הכר את הפורום^^

Rose131

New member
הכר את הפורום^^

אז השבוע אתן חוקרו את אלין! [Aline in Chains] ואמ. זהוD:

danduuu

New member
אלין!../images/Emo99.gif

אז מה קורהה? מאיפה את? תאריך לידה? את יודעת שאת חמודה ושאת יפה? יופי
באיזה עוד פורומים את?[שאני אדע לא לבוא לשם
חח סתם] איך את מתרשמת מ-HIM עד עכשיו? איזה שיר הכי אהבת שלהם? ואלבום אהוב אם יש בינתיים? ואיך את מתרשמת מפורומינו הקט והנחמד? באיזה כיתה את עכשיו? ואת מאושרת שהתחילה שנת הלימודים שוב?
נכון שאין לי את המסנג'ר שלך? ונכון שאת כל כך הולכת להביא לי אותו? עכשיו ומיד!
זהו נגמרו לי השאלות החפרניות אם יש לך עוד משהו מעניין לספר על עצמך אז חופשי
לאב יו

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifויהיי איזה כיף ../images/Emo13.gif

אז מה קורהה?
מעולה
מה איתך?!:] מאיפה את?
באר שבע. תאריך לידה?
05.02.1991 את יודעת שאת חמודה ושאת יפה?
חחחחחחח, תודה:] יופי- :] באיזה עוד פורומים את?
הממ,נירוונה,פרל,סיסטם,וגאנס..:] איך את מתרשמת מ-HIM עד עכשיו?
הם מעולים
איזה שיר הכי אהבת שלהם?
אהבתי כמה:] ואלבום אהוב אם יש בינתיים?
אין לי בנתיים |מתה| ואיך את מתרשמת מפורומינו הקט והנחמד?
ממש נחמד פה:]] באיזה כיתה את עכשיו?
י'5. ואת מאושרת שהתחילה שנת הלימודים שוב?
לאלאלא@#%^#& ;[ נכון שאין לי את המסנג'ר שלך?
חחח לא. ונכון שאת כל כך הולכת להביא לי אותו?
ברור:] [email protected]..

under the rose

New member
היי אלין../images/Emo9.gif

מה נשמע? איך עבר עלייך היום? אוקי... את עוד לא ממש מכירה אותי אבל בד"כ יש לי שאלות קבועות בפינה הזאת, והפעם את גם מוזמנת לענות עליהן
... צבע אהוב? מאכל אהוב? שתייה אהובה? סרט אהוב? ספר שאת ממליצה עליו? תוכניות טלוויזיה אהובות? 5 זמרים/להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? 5 דיסקים אהובים? את מנגנת? אם כן, על מה? קיץ/חורף? ים/בריכה? דרך אגב, יש לך שם יפה
! מקווה שתהני בפורום, ושיהיה לך שבוע טוב

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifהיי ../images/Emo13.gif

מה נשמע? הכול בסדר
מה איתך?! איך עבר עלייך היום? יום מעייף;[, וכאב לי הראש..כי ידיד שלי הפך אותי ודפק לי תראש בריצפה ;[;[ אוקי... את עוד לא ממש מכירה אותי אבל בד"כ יש לי שאלות קבועות בפינה הזאת, והפעם את גם מוזמנת לענות עליהן... צבע אהוב? הממ,שחור,אדום חזק,קצת כתום, וירוק מסויים. מאכל אהוב? הממ, כול מיני:] שתייה אהובה? מייייים:] סרט אהוב? הממ, שישי הפוך,רוק בבית ספר,שודדי הקאריבים, ועוד.. ספר שאת ממליצה עליו? המממ, לא קוראת:] תוכניות טלוויזיה אהובות? לא רואה ממש טלוויזיה. 5 זמרים/להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? נירוונה,אליס אין צ'יינס,קווין,פינק פלוייד,וביטלס :] 5 דיסקים אהובים? דירט של אליס,החומה של פינק פלוייד,וכול השאר של נירוונה:] את מנגנת? אם כן, על מה? הממ כן:], על גיטרה שנה ומש'ו, ובקרוב אתחיל תופים:] ויהיי. קיץ/חורף? חורף.. ים/בריכה? אני שונאת גם ים וגם בריכה, אבל נבחר בים, בגלל החוף:] דרך אגב, יש לך שם יפה! תודה
מקווה שתהני בפורום, ושיהיה לך שבוע טוב:] גם לך P:

milkshakit

New member
אלין ../images/Emo99.gif

מתי הכרת לראשונה את אליס