הכר את הפורוםD:

Rose131

New member
הכר את הפורוםD:

תחקרו את אליס [Wrath Within], וכזה.

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifאליס../images/Emo23.gif

נלקח מפורום סקרים ושאלונים D:
צבע אהוב:
צבע עיניים:
צבע שיער:
שיר אהוב:
שיר שנוא:
עונה מועדפת:
חיה אהובה:
סגנון לבוש אהוב:
מאמין באלוקים?
שומר כשרות?
שומר שבת?
בושם אהוב:
ניחוחות אהובים?
אש או מים?
ים או יבשה?
שמש או ירח?
טראנס או ראפ?
דיכאון או רוק?
לועזי או ישראלי?
מסנג'ר או אייסי?
האם עישנת פעם?
האם שתית אלכוהול?
האם שברת משהו מעצבים?
האם היית בים המלח?
האם היית בחרמון?
האם גנבת משהו?
האם בגדת בחבר/ה שלך?
האם היית בהודו?
איך תקראי לילדים שלך?
יש לך חיות?
אם כן איך קוראים להן?
האם יש לך קעקוע?
איפה?
אתה שומע מוזיקה ברגע זה?
אם כן איזה שיר?
אתה קנאי במערכות יחסים?
מה השעה עכשיו?
איזה יום היום?
מאכל אהוב:
שתייה אהובה:
ארץ אהובה:
עיר אהובה:
ספר אהוב:
חג אהוב:
חג שנוא:
אוהב סרטים מצויירים?
אלי יצפאן או יאיר לפיד?
פספוסים או ארץ נהדרת?
פורום או צ'אט?
חו"ל או ישראל?
מטוס או מסוק?
באיזה שעה הלכת לישון אתמול?
אתה ע

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifהמשך../images/Emo152.gif

אתה עייף?
באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?
יום אהוב בשבוע?
מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?
אתה אוהב את הים?
לאן היית רוצה לטוס עכשיו?
באיזה פורומים אתה נמצא?
מה הדבר שבחיים לא תעשה?
מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?
מה את\ה עושה עכשיו?-
מה הדבר אחרון שקנית?-
עם מי דיברת פעם אחרונה?-
איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-
עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-
במה היה לך מבחן לאחרונה?-
מה המשקה האהוב עלייך?-
מה המאכל האהוב עלייך?-
איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-
איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-
במה עשית שיעורים לאחרונה?-
מה המקצוע הכי שונא עלייך?-
מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-
מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-
מה החיה האהובה עלייך?-
איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-
מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-
מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-
מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-
מי האחרון שהתקשר אליך?
מי האחרון שהתקשרת אליו?
מי האחרון שסימס לך?
מי האחרון שסימסת אליו?
מי האחרון שחשבת עליו?
מי האחרון שראית?
את מי היית רוצה לראות עכשיו?
נמצא במערכת יחסים?
אם כן, כמה זמן כבר?
אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?
מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?
להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?
יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?
קרה לך שהתאהבת במין השני?
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?

Wrath Within

New member
אמג ס'שאלון../images/Emo12.gif~עונה~../images/Emo11.gif

צבע אהוב: שחור ואדום צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור שיר אהוב: וואי יש המון *_* שיר שנוא: אוונג'ד סבנגיי! עונה מועדפת: חורף סתיו חיה אהובה: נחשים, כלבים, חתולים!!!! סגנון לבוש אהוב: הכל כמעט מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? כן שומר שבת? לא בושם אהוב: של בן
ניחוחות אהובים? אדמה אחרי גשם של לילה? אש או מים? אש ים או יבשה? יבשה שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? ראפ דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי לגמרי מסנג'ר או אייסי? מסנ' האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? כן חיחיחי האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? כןכןכן האם גנבת משהו? כן האם בגדת בחבר/ה שלך? ישמצב, אבל תהיו בטוחים שזה הגיע לו\לה האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? לאדעת >: יש לך חיות? לא אם כן איך קוראים להן?
האם יש לך קעקוע?
איפה?
אתה שומע מוזיקה ברגע זה?
אם כן איזה שיר?
אתה קנאי במערכות יחסים? כןן מה השעה עכשיו?23:01 איזה יום היום? חמישי:p מאכל אהוב: סלט וצ'יפססס שתייה אהובה: קולה
ארץ אהובה: פינלנד
עיר אהובה: הלסינקי? D: ספר אהוב: תירס חם חג אהוב: חנוכה, פורים חג שנוא: פסח אוהב סרטים מצויירים? XD תלוי אלי יצפאן או יאיר לפיד? לא ולא פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? חו"ל מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 4 ועשרים |:

