הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום

שוב שכחתי
איזה מפגרת אני
בכל מקרה! רק אחת שלחה לי מסר שבוע שעבר, יש עוד מישהו בפורום שלא עשיתי?
והשבוע אתם חוקרים את... ... .... . ... ....... ראר. ראר! אופק! [poisen butterfly] תהנו
[ושלחו מסרים כן?]

milkshakit

New member
אופק../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

מה שלומך היום? עשית משהו מיוחד? מטרה שאת מציבה לעצמך בשנה הקרובה? אילו להקות גילית בעצמך ואילו להקות עזרו לך לגלות? איך את כל כך מוכשרת בלעשות לוגואים
? למה את לא בפורום יותר
? אני פוקדת עלייך להיות, מובן!?!?
השיר הכי אהוב של HIM? למה? מה? הערוץ הכי אהוב עלייך?

קאריני!!../images/Emo23.gif

מה שלומך היום? יכול להיות הרבה הרבה יותר טוב..מה איתך!? עשית משהו מיוחד?האמת שלא..=\ מטרה שאת מציבה לעצמך בשנה הקרובה?ללמוד גיטרה ולהצליח בלימודים בדרך
אילו להקות גילית בעצמך ואילו להקות עזרו לך לגלות?אממ אוו אממ את כל הלהקות כמעט שאני מכירה הכרתי לבד חוץ מ THE DARKNESS ו EPICA נראה לי .. איך את כל כך מוכשרת בלעשות לוגואים ?חחח אוקי סתם יום יום פוטושופ וכולם יבינו=] למה את לא בפורום יותר ?אני?! למה לא !? :-O בטח שאני כן..! אני פוקדת עלייך להיות, מובן!?!?חח כן המפקדת!!! השיר הכי אהוב של HIM?פליי דד למה?עמה חח סתם אם לא יודעת ממש נקשרי אליו מה?מה מה !? הערוץ הכי אהוב עלייך?MTV /MTV2

under the rose

New member
אופק!../images/Emo24.gif

היי, מה נשמע? איך עברו עלייך הימים האחרונים? אוקיי... השאלות הקבועות שלי...
באיזה כיתה את? צבע אהוב? מאכל אהוב? שתייה אהובה? סרט אהוב? ספר מומלץ? תוכניות וסדרות טלוויזיה אהובות? 5 זמרים/להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? קיץ/חורף? תחביבים..? את מנגנת על משהו? אם כן, על מה? דרך אגב, אני אוהבת את הפינה שלך אבל כפי שאמרתי- המחשב שלי איטי...
המשך שבוע נעים

../images/Emo24.gif הי!!=]

היי, מה נשמע?טוב טוב.. מה איתך?.. איך עברו עלייך הימים האחרונים?עברו לאט ובזהירות...
באיזה כיתה את?ט'
צבע אהוב?סגול ... מאכל אהוב?פיצה... שתייה אהובה?הוו קולה!!! אני משתכרת מזה ..
<אל תשאלו...> סרט אהוב?אמ...הסיוט לפני חג המולד...
מה אני אעשה אני מעריצה של סרטי ילדים.. ספר מומלץ?אממ..אני לא הכי קוראת ספרים ...=\ תוכניות וסדרות טלוויזיה אהובות?אממ אני אתן 2 כי אין לי כח לשום..
מחשבות פליליות וסקראבז!!! 5 זמרים/להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? 5!? אוקי אמממ... AFI A7X THE KILLERS THE DARKNESS METALLICA!!!!!! סגידה!!!!! קיץ/חורף?ברור שחורף!!!.. תחביבים..?בר..=\ אממ לשיר..לצייר ולישון!! את מנגנת על משהו?לא אבל אני רוצה להתחיל ללמוד על גיטרה ותופים זה יהיה עוד 42474254542 שנים =\ אם כן, על מה?חח אמרתי שלא..=[ חח אין בעיה !! =] חח תודה=] גם לך

למעלה