הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום

השבוע אתם חוקרים את.. אפילו אין לי כוח לעשות רווחים
לוטם! [girl in the box] תהנוD:

Fragile Dream

New member
לווטם. D:../images/Emo79.gif

היי... ^-^ מה נשמע? מה חדש? את יודעת שיש לך כינוי נורא יפה? ^-^ כמה זמן את אוהבת את HIM? ואת אליס? ^^ ואת מי יותר
? איזה צבע שולט בארון שלך? ואיזה צבע את הכי אוהבת? ... ישלך אחים? ואחיות? כמה? הם מעצבנים אותך לפעמים? ^^ מה המאכל האהוב עלייך? והמשקה? את אוהבת שוקולד כמוני או יותר D:? נכון שno music no life? כמה דיסקים מקוריים ישלך? ואילו להקות את אוהבת בכלל? @_# [אני רוצה רשימה מלאה.] ישלך מרצ'נדייז של הלהקות האלה? גם את ביקשת מדוד שלך שיבוא ב7 לאוקטובר להביא לך מלא מרצ'נדייז [D:]? כמה דיסקים מקוריים ישלך? את קונה או צורבת? נכון שאת אוהבת את דרים ת'יאטר?
... מה את עושה כשכואב לך הראש? גם את שונאת כדורים?
נו... איך היה בערב ראש השנה? אכלת ראש של דג או ראש של כבש? או שאת צמחונית? ^-^ איפה חגגתם? היה נחמד בכללי...? ... מה את לובשת עכשיו? ומה לבשת קודם? צחצחת היום שיניים?
מה נמצא מאחורייך כרגע? זה דובי? את אוהבת דובים? D: את אוהבת חיות? איזו חיה הכי? ^-^ ישלך חיות מחמד? איך קוראים להן? איך קוראים לך? D: אה נכון... סוף D:

Girl In The Box

New member
יוו איזה כיףףף שואלים אותיייי =]]]

מה נשמע?הכל מעולה =]] מה חדש?אין ממש את יודעת שיש לך כינוי נורא יפה? הוו תודה!! גם לך יש כינוי נורא יפהה כמה זמן את אוהבת את HIM?שנה וחצי בערך ואת אליס?קצת יותר מחצי שנה ואת מי יותר ?ממ..קשה אבל אליס איזה צבע שולט בארון שלך?שחור חח ואיזה צבע את הכי אוהבת?אדום שחור וירוק ... ישלך אחים?לא ואחיות?א-הא כמה?2 הם מעצבנים אותך לפעמים? הו הוו... מה המאכל האהוב עלייך?פיצהה יאמממ והמשקה?קולה את אוהבת שוקולד כמוני או יותר D:?יותררר נכון שno music no life?נכון מאוד!! כמה דיסקים מקוריים ישלך?21 ואילו להקות את אוהבת בכלל? @_# [אני רוצה רשימה מלאה.] אליס אין צ'יינס נירוונה קווין ביטלס לד זפלין מטאליקה בליינד גארדיאן וייד'יון טמפטיישן פרל ג'אם HIM כמובן חח רד הוט גאנז קצת בלאק סבאת' רדיוהד היהודים אביב גפן קצת אפיקה בולט פור מיי ולנטיין בוב מארלי אוונסנס משינה ויש אני פשוט צריכה להיזכר ישלך מרצ'נדייז של הלהקות האלה?פוסטרים של נירוונה מטאליקה HIM ומחזיק מפתחות של קורט גם את ביקשת מדוד שלך שיבוא ב7 לאוקטובר להביא לך מלא מרצ'נדייז [D:]?ממ..לא חח כמה דיסקים מקוריים ישלך?הייתה שאלה כזאת כבר לא? את קונה או צורבת?כמעט ולא צורבת יותר קונה נכון שאת אוהבת את דרים ת'יאטר?קצת..לא מזמן הורדתי כמה שירים שלהם.. מה את עושה כשכואב לך הראש?דופקת אותו בקיר חח סתם גם את שונאת כדורים?כן נו... איך היה בערב ראש השנה?היה אחלה..מצחיק אכלת ראש של דג או ראש של כבש?לא ולא או שאת צמחונית? לא חח איפה חגגתם?אצל סבתא היה נחמד בכללי...?כן ... מה את לובשת עכשיו?חולצה קצרה ומכנס קצר ומה לבשת קודם?אותו דבר צחצחת היום שיניים?כן בטח מה נמצא מאחורייך כרגע?אחותי חח זה דובי?היא 'דומה קצת לדובי חח את אוהבת דובים? D:כןן את אוהבת חיות?מאודדד איזו חיה הכי? כולםםם ישלך חיות מחמד?הייתה לי כלבה איך קוראים להן? איך קוראים לך? D:וואי אני לא זוכרתתת חחח אה נכון...חחחחח איזה חמודההה

