאחרונה בהרי אילת לפני שנה וחצי כשביקרתי חברים שגרים בערבה. אני אבוב להרי אילת בטיול השנתי הקרוב שלי בדצמבר.

harhanegev

New member
לא, זה לא בתמנע.

למרות שאני מבין מדוע באה השערתך זו, כי: [1] אכן מדובר באזור הרי אילת [2] באזור המצולם יש יחסית סלעי נחושת רבים אך זה לא תמנע. אשמח לזיהוי מדויק יותר.

חחח איזה חופר אתה שתיהיה לי בריא

עד כדי כך אתה אוהב את אילת?! נראה לי שעמוד הבית שלך זה איזה אתר על נופים מדבריים והרקע של המחשב שלך זה הר אילתי (שאפחד לא מכיר) יאירררר יא חופרררר חחחחחחחח לא נורא =] כל אחד והשריטה שלו =]

harhanegev

New member
יפה יפה, את מבינה אותי ../images/Emo13.gif

אם תסתכלי בפרטים שלי, תראי בהחלט רקע מתאים, והרקע הוא אכן הרבה פעמים מהרי אילת. אבל לא תמיד, לפעמים הרקע שלי הוא תמונות מנופים של מקומות יפים אחרים או של ילדים מתוקים, כמו הבן שלי וכמו האחיינים שלי. למשל, הנה אני מוסיף כאן תמונה יפה מהחרמון המושלג, מהטיול המושלג הראשון שלי שם (ואצלי הטיפוס מתחיל כמובן סגובה 100-200 מטר, בקרית שמונה או משניר, כך שמדובר על עליה של יותר מ-1000 מטר הפרש גובה ביום אחד). בתמונה זו רואים את הצל שלי עם המצלמה ביד והתיק על הגב.

harhanegev

New member
אכן, אני אוהב גם את הקצה הצפוני

של מדינת ישראל. אוהב את הדרום, אוהב את הצפון, את המרכז לא כל כך (מה לעשות, כמעט כל המקומות היפים במרכז הארץ הם בעייתיים מבחינה בטחונית, לצערי הרב).

למעלה