Wrath Within

New member
אעאעאעא המשך!!!$^##../images/Emo11.gif

אתה עייף? לא ממש באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? מאוחר יום אהוב בשבוע? שבת? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? בבית של מישהו אתה אוהב את הים? רק בלילה לאן היית רוצה לטוס עכשיו? פינלנד!!!11 באיזה פורומים אתה נמצא? הימ, מיי כמיקל רומנס, נייטוויש מה הדבר שבחיים לא תעשה? משהו שקשור בעירום כנראה מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? לא זוכרת, בטח אמרתי משהו מגעיל על מישהו והוא שמע מה את\ה עושה עכשיו?- לועסת מסטיק מה הדבר אחרון שקנית?- צבעי אקריליק D: עם מי דיברת פעם אחרונה?- יובל
איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- אוף לא זוכרת >: עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- אסף ידיד טוב[: במה היה לך מבחן לאחרונה?- ברוך ה' נגמרו.. האחרון בגרות בהיסטוריה 30.6 נגממממממממממממממממממממר מה המשקה האהוב עלייך?- נס\קפה מה המאכל האהוב עלייך?- סלט צ'יפס! איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- שומדבר לא בקטע של מותגים איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- ניו רווווווק (מצורפת תמונה כי אני עכשיו בקטע של להתלהב אחוש מהנעליים האלה) במה עשית שיעורים לאחרונה?- כלום נו חופש
מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מתמטיקה, נגמר לכל החיים :) מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- היה הסטוריה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- זמרת מה החיה האהובה עלייך?- נחשים חתולים וכלבים איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק מטאל מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- איימי לי מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- וילה ואלו ואלקסי לייהו מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- האוס
מי האחרון שהתקשר אליך? אמא מי האחרון שהתקשרת אליו? אמא מי האחרון שסימס לך? אורנג'? XDDDDDDDDDDDDDDDD מי האחרון שסימסת אליו? אורנג'? חח סתם מי האחרון שחשבת עליו? ירין מי האחרון שראית? אסף! את מי היית רוצה לראות עכשיו? את וילה ואלו בעירום |גס| נמצא במערכת יחסים? לא אם כן, כמה זמן כבר? לא אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? NEEVR מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? NEVER להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? לא נראלי... יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? NEVER נו קרה לך שהתאהבת במין השני? כן מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? NEVERRRRRRRRRR נ.ב. יובלית כפרית תעשי לי ילד

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifלהשיאר בקשר עם אקסים כן או לא?- לא נראה

לי.. ואני חטפתי ממך צעקות

Burn It Down

New member
אוו אליסל'ה!../images/Emo129.gif

סו... היושD: נכון הקול שלי כבר מתחיל להציק? ושאפילו קצת התאהבת בסינ' בגלל הקול שאני מוציאה ממני כשאני אומרת את השם שלו ? ו.. ושאת רעה! כןכן! רעה. ניפצת לי את החלום שבריאן הנר מחכה לי בארומה=( ואני בכיתי..ובכיתי..ו..בכיתי? ונכון מתאים לי פרחה? ושאת מתה עליי? 33> זהו ^^ נראה אותך נושכת אותי יא ערפדית.

Wrath Within

New member
וואעעעעעעעע$#%#@^$../images/Emo11.gif

נשמאמית סיניסטררררררר
נכון הקול שלי כבר מתחיל להציק? אני לא שומעת אותו כרגע, אבל הוא לעולם לא יציק
ושאפילו קצת התאהבת בסינ' בגלל הקול שאני מוציאה ממני כשאני אומרת את השם שלו ? לא, אבל בסוף אני יאהב אותו בגללך
כןכן! רעה. ניפצת לי את החלום שבריאן הנר מחכה לי בארומה=( אני לא רעה אני טובה וניפצתי לך את החלום שבו סיניסטר מחכה לך בארומה WTF
ונכון מתאים לי פרחה? כןןן איףףף מה לשבת על הרצפה פה ושאת מתה עליי? זה הכי נכון XDD :חיבוק

למעלה