הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום

נו כי בגלל היום כיפור הזה אז זה פרח מזיכרוני ורק עכשיו קלטתי ששכחתי[נו מה אני איטית
] אז אמ..כן. השבוע אתן חוקרות את.. ... ...... ... ... ..... ....... ........... ....... . .... ...... ...... טוב די. לי\פונץ'! [Archer girl\Fragile dream] [את נורא לא סגורה על עצמך בשמות
] תהנו

Fragile Dream

New member
כה, הא? D:../images/Emo79.gif

ייאי ^^ ועכשיו תחקרו *_* אחרת אני אקח את הנעל וארביץ לכם חזק חזק עד שיצא לכם המח D: טיהי @!

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifלייייי שלי:)

מה שלומך ילדה יפה
?! מה עשית היום!? מה אכלת!? צמת? מה שתית? מה לבשת? מה תעשי מחר? נהנת בקומונה של אליס? למה??!?! מדוע?! לא סתם:] ... מה, מה את אוהבת לעשות?! מנגנת על מש'ו? יש חבר? וחברה? אוהבת צבים? את יודעת שאני אוהבת אותך?! ושאת חומד אש ?! יופי:) לילה טוב בובה.

Fragile Dream

New member
אלינוצ'קה ^-^../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

מה שלומך ילדה יפה
?!
אני לא יפה;[. את אפילו לא ראית אותי;[. והכל חביב ^^ מה עשית היום!? נמ... הייתי בבצפר, חזרתי, ו..ו.. *מנסה למצוא משהו מעניין* כלום
מה אכלת!? יוגורט וסנדוויץ' X: צמת? בערך. כלומר, לא אכלתי. אבל אז התחלתי להרגיש ממש רע בלי מיים, אז שתיתי קצת :S מה שתית? מיים
מה לבשת? היום?
אממ, חולצה שחורה, ג'ינס, נעלי ספורט אדומות, שרשרת כזאת עם לב ירוק וזהו X: מה תעשי מחר? אלך לקניון וכנראה אקנה נעליים חדשות D: נהנת בקומונה של אליס? מאודמאוד ^^ למה??!?! כי כיף שם
מדוע?! כי מעניין ^^ ויש אנשים נחמדים. לא סתם:] ... XD
מה, מה את אוהבת לעשות?! מוזיקה, חברים, סרטים, לקרוא, לציר וזה, נו T.T מנגנת על מש'ו? לא ;[|מתפגרת| יש חבר? לא X: וחברה? חברות
אוהבת צבים? מאוד@! XDDD את יודעת שאני אוהבת אותך?! יאא, תודה D: גמאני
ושאת חומד אש ?! |מסמיקה| את יותר. ^^ יופי:) נהנהנה
|מוסיפה אותך למסנג'ר ברגע זה|

Yellow Alien

New member
חוקרת../images/Emo196.gif

נגנב מאיזה בלוג בישרא..חחח XD החבר האידיאלי מראה- 1) זה עם הפירסינג? 2) הערס? 3) הכוסון(שכל הבנות נמרחות עליו)? 4) השמן? 5) הפריק? 6) הילד הקטן שלא הספיק להתבגר? 7) זה שנראה כמו אחרי תאונת רכבת? 8) זה שנראה כמו אתלט מקצועי: ? 9) המתאפר? תכונות: 2) זה שמתוסכל מהמראה שלו ? 3) המצחיק? 4) הרוקיסט ? 5) העשיר? 6) זה ששומע מוזיקה מזרחית ? 7) זה ששומר סודות ? 8) הרכלן? 9) החננה הרגיש? 10) חסר הבטחון? 11) הערס? 12) זה שחש זמר דיכאון? 13) הטיפש? 14) המקובל? 15) האדיש:? 16) הספורטאי? כל המסביב: 1) שר? 2) מנגן? 3) רוקד? 4) זה שמכור לשופינג? 5) האיינשטיין? 6) מבזבז? 7) מקשקש בשכל? 9) שיספר לך הכל? 10) שיצייר? 11) צימחוני? 12) שעוד תקוע בעידן כיתה ד' ? עכשיו סתם משו לא קשור: אם היית חיה, איזו חיה זו הייתה? אם היית המין המנוגד לך, איזה מן אדם היית? אם היית חפץ, איזה חפץ זה היה? ואם היית טעם, איזה מן טעם זה היה? אם היית יכול לשנות בעצמך דבר אחד, מה זה היה? אם הייתה לך את האפשרות לחזור אחורה בזמן, ולשנות אירוע אחד שקרה, מה היית משנה? אם היית פוגש אדם עם חדק, מה היית עושה? מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? מה את עושה כשאת עצובה? מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבנית? מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? על מה עד היום את מצטערת?

