חחח... עונה
בכמה כנסים היית? 2 (לא מתתי עליהם משום מה... יותר כיף לי עם המשצים מהבי"ס, אבל זה פאק פרטי) יצאת לקורס סיון? לא, זה תמיד עלה לי על הדרכה במחנה של תנועת הנוער כמה אחים יש לך? 2 אתה ילד סנוויץ? אני בכור מה דעתך על אדיאלוגיה של הסוציאליזים? מגניבה בעליל... במיוחד בסגנון מרקסיסטי ומה דעתך על זה שאין כבר חסות בשטחים? אני חושב שזה המצב האפשרי היחיד, אנחנו לא נוכל להמשיך להחזיק בשטחים שבהם יש לנו מיעוט ושיש בהם כמות גדולה של אנשים עוינים שמדכאים אותם. אם היתה יכול לשנות בעצמך משהו מזה היה? הייתי לומד להתחבר יותר טוב עם אנשים שונים 3 דברים שהיתה לוקח לאי בודד? ספר טוב, דיסק של הגששים וסטייק. אתה בנאדם חייכן? ללא צל של ספק. איך הולך לך עם הבגריות? עד עכשיו אין ציון סופי נמוך מ85, אז אני מניח שדי טוב. מה המצב האהוב עליך?לא הבנתי את השאלה... יש לך 2 גבות או חדגבה? בתור ג'ינג'י עם שערות ממש בהירות בכל מקום חוץ מהראש, לא רואים לי אפילו את 2 הגבות שיש. מתי התחלת להתגלח? 15... מה העדה שלך? אשכנזי... (למרות שיש קורטוב ספרדי צפתי...) אתה צם ביום כיפור? כן... מה המקצוע האהוב עליך? כמה שזה יישמע מוזר- אלקטרוניקה ומתמטיקה... מה יותר עדיף אף אוזן או גרון? אוזן, כי יש שם 3 עצמות מיניאטוריות באיזה יום נולדת?3.11 איזה תפקידים יש לך בבית (יענו מטלות בית)- זבל, לשמור על אחים קטנים, לנקות מדי פעם וקילוף תפו"א. אמממ יש חברה? כבר לא. מה אתה מחפש באישה לחיים- הומור (לא אסתדר בלי זה), קלילות, והרבה אופטימיות.