הכר את הפורו-סיבוב 2

TOUSH

New member
הכר את הפורו-סיבוב 2../images/Emo70.gif../images/Emo138.gif

והשבוע אדווה המאמי כל השאלות לפה

שאלות לאדווה....

***רגע לפני השאלות- לחדשים שהגיעו- מה זה הכר את הפורום?!- הכר את הפורום זה משחק שהולך ככה- כל כמה ימים רעות מודיעה על מישהו או מישהי מהפורום ששואלים אותו שאלות...כל מה שרוצים...והוא עונה עליהן... אז לפני כמה ימים הייתה רעות- ועכשיו אדווה- תשאלו אותה כל מה שאתם רוצים* 1. למה קראו לך אדווה (לא כל כך קשור- אבל בחיים לא פגשתי בשם הזה וזה מעניין!)? 2.כמה זמן את חושבת יחזיקו הגיים בויז, ואם הם יפרדו, איש איש ילך לדרכו במוסיקה, את מי את תמשיכי להעריץ בתור זמר יחיד? 3. על איזה נושא את רוצה שנשאל אותך שאלות? (כדי שנדע מה בערך שאול..)

TOUSH

New member
../images/Emo47.gifאת סטארית../images/Emo70.gif

אהבתי את ההסבר

אוקי.. תשובותתת

איזה כיףףף.. חחחחחח אוקיי אז ככה: 1. אממ.. תאמת קראו לי אדווה כי זה שם מיוחד.. אדווה זה הגלים הקטנים של הים.. ליד החוף.. חחחח 2. לפי דעתי הבויז יחזיקו מעמד לטווח ארוך (חמסה חמסה שום בצללל) ואם הם יפרדו.. חס וחלילה אני עדיין אמשיך להעריץ את חמישתם כי הם באמת מדהימים ומוכשרים 3. על כל נושא שבא לכם.. אני יענה בכיף.. גם אם זה קשור בבויז וגם אם זה קשור בי אישית.. בכיף וכל נושא שיעלה לכם בראששש...

נועוW

New member
ש א ל ו ת../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif

אבטיח או מלון במבה או ביסלי שמש או ירח ירוק או צהוב אדום או כתום כן או לא לאט או מהר גבוה או נמוך מתולתל או חלק קשת או אריה בתולה או מאזניים אחד או שניים קיץ או חורף קוראת בקפה או מגדת עתידות שמן או רזה בראד פיט או אשטון קוצ'ר ריק או מלא כלב או תוכי גיטרה או חליל טלווזיה או מחשב פורום ימי הולדת ומתנות או פורום אחר סליחה או בבקשה sims או GTA אוהד וישעאל או ז'ניה ועובד רצים לדירה או סוף הדרך שקוף או לבן כוכב נולד 2 או 3 מתוק או מלוח צמה או 2 קוקיות שיער ארוך או קצר עיניים ירוקות או כחולות ברק או בזק שמות: יוחנן או מתי אורנה פיטוסי או אורנה בנאי אמא או אבא אחות קטנה או אח גדול סוף או התחלה

וואווו נועה..!!!!

חחחח.. עונה: אבטיח או מלון אבטיח!!! במבה או ביסלי ביסלי שמש או ירח ירח ירוק או צהוב ירוק אדום או כתום כתום כן או לא כן לאט או מהר לאט גבוה או נמוך גבוה מתולתל או חלק אמממ... יש לי מתולתל- גלי אבל אין לי בעיה עם חלק קשת או אריה קשת בתולה או מאזניים מאזניים אחד או שניים שניים קיץ או חורף חורף קוראת בקפה או מגדת עתידות מממ.. לא זה ולא זה.. חחחח שמן או רזה רזה בראד פיט או אשטון קוצ'ר שניהם ביחדדד ריק או מלא מלא כלב או תוכי היו לי מלא תוכים אבל אין לי בעיות גם עם כלבים גיטרה או חליל גיטרה טלווזיה או מחשב שניהם פורום ימי הולדת ומתנות או פורום אחר יש כזה פורום?!?!?!?! סליחה או בבקשה מממ.. לא יודעת sims או GTA ממ.... אוהד וישעאל או ז'ניה ועובד אוהד וישאל.. פגשתי את אוהדדד!!!! רצים לדירה או סוף הדרך סוף הדרך שקוף או לבן שקוף כוכב נולד 2 או 3 2 מתוק או מלוח גם וגם צמה או 2 קוקיות 2 קוקיות שיער ארוך או קצר ארוך עיניים ירוקות או כחולות כחולות ברק או בזק ברק שמות: יוחנן או מתי מתי אורנה פיטוסי או אורנה בנאי בנאי אמא או אבא שאלה קשה אחות קטנה או אח גדול יש לי בינתיים רק אח גדול.. אפילו 2.. חחחח סוף או התחלה התחלה

אוקי אדווה כנסי...

ממ..תאמת הספקתי להכיר אותך קצת מהאייסי.. אבל שאלהה... 1.איך התחלת לאהוב תגיים בויז?? 2.את מי את הכי אוהבת?? ממ..לא דעתת חח נראה כבר...

תשובותת..

1. אממ.. אני לא הכי זוכרת.. ניראה לי שראיתי בראש אחד שמחפשים כמה בנים והכל לאודישנים ואז התחלתי לעקוב אחרי כל ההתפתחויות שלהם בעיתונים בגיא פינס בערוץ הילדים והתחלתי להקליט אותם בטלויזיה ולשמור כתבות עליהם הדבר הראשון שהיה לי עליהם זה ניראה לי כזה דף מראש אחד עם תמונה של הפנים של כל אחד והשם שלו ליד וזה תלוי לי בחדר.. חחחחח וגם תגליון של ראש אחד עם השער שלהם יש לי.. 2. אמממ.. בהתחלה שהתחלתי לאהוב אותם ממש אהבתי את אדם אחר כך יותר את ערן אחר כך יותר את ערן ואושרי ומאותו היום של הצילומים של שימחה התחלתי לאהוב את כולםםם!!!!

למעלה