Fragile Dream

New member
הייהיי D:~../images/Emo79.gif

החבר האידיאלי מראה- 1) זה עם הפירסינג? יכול להיות נחמד XD 2) הערס? לא XX: 3) הכוסון(שכל הבנות נמרחות עליו)? לא X: 4) השמן? לוידעת :S 5) הפריק? כה XD 6) הילד הקטן שלא הספיק להתבגר? לא חושבת X: 7) זה שנראה כמו אחרי תאונת רכבת? אולי XDD 8) זה שנראה כמו אתלט מקצועי: ? ממ O_ם 9) המתאפר? אולי רק קצת X: תכונות: 2) זה שמתוסכל מהמראה שלו ? לא יודעת. לא כיף לשמוע כל הזמן קיטורים של "אוי..אני כ"כ מכוער." 3) המצחיק? יאללה D: 4) הרוקיסט? כן.
5) העשיר? לא חושבת. 6) זה ששומע מוזיקה מזרחית? לאלאלא :S 7) זה ששומר סודות? כן. 8) הרכלן? לאלאלא! ;; 9) החננה הרגיש? לא XDD 10) חסר הבטחון? קצת. 11) הערס? לאאאא. 12) זה שחש זמר דיכאון? :S 13) הטיפש? לא חושבת... 14) המקובל? לא יודעת. D: 15) האדיש:? לא. 16) הספורטאי? כה D: כל המסביב: 1) שר?
2) מנגן?
3) רוקד?
4) זה שמכור לשופינג?
:S 5) האיינשטיין?
6) מבזבז?
7) מקשקש בשכל?
9) שיספר לך הכל?
10) שיצייר?
11) צימחוני?
12) שעוד תקוע בעידן כיתה ד' ?
XD עכשיו סתם משו לא קשור: אם היית חיה, איזו חיה זו היית? סוס
אם היית המין המנוגד לך, איזה מן אדם היית? זכר?
אם היית חפץ, איזה חפץ זה היה? לאיודעתנו >: ואם היית טעם, איזה מן טעם זה היה? חמוץ-מתוק.
אם היית יכול לשנות בעצמך דבר אחד, מה זה היה? להיות פחות רגשנית >: אם הייתה לך את האפשרות לחזור אחורה בזמן, ולשנות אירוע אחד שקרה, מה היית משנה? לאדעת. אם היית פוגש אדם עם חדק, מה היית עושה? צובטת את עצמי חזקחזק עד שהייתי מתעוררת D: מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? אוח. שירן...>< מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? שי D: מה את עושה כשאת עצובה? מסתגרת בחדר ושומעת משהו דכאוני =.= מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? אינלי מושג S: מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבנית? ממ, הרבה X: מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? לאדעת XP על מה עד היום את מצטערת? הו, על יותר מדי דברים ;[

milkshakit

New member
לי!!! לילילילילי לילילילילי ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

למה שינית כינוי
? טוב את יודעת שבכל מקרה את נשארת חמודה נכון?! אממ איך עבר עלייך יום כיפור? הדבר הכי משמח שקרה לך לאחרונה? מתי אימצת את האייקון של התו? השיר שהכי חרוש אצלך בפלייליסט לאחרונה? הגבר הכי אידאלי בשבילך? מבחינת: - עיניים - מבנה גוף (שחיף, שרירי אבל לא יותר מדי, רגיל, קוביות בבטן) - Bad boy or a good boy ? - איך היית רוצה שיקראו לו - מאיפה היית רוצה שהוא יהיה (מדינה, עיר, אפילו בחו"ל) - מבטא? - נמוך, גבוה, או ממוצע - שיער ארוך, קצר, קוצים, או קארה (לא זוכרת אם כותבים ככה, מקסימום תסקלי אותי
) - צבע שיער: שחור, חום, או בלונד? הגבר המפורסם היחידי שהיית עושה לו טובה? איזה פלאפון יש לך? איך גילית את HIM? מה את הכי אוהבת לאכול? ולשתות (לא משנה מה)? את באה למפגש???? (חסר לך שלא
) זהו מותק.. מקווה שאהבת.

milkshakit

New member
אה ו-2 הערות :)

אני יודעת ששאלתי אותך כבר בקשר לכינוי, אבל אני באמת מתגעגעת להוא
ואממ השאלה בקשר לגבר המפורסם - חוץ מוילה.