Aline In Chains

New member
../images/Emo185.gifלוטטטטטם../images/Emo23.gif

מה נשמע:)? מה עשית היום? את יודעת שאני אוהבת אותך מלאמלא
?!
את תבואי מתישהו למפגש אליס\נירוונה מש'ו נכון:)? מהי הלהקה האהובה עלייך?! אם אליס היו באים לארץ, וכרטיס היה עולה 600 שקל, היית הולכת?!P: והימ?! נו באו עוד חתיכים עם שיער ארוך לבצפר?!P: מה תעשי מחר?! ועוד 5 דקות? ועוד 10 דקות?? ועוד 50 דקות? ועוד 150 דקות? נכון שאני חופרת:)?! זה בסדר P: שיהיה לך יום טוב בובה
.

Girl In The Box

New member
אלינוצ'קהההההה

מה נשמע:)?הכל מעולה מה עשית היום?הייתי בים את יודעת שאני אוהבת אותך מלאמלא?! גמני מתה עלייך מתוקהההה מואההההההה את תבואי מתישהו למפגש אליס\נירוונה מש'ו נכון:)?אני מקווה מהי הלהקה האהובה עלייך?!אליסס אם אליס היו באים לארץ, וכרטיס היה עולה 600 שקל, היית הולכת?!P:כןןןן הייתי עושה הכל כדי להשיג כסף והימ?!כנ"ל נו באו עוד חתיכים עם שיער ארוך לבצפר?!P:ממ..לא =[[[ מה תעשי מחר?!יילך לביצפר =/ ועוד 5 דקות?לא יודעת ועוד 10 דקות??לא יודעת ועוד 50 דקות?לא יודעת חח ועוד 150 דקות?כמה שעות זה כבר יוצא?חחח נכון שאני חופרת:)?!לאאאא!!! זה בסדר P:זה בסדר גמורר.. שיהיה לך יום טוב בובה גם לך,מותק

danduuu

New member
לוט לוטט שלי../images/Emo99.gif

היי מה קורה? מה נשמע? מניינים? מה המצב? סתם בא לי להציק לך כרגיל נכון היה כיף בהתפגרות שלנו באביב גפן חחח? נכון ששיגעתי אותך? ונכון שיצאת חצי חירשת בגללי? ואת יודעת שאני זאת שביקשתי שיתחקרו אותך השבוע? את יודעת למה? רק כדי שיציקו לך!@ XDD
ואת יודעת שאני אוהבת אותך נכון? ונכון כל פעם שאני מתקשרת למור את אומרת לעצמך בראש "אוךך עוד פעם היאא"? ונכון לפעמים בא לך לרצוח אותי? אבל נכון שאת לא תעשי את זה כי אני חמודה?
טוב אין לי יותר מה לשאול.. אז ביי!!! חחח סתם תהני מלענות על הרבה שאלות
אוהבת'ותך המון המון המון

