הכר את הפורום!!!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הכר את הפורום!!!

תודה ליול 17 שענתה לשאלותינו. היום בפינתנו מתארחת lizperez שאלו שאלות. *מי שרוצה להשתתף ועדיין לא נרשם יכול לעשות זאת ע"י כתיבת "גם אני רוצה להשתתף" כתגובה להודעה זו* והבאים בתור: OmErLoLa -
מאיה911 -
HADARYY1 -
לירז אוהבת אותך -
MahazotZemer -
A t z a -
ענבלוש1234 -
RTur -
סתיו ויטל -
יול17 -
lizperez -
אגמוש רודברג רותמיקה2 הציורים של יובל עדי עובדיה nuna19 itzik gershon mic22 moton לילך שפורקר כאילו מלאכית בטירוף עידן לאב יבז חנוש1234 i love liraz מתה על לירז Dark Chocolate micaly2 inbals93 לולי 180

MahazotZemer

New member
../images/Emo187.gifשאלותיי ../images/Emo9.gif

היי,מה קורה ? מה את עושה עכשיו ? יש לך מבחנים השבוע ? אם כן איזה ? כמה קיבל במבחן האחרון שלך במת' ? מתי אתם מקבלים תעודות ? מתרגשת ? את תלמידה טובה ? כמה את אוהבת את לירז ? היית בהופעה שלה ? יש לך הוט או יס ? אם הוט את רואה השמינייה ? ראית אתמול ? את גם שונאת את דניאל ? סליחה שהייתי קרצייה ...

lizperez

New member
עונה!

היי,מה קורה ? הכל מצוין מה איתך? מה את עושה עכשיו ? שומעת שירים יש לך מבחנים השבוע ? היה לי היום אם כן איזה ? לשון כמה קיבל במבחן האחרון שלך במת' ? 90 מתי אתם מקבלים תעודות ? טו' בשבט מתרגשת ? הייתי אומרת שאני כבר כ"כ רוצה לראות אותה את תלמידה טובה ? מצויינת כמה את אוהבת את לירז לא היית בהופעה שלה ? לצערי עדיין לא יש לך הוט או יס ? הוט אם הוט את רואה השמינייה ? כן ראית אתמול ? כן את גם שונאת את דניאל ? מאוד

RTur

New member
שאלותיי הקבועות:

1. ממצב? 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז.. בכללי..) 3. סרט מומלץ 4. ספר אחרון שקראת 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!)

lizperez

New member
עונה

1. ממצב? הכל טוב 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של לירז.. בכללי..) אבי קורן - בואי נשאר 3. סרט מומלץ לא יוצא לי לראות כ"כ הרבה סרטים, לא זכור לי עכשיו שם של סרט. 4. ספר אחרון שקראת בניחוח חדש 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) מאוד 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!) סאבלימינל הצל

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifשאלות!

באיזה כיתה את? פגשת פעם את לירז? מה המקצוע האהוב עלייך? והשנוא? שיר אהוב: מפורסמים אהובים נוספים:

lizperez

New member
עונה!

באיזה כיתה את? ט' פגשת פעם את לירז? לצערי לא מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה והשנוא? אנגלית שיר אהוב: אבי קורן - בואי נשאר מפורסמים אהובים נוספים: לירז כמובן יהודה לוי וכו'....

OmErLoLa

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

היי... מה שלומך? מה את עושה? משעמם? אמ..מה הסידרה הכי שנואה עלייך? ו......ביי..

lizperez

New member
עונה!

היי... מה שלומך? הכל טוב מה את עושה? שומעת שירים משעמם? ממש לא אמ..מה הסידרה הכי שנואה עלייך? לא נראה שיש סדרה כזאת... ו......ביי..

מאיה911

New member
שאלותיי

בת כמה? באיזה תאריך היומולדת שלך? איזה צבע את הכי אוהבת? מה הצלצול שלך בפלאפון? חום או קור? קיץ או חורף? קפה או תה? שניצל או המבורגר? טיול- בצפון או בדרום? מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? כלב או חתול? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? באיזה פורומים\ קומונות את עוד רושמת? מתי ראית את לירז פעם ראשונה? פגשת את לירז מתישהו? אם כן מתי ואיפה- זהוו... שהיה לכולם יום טוב

lizperez

New member
עונה!

בת כמה? 15 באיזה תאריך היומולדת שלך? 12.1.92 איזה צבע את הכי אוהבת? ורוד, תכלת מה הצלצול שלך בפלאפון? Giv' It Up To Me חום או קור? חום קיץ או חורף? קיץ קפה או תה? תה שניצל או המבורגר? המבורגר טיול- בצפון או בדרום? צפון מה הטיול הכי כיפי שהיה לך? מתי שטסתי לחו"ל הולנד בלגיה צרפת והייתי בעוד כמה ארצות כלב או חתול? חתול מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? לצאת למסיבות, לראות טלויזיה, להתכתב. מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? לנקות
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אממ לא זכור לי משהו כרגע... באיזה פורומים\ קומונות את עוד רושמת? רק פה
מתי ראית את לירז פעם ראשונה? בסוף העולם שמאלה פגשת את לירז מתישהו? אם כן מתי ואיפה- לא ראיתי

../images/Emo41.gif

מה קורה? באיזה סידרה הכי אהבת את לירז? ראית את לירז פעם-מתי ? תרשמי 10 דברים שאנחנו לא יודעים עלייך.. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

lizperez

New member
עונה!!!

מה קורה? הכל מצוין באיזה סידרה הכי אהבת את לירז? האלופה!!! ראית את לירז פעם-מתי ? לא ראיתי
תרשמי 10 דברים שאנחנו לא יודעים עלייך.. 1.אני אוהבת ללמוד ביולוגיה. 2.שהייתי קטנה שתיתי רעל עכברים. משהו כזה חחחח 3.הייתי ב-6 מדינות טורקיה, יוון, קפריסין, הולנד, בלגיה, צרפת. 4.יש לי שתי אחיינים מדהימים. 5.אני שונאת שמדברים איתי על הבוקר, אני יכולה להיות הכי לא נעימה. 6.שאני עצבנית אסור להתקרב אליי! 7. אני ילדת טיולים (אני מאוד אוהבת טיולים) 8.אני אוהבת לראות חדשות. 9.אני לומדת רפואה. 10.אני בוכה בסרטים. חחחח
שתיהיה בריאה אני כבר כמה דק' ארוכות חושבת מה לכתוב...חח

מהממת 6

New member
גם אני רוצה להישתתף ו.. שאלותיי

היי ליז מה קורה???... את תישתתפי היום בלילה לבן?(מקווה שכולם ישתתפו..) השבוע כמה מיבחנים היו לך ומה הציון שקיבלת הכי גבוהה? ממתי את בפורום? איזה שיר של לירז את הכי אוהבת?.. אממ.. זהו.. ביוש

למעלה