Fragile Dream

New member
קאאאאאארין@!../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

אני לא מאמינה עניתי על הכל ונמחק
|עונה שוב ;;| למה שינית כינוי ? כי נמאס מהקודם X: והכינוי הזה הוא שאני נורא אוהבת. של אנט'מה. ו, נו
טוב את יודעת שבכל מקרה את נשארת חמודה נכון?! ייאי
תודה
D: אממ איך עבר עלייך יום כיפור? נחמד. משעמם, אבל נחמד ^^ הדבר הכי משמח שקרה לך לאחרונה? לאדעת :O. אבל, דוד שלי בא מקנדה ביומשבת, והוא יביא חולצה של נירוונה ושל דרים ת'יאטר |מקפצת|D: מתי אימצת את האייקון של התו? הוממ. אולי 5 חודשים
השיר שהכי חרוש אצלך בפלייליסט לאחרונה? |חושבת| D:" ממ, Never Enough של דרים ת'יאטר. אבל אנלא בטוחה. נו, לאדעעת. ;[[ הגבר הכי אידאלי בשבילך? מבחינת: - עיניים כחולות
!!!!!!!!!!!11 אבל גם ירוקות טוב
. ואפורות
. וחומות גם נחמד
. - מבנה גוף (שחיף, שרירי אבל לא יותר מדי, רגיל, קוביות בבטן) רגיל D: - Bad boy or a good boy ? באמצע
אבל נוטה לבדבוי DD::::: - איך היית רוצה שיקראו לו ג'ון
סתם נו, לאדעת X: - מאיפה היית רוצה שהוא יהיה (מדינה, עיר, אפילו בחו"ל) לונדון D:::: |מפנטזת..| - מבטא? בריטי. - נמוך, גבוה, או ממוצע גבוה. T.T; - שיער ארוך, קצר, קוצים, או קארה (לא זוכרת אם כותבים ככה, מקסימום תסקלי אותי ) ארוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 אומג. אומג. אומג. אומג. אומג.
!!!!!!!!!!!11111 - צבע שיער: שחור, חום, או בלונד? חום. P: הגבר המפורסם היחידי שהיית עושה לו טובה? [אמרת חוץ מוילה?
] ג'ון פטרוצ'י
. איזה פלאפון יש לך? telit של פלאפון. [כן, לא שווה, אניודעת :O] איך גילית את HIM? אממ, מפורום בונג'. כלומר, הרבה אנשים אוהבים אותם שם, וגם כי ענבל מנהלת
, אז חשבתי ששווה לשמוע ^-^ מה את הכי אוהבת לאכול? פיצצצצצצה. ולשתות (לא משנה מה)? מיץ מנגו!
את באה למפגש???? (חסר לך שלא ) אני מקווה X: לא הצבעתי כי אני לא יודעת כלום ע היום האחרון XD [וזה גם מאוד תלוי בהורים
] זהו מותק.. מקווה שאהבת. אהבתי מאוד D: תודה

little WhiSper

New member
ליליליליליליליפונץ'!

[[ישמצב ששאלו אותך כבר חלק מהשאלות אז... תתמודדי. סתם לונורא!]] היי מה קורה? איך היה יומכיפור? [למרות ששאלו אותך כבר!] צמת? איזה חג את הכי אוהבת? בת כמה את ובאיזה כיתה?
ישלך פירסינג\קעקועים? [אם כן תתארי] ישלך פלא'? איזה חברה? איזה רינגטון ישלך? ישלך צליל המתנה [נו שמקום צליל חיוג יש שיר]? אם כן איזה? מתי ישלך יומולדת? מה המתנה הכי שווה שקיבלת? מה המחמאה הכי יפה\טובה\וואטאבר שנתנו לך? ישלך חבר?\את דלוקה על מישו?
את אוהבת לצחוק? את אוהבת להצחיק? את אופטימית או פסימית? זה או זה השיר שלנו או האלופה? קיץ או חורף? יום או לילה? תפוז או תפוח? שחור או לבן? ישרא או תפוז? גיטרה חשמלית או קלאסית?
זהו אינליכוח עוד. בכוונה לא שאלתי אם את באה למפגש- כי זה ברור שאת באה.

