עונה ../images/Emo13.gif
איזה מזל את? שור
קוראת הורוסקופים? משתדלת . מאמינה באסטרולוגיה? לא הכיי שיר אהוב: בואי נשאר - אבי קורן . [יש הרבה אבל .. ] זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לירז צ'רכי, שירי מיימון , הראל מויאל , עידן יניב, משה פרץ .. יש עוד

איזה בבי"ס? עמל . איזה כתה? י"ב. איזה מקצוע הכי אהוב עלייך? עד לפני כמה חודשים מתמטיקה. כמה אחים יש לך? 2 אחיות בני כמה?15, 19 דבר שעשית ואת גאה בו: ממ , שהעמדתי ילד אחד במקומו מהכיתה .. ילד שחופר וחופפר .. חחח דבר שעשיתם ואת מתביישת בו: אין . ספורט מועדף: ריקוד נחשב? :] משקה מועדף: נסטי,פנטה אקסוטיק. טעם גלידה מועדף: וניל +עוגיות. מה את עושה כשמשעם לך? ישנה, אוכלת .. באיזו שעה את הולכת לישון בד"כ? בצפר - עד 12 וחצי. חופשים - יכול להיות עד 5 בבוקר .. תלוי. היית מעורבת פעם בתאונה? חס וחסהה . צבע אהוב: אדום ! היום המועדף בשבוע: שישי .. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?:/ מה משמח אותך? משפחה, חברים . מה מעציב אותך? מחשבות על אבא ז"ל
מה מכעיס אותך?אנשים חשים .. מה מרגיע אותך? מוסיקה נעימה מתנדבת או תורמת לאיזשהי עמותה? הייתי .. שותה משקאות חריפים? כה .. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמממא. אוהבת את מדינת ישראל? כןן
כמה פעמים היית בכותל? 1 ובירושלים? הרבה.. כל כמה זמן את הולכת לרופא? כשאני חולה . בערך ככל חודש. חחח אוהבת לשחק? מה? לא. איזה סוג משחקים? .. שש בש או שחמט?
דמקה או שחמט? דמקה .. עיר אהובה בעולם: נראלי פריז .. עיר אהובה בארץ: ת"א
ארץ שנואה בעולם: נראלי גרמניה .. אוהבת את החורף? לא! מפחדת מרעמים וברקים? אממ כן .. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם .. מה הכי כיף לעשות בגשם? קיסינג. ,תכלס זה כייף רק חבל שנהיים חולים מזה .. חחח קופצת לתוך שלוליות?לפעמים חחח אוהבת קרמבו? כןןן אוהבת את הסימפסונים? אממ לא יש להם ראש גדול .. חחח בילית פעם בכלא? לא.. פשעת? לא.. רצחת? חחח לא, בעצם כן.. זבוב.
גנבת?לא. הרמת יד על מישהו/י? כן .. אנסת?חחחח בני סלע כן .. חנית במקום שאסור? הרישיון עדיין בעבודה .. חח השתנת במקום ציבורי? כה. . השחטת? לא .. לא שילמת דו"ח?
צבעת פעם את השיער? ללאא. לאיזה צבע?.. יש פירסינג? אממ עגיל .. איפה? באף ,נזם .. :] מגדירה את עצמך כ"פריקית"?לא.. משעמם בחיים? ואללה לא . איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן! וסוג קולה? רגילה - קוקה קולה . ותה? ליפטון מתגעגעת לקיץ? בטח .. אבל יותר לאביב . מה עובר לכך עכשיו בראש? חבר שלי , והבגרוות :/ בעע. אוהבת להתחכם? אממ תלוי ... המורים אוהבים אותך? אמממ , יש כמה שלללא.. מאיכפת לי :] מאמינה בה'?כן .. למה? לא יודעת .. ככה אני ,למרות כל הדברים . צמחונית? לא .. אוהבת מוסיקה?ברוורר. אוהבת סרטים? כןןן אוהבת טלויזיה? כה . מסנג'ר או איסיקיו? אייסיי
טלפון או פלאפון? טלפון .. מחשב או טלויזיה? תלוי .. שירים או סרטים? אממ סרטים :] שוקולד מריר או לבן? אפח'ד , .. חלבב. כריסטינה אגילרה או בריטני? שתיהן חמודות.. 50 סנט או אמינם? שניהם! לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פאר'ק. 0 או 1? 0 . אבודים או נמלטים? אבודים .. ? אפח'ד מהם לא ראיתי חח זוג או פרט? זוג. בליינד דייט או דאבל דייט? אפח'ד. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? לא. למה?:] אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? חוווווווווווווופר ..
אבל סבבה . קרדיט לפורום שאלונים וסקרים !