"הכר את חברך לפורום"

"הכר את חברך לפורום"

1. גיל 2. מצב משפחתי קיים 3. מצב משפחתי רצוי 4. עיסוק קיים 5. עיסוק רצוי 6. מצב חשבון בנק 7. צבע אהוב 8. מזל 9. ספורט אהוב 10. ספר אחרון שקראתי 11. ציטטה לחיים 12. סרט אחרון שראיתי 13. לנשואים- כמה שנים אתם במוסד? 14. מיקום בארץ 15. העדפות מיניות 16. איך אתם אוכלים מילקי\קרמבו? 17. מתי בכיתם בפעם האחרונה? 18. השלימו את המשפט- חברים שלי חושבים עלי שאני... 19. השלימו את המשפט- לאי בודד הייתי לוקח... 20. ספרו בדיחה "נגנב" מפורום אחר ..קדימה לענות ....

אני ראשונה??

1. גיל-אוטוטו 34 2. מצב משפחתי קיים- נשואה + 4 3. מצב משפחתי רצוי- נשואה + 8 (סתםםםם) 4. עיסוק קיים- עקרת בית 5. עיסוק רצוי- עקרת בית מיליונרית 6. מצב חשבון בנק - כרגע פלוס (אבל זה זמני) 7. צבע אהוב - הרבה 8. מזל- קשת 9. ספורט אהוב- להקליד על המחשב
, כדורגל (אבל רק לצפות במשחק) 10. ספר אחרון שקראתי- "כתם לידה" 11. ציטטה לחיים- אם אין אני לי, מי לי. 12. סרט אחרון שראיתי- נוטינג היל (בטלויזיה) - מקסים!! 13. לנשואים- כמה שנים אתם במוסד? 6 14. מיקום בארץ-מרכז 15. העדפות מיניות- אין תגובה 16. איך אתם אוכלים מילקי\קרמבו? מילקי - עם כפית, קרמבו - לא אוהבת. 17. מתי בכיתם בפעם האחרונה? אתמול, כשראיתי משהו עצוב בטלוויזיה. 18. השלימו את המשפט- חברים שלי חושבים עלי שאני...תשאלו אותם. 19. השלימו את המשפט- לאי בודד הייתי לוקח...את בעלי, הילדים, טלויזיה, מחשב, פלאפון....להמשיך????? 20. ספרו בדיחה- מחר בבוקר בפינת הבדיחות היומית

principeza

New member
טוףףףף- אני מספר 2

1. אוטוטו 25 2.חיה בזוג 3.נשואה + 4 4.אופנה 5.להיות אמא במשרה מלאה ואשת בית לבעלי היקר 6.פלוס (ונקווה שימשיך להיות...) 7.סגול 8.סרטן 9.ספינינג 10.מלחמה ושלום של טולסטוי (מתה על קלאסיקות) 11.חיים רק פעם אחת אז לנסות לטעום מהכל בחיים 12.השעות 13.הייתי.. 14.תל אביב 15.סטרייטית לחלוטין 16.לא אוכלת מילקי אבל אוכלת בקרמבו קודם את הביסקוויט ואח"כ את השאר 17.ביום שלישי האחרון , מהתרגשות ומאושר 18.חברים שלי חושבים עלי שאני מותק בכל רמ"ח איבריה של המילה 19.לאי בודד הייתי לוקחת איתי 3 דברים : מחשב נייד , ספרים ואת אהובי 20. כורדי יושב מול קובית קרח ומסתכל עליה שעה ארוכה. חבר שלו עובר ושואל : תגיד למה אתה מסתכל על קוביית הקרח? הכורדי עונה : אני לא מצליח להבין מהיכן הנזילה....

עכשיו אני../images/Emo3.gif

1. גיל - 28 ו-11 יום 2. מצב משפחתי קיים - גרושה + 3 3. מצב משפחתי רצוי - גרושה + 3 4. עיסוק קיים - עקרת בית 5. עיסוק רצוי - עו"ד מפורסמת 6. מצב חשבון בנק - סביר 7. צבע אהוב - כחול 8. מזל - עקרב 9. ספורט אהוב - חיטוב גוף 10. ספר אחרון שקראתי - הנקמה 11. ציטטה לחיים - מהכי נמוך רק עולים למעלה 12. סרט אחרון שראיתי - מטריקס 3 13. לנשואים- כמה שנים אתם במוסד? - הייתי 6 וחצי שנים יותר מידיי 14. מיקום בארץ - מרכז 15. העדפות מיניות - מממממממ 16. איך אתם אוכלים מילקי\קרמבו? לא אוהבת לא את זה ולא את זה, קרמבו בכלל גורם לי לבחילות, בהזדמנות אני אספר למה 17. מתי בכיתם בפעם האחרונה? וואלה לא זוכרת
18. השלימו את המשפט- חברים שלי חושבים עלי שאני... המממממ תשאלו אותם
19. השלימו את המשפט- לאי בודד הייתי לוקח... הרבהההההה 20. ספרו בדיחה - גרושיני אחד בא לרופא ואומר לו שמשהו תקוע לו בבטן, עולה ויורד. אחרי בדיקה מקיפה הרופא אומר לו שתקוע לו נאד בבטן אבל בגלל שיש לו פרצוף תחת הנוד לא החליט עדיין מאיפה לצאת