Fragile Dream

New member
יאפיאפיאפD:../images/Emo79.gif

היי האלו ^^ מה קורה? נחמד ביותר D: איך היה יומכיפור? [למרות ששאלו אותך כבר!] XD בסדר. אבל משעמם
. צמת?נונו, לא אכלתי, אבל שתיתי קצת בסוף כי הרגשתי די-מאוד-רע. בעע~XD איזה חג את הכי אוהבת? חנוכה D: ופורים. בת כמה את ובאיזה כיתה? עודמעט 15, כיתה ט'. ^^ ישלך פירסינג\קעקועים? [אם כן תתארי] לא X: וגם לא חושבת שיהיו. ישלך פלא'? כה D: איזה חברה? פלאפון -.-; איזה רינגטון ישלך? ממ, מעצבן כזה :S ישלך צליל המתנה [נו שמקום צליל חיוג יש שיר]? אם כן איזה? לא XD מתי ישלך יומולדת? 27.11. תזכרו אומשו XD מה המתנה הכי שווה שקיבלת? בילבו [האמפי.] הו, כן
מה המחמאה הכי יפה\טובה\וואטאבר שנתנו לך? מישהו אמר לי שאני הבנאדם הכי מדהים שהוא פגש X: ישלך חבר?\את דלוקה על מישו? לא. ולא
את אוהבת לצחוק? כן D::: את אוהבת להצחיק? כשיוצא לי :X את אופטימית או פסימית? אופטימית בדר"כ. זה או זה זה. השיר שלנו או האלופה? אףאחדמהם >: קיץ או חורף? חורף@!!!!!!!!11 הוו. יום או לילה? גם וגם D: תפוז או תפוח? תפוז ^_^ שחור או לבן? שחור. X: וגם לבן. ישרא או תפוז? תפוז @_# גיטרה חשמלית או קלאסית? גם וגם
בכוונה לא שאלתי אם את באה למפגש- כי זה ברור שאת באה. אני מאודמאוד מקווה.

Girl In The Box

New member
לייייייי../images/Emo23.gif

הייי מה קורה? מה את עושה עכשיו? בת כמה את? מאיפה את? תני רשימה של כמה להקות שאת הכי אוהבת: מה התחביבים שלך? את מנגנת על משו? למה אין לי את המסנג'ר שלך?!?!? איך בביצפר עד עכשיו? איזה כיתה את? איך היה ביום כיפור?צמת? צבע שאת הכי אוהבת: מאכל שאת הכי אוהבת: נכון כיף שעוד מעט חופש? נכון?! הא?! הא?! טוב אני לא יציק לך עוד חח אין לי עוד מה לשאול =]] שיהיה לך יום טוב

Fragile Dream

New member
לוווווווווטם../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

הייי האלו :]] מה קורה? חביב ^^ אבל כואבת בטן :S מה את עושה עכשיו? במחשב וזה... ^-^ בת כמה את? עודמעט חמסאסרה [15] XDD מאיפה את? שוהם. תני רשימה של כמה להקות שאת הכי אוהבת: Dream Thater Bullet For My Valentine Opeth Anathema The Used Alice In Chains HIM The Beatles. ויש עוד, אבל אמרת עיקריות X: מה התחביבים שלך? מוזיקה, חברים, לקרוא, לצייר, לכתוב, טלוויזיה, לרקוד. וזהו ^-^ את מנגנת על משו? לא ;[[[. למה אין לי את המסנג'ר שלך?!?!? לאדעת!
[email protected] תוסיפי!
איך בביצפר עד עכשיו? נממ, בסדר. איזה כיתה את? ט'2 3: איך היה ביום כיפור?צמת? ממ, לא אכלתי. אבל שתיתי קצת, בסוף. X: צבע שאת הכי אוהבת: שחור. ויש גם כחול. וירוק. ואדום D: מאכל שאת הכי אוהבת: פיצה.
נכון כיף שעוד מעט חופש? מאוווווווד D: נכון?! כה. הא?! דה. הא?! אומג. טוב אני לא יציק לך עוד חח אבל למה?!?!
אין לי עוד מה לשאול =]] אה D: שיהיה לך יום טוב גם לך

למעלה