הכר את עצמך

שרונהה

New member
הכר את עצמך

איזה טיפוס אישיותי את/ה?

איזו מין חיה את/ה?

עשיתי את המבחן הזה, כאן:

http://www.baba-mail.co.il/Content.aspx?emailid=24358&source=facebook&sourcemember=0

ויצא שאני דבורה....
"עם יצירתיות ושמחה מדבקת, אנשים מסוג זה הם בעלי אנרגיה חסרת גבולות ותאבון גדול ללמוד דברים חדשים ולפגוש אנשים חדשים.
הם מסבים אושר ועירנים לצרכיהם של הסובבים אותם. הם אנשים תוססים ופופולריים, אשר נוטים להשתעמם בקלות..."

אז מי אתם?

מיקאלה1

New member
סוריקטה יצא לי (מה זה החיה הזו)?

אנשים אלה הם ערכיים ואידיאליסטים, נאמנים למשפחתם ולחברים הקרובים ומונחים על פי רצונם לחיות את החיים על פי הערכים שלהם. הם סקרניים לגבי הסובבים אותם, אבל לא יקבלו איומים על בטחונם של היקרים להם או על הערכים שלהם.

מתאים לי מאוד.

מיקאלה1

New member

פידליטי

New member
שיח, מצאתי אותך, אתה שועל

דרמטים, כריזמטים ורבי השפעה - אנשים מסוג זה מחפשים את הטוב שבחיים ורוצים לחלוק זאת עם חבריהם. הם פעילים, ספונטניים ומהנים. הם יודעים להתאים את עצמם למצב ולסביבה ובכך להשפיע ולעשות מניפולציות על אחרים. הם מעולים בתור אנשים מכירות, ויכולים להיות חברים נפלאים.

פידליטי

New member
אני ינשוף

אנשים מסוג זה הם אנשים אנליטיים ומתחשבים, המעדיפים לעבוד לבד ולעיתים קרובות מרגישים לא בנוח במצבים חברתיים. הם חסרי סבלנות כשזה מגיע להיררכיות ופוליטיקה, ומעדיפים שהמנהיגים יוכיחו את ערכם בעזרת כשרונם, ולא עם הכריזמה וההשפעה. למרות שהם לא חברתיים במיוחד, הם שנונים וחדים ובדרך כלל מופתעים לשמוע שאנשים נהנים בחברתם.

TJ

New member
חסרה לי תמונה

של עכברוש. יש כאן מישהו שהיא בול עליו....

היתקליף

New member
כולם שם טיפוסים כאלה טובים

איפה האנוכיים, הרמאים, השקרנים, הנצלנים, האכזרים, הקרים והמכוערים. אלה שאפשר להגיד להם "ניפגש בגיהנום", שזו שורה שתמיד מצאה חן בעיני בסרטים.

וואללה צודק. קראתי עכשיו את כל

הטיפוסים, ובאמת כולם חיוביים.

את האחרים, אוליי תמצא בין השורות

היתקליף

New member
ידוע שכל תכונה חיובית אפשר להציג כשלילית

ולהפך.
חסכן - קמצן
נדיב - פזרן
זהיר - פחדן
אמיץ - פזיז
שקול - הססן