עכשיו אני ....../images/Emo13.gif

1. גיל - 33 2. מצב משפחתי קיים נ+ 2 3. מצב משפחתי רצוי נ + 4 4. עיסוק קיים - אמא , עקרת בית 5. עיסוק רצוי - פסיכולוגית 6. מצב חשבון בנק -
7. צבע אהוב - אפרסק , ורוד 8. מזל - טלה 9. ספורט אהוב - מי אוהב אבל חייבים לעשות
10. ספר אחרון שקראתי - אשת איש 11. ציטטה לחיים - מה שלא עושים ממנו סיפור גדול ...לא הופך לסיפור גדול 12. סרט אחרון שראיתי - זהות שאולה 13. לנשואים- כמה שנים אתם במוסד? - 10 שנים 14. מיקום בארץ - מרכז 15. העדפות מיניות - גברים 16. איך אתם אוכלים מילקי\קרמבו? - מתענגת על כל ביס וביס
17. מתי בכיתם בפעם האחרונה? אתמול
18. השלימו את המשפט- חברים שלי חושבים עלי שאני...תשאלו אותם
19. השלימו את המשפט- לאי בודד הייתי לוקח...את כל מי שאני אוהבת 20. ספרו בדיחה - שתי בלונדות הולכות ברחוב ומוצאות קופסא. פותחת אחת את הקופסא (שיש בה ראי) ואומרת לחברתה: "יש פה בפנים תמונה של מישהי שאני חושבת שאני מכירה". השניה מסתכלת פנימה ואומרת לחברתה:" טמבלית, הרי זו התמונה שלי?".

מוצרלה

New member
טוב, אני עכשיו

1. גיל - אוטוטו 39 2. מצב משפחתי קיים - נשואה 3. מצב משפחתי רצוי - לא יודעת 4. עיסוק קיים - עם נפגעי נפש 5. עיסוק רצוי - ציירת, פסלת,תחום אלטרנטיבי 6. מצב חשבון בנק - (עזבו, לא כדאי לרשום, לא בא לי להיות עצובה) 7. צבע אהוב - אדום 8. מזל - דגים 9. ספורט אהוב - שחיה 10. ספר אחרון שקראתי - לא זוכרת ת'שם משהו של רם אורן 11. ציטטה לחיים - חייה את הרגע 12. סרט אחרון שראיתי - פעמיים בוסקילה
13. לנשואים- כמה שנים אתם במוסד? 13 14. מיקום בארץ - בית שמש 15. העדפות מיניות - חתולים, כלבים ולפעמים עם גמל שלמה 16. איך אתם אוכלים מילקי\קרמבו? מהקצפת קודם כמובן 17. מתי בכיתם בפעם האחרונה? פככככככ כל הזמן 18. השלימו את המשפט- חברים שלי חושבים עלי שאני... - מדברת המון 19. השלימו את המשפט- לאי בודד הייתי לוקח... את עצמי בלבד 20. ספרו בדיחה - כורדי אחד נכנס למכולת מבקש לחם, המוכר שואל אותו, "איזה לחם? שחור או לבן?" אז הכורדי ענה, "לא משנה אני עם אופניים בחוץ".

מריני

New member
והנה שלי

1. גיל: 28 2. מצב משפחתי קיים: נשואה+1 3. מצב משפחתי רצוי: נשואה+3 או 4 4. עיסוק קיים: אמא 5. עיסוק רצוי: עוד לא סגורה על זה 6. מצב חשבון בנק:
7. צבע אהוב: כחול 8. מזל: תאומים 9. ספורט אהוב: עיצוב גוף, הליכה 10. ספר אחרון שקראתי: אחד עשרה דקות\פאולו קואלו 11. ציטטה לחיים: always look on the bright side of life 12. סרט אחרון שראיתי: אנשי המזימות 13. לנשואים- כמה שנים אתם במוסד? 5 שנים 14. מיקום בארץ: מרכז 15. העדפות מיניות: סטרייטית 16. איך אתם אוכלים מילקי\קרמבו? אוכלת מילקי עם כפית 17. מתי בכיתם בפעם האחרונה? לפני כמה ימים 18. השלימו את המשפט- חברים שלי חושבים עלי שאני...חברה טובה 19. השלימו את המשפט- לאי בודד הייתי לוקח...את בעלי 20. ספרו בדיחה: אישה מגיעה לרופא ואומרת לו שהבטן שלה החלה לגדול, הוא בודק אותה ואומר שזו רק נפיחות, אחרי 3 חודשים היא מגיעה שוב, ושוב הרופא אומר שזו רק נפיחות, אחרי 3 חודשים היא מגיעה שוב עם בעלה, והרופא שוב טוען שזו רק נפיחות, אז הבעל שואל את הרופא: "תגיד לי אתה חושב שהזין שלי זה משאבה?"

למעלה