Girl In The Box

New member
דנה בנדנהההההה../images/Emo66.gif

היי מה קורה?הכל מעולה מה נשמע?בסדר מניינים?בסדר מה המצב?בסדרררררררררר חחח סתם בא לי להציק לך כרגיל..זה בסדר אני רגילה חח סתםם מתה עליךךך נכון היה כיף בהתפגרות שלנו באביב גפן חחח?כןןןןןןןןן חחחחח נכון ששיגעתי אותך?לאאא חחח..טוב נו אולי קצת חח ונכון שיצאת חצי חירשת בגללי?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת יודעת שאני זאת שביקשתי שיתחקרו אותך השבוע?אהה באמת? הוו תודהה =]] את יודעת למה?למה? רק כדי שיציקו לך!@חיחיחיחי XDD ואת יודעת שאני אוהבת אותך נכון?כם אני אוהבת אותךךך ונכון כל פעם שאני מתקשרת למור את אומרת לעצמך בראש "אוךך עוד פעם היאא"?חחחחחח כןןן סתםםם נראה לך!?!?!? ונכון לפעמים בא לך לרצוח אותי?לאאא.. אבל נכון שאת לא תעשי את זה כי אני חמודה?ברורררר טוב אין לי יותר מה לשאול.. אז ביי!!! בייי בייייי חחח סתם תהני מלענות על הרבה שאלות אוהבת'ותך המון המון המון תודה!!! גם אני אוהבת אותך ככה הרבהה...ראית כמה? חחחח

under the rose

New member
היי לוטם../images/Emo9.gif

מה נשמע? איך עובר עלייך החג? באיזה כיתה את? והשאלות הקבועות שלי
... צבע אהוב? מאכל אהוב? שתייה אהובה? סרט אהוב? ספר מומלץ? 5 זמרים/ להקות שאת אוהבת? 5 דיסקים שאת הכי אוהבת? תחביבים? חורף/קיץ? ים/בריכה? את מנגנת על משהו? אם כן, על מה? שמתי לב שאת ודנה בקשר ממש טוב. איך הכרתן? וזהו... שיהיה לך שבוע טוב ושנה טובה!

under the rose

New member
אויש../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif יש לי עוד שאלה...

איזה דברים של HIM יש לך?

Girl In The Box

New member
מממ...

יש לי את כל הדיסקים שלהם חוץ מהאוסף,2 פוסטרים ו...זהו נראה לי אין לי הרבה דברים =/

Girl In The Box

New member
חנייי../images/Emo13.gif

מה נשמע?הכל מעולה איך עובר עלייך החג?בסדר.. באיזה כיתה את?י והשאלות הקבועות שלי... צבע אהוב?שחור אדום וירוק מאכל אהוב?פיצההה שתייה אהובה?קולה סרט אהוב?וואיי יש מלאא ראיון עם ערפד,שודדי הקאריביים(אני עוד צריכה לראות את השני מתישהו),פאנטום האופרה ועוד הרבהה ספר מומלץ?ממ..בנתיים הספר היחידי שקראתי עד הסוף זה מריק של אן רייס חחח 5 זמרים/ להקות שאת אוהבת?אליס אין צ'יינס,נירוונה,קוין,מטאליקה,HIM, 5 דיסקים שאת הכי אוהבת?דירט-אליס,גרייטסט היטס-קווין, אין יוטרו-נירוונה ויש עוד מלאא תחביבים?לנגן,לחפור,לרבוץ מול הטלויזיה,לצאת עם חברים... חורף/קיץ?חורףףףף ים/בריכה?ים את מנגנת על משהו? אם כן, על מה?גיטרה שמתי לב שאת ודנה בקשר ממש טוב. איך הכרתן?היא חברה טובה של אחותי הגדולה חח..אנחנו אוהבות להציק אחת לשנייה חחחח וזהו..שיהיה לך שבוע טוב ושנה טובה! תודה חמודה!! גם לךך =]]

milkshakit

New member
לוטם לוטם לוטם../images/Emo9.gif

את ומור הכרתן את דנה מהפורום? מתי למדת לנגן על גיטרה? זה יקר?!
את יודעת לנגן על חשמלית גם? או רק קלאסית? מה מזכיר לך כשאני אומרת: אהבה - מים - HIM - דם - דשא -

Girl In The Box

New member
קאריןןןןןן../images/Emo24.gif

את ומור הכרתן את דנה מהפורום?לא..מביצפר מתי למדת לנגן על גיטרה?ממ..אני לומדת כבר שנה ו4 חודשים זה יקר?!ממ..זה תלוי יש מורים זולים ויש יקרים את יודעת לנגן על חשמלית גם? או רק קלאסית? קלאסית מה מזכיר לך כשאני אומרת: אהבה -משפחה מים -צמאון HIM - הוא דם - אדום דשא - ירוק חח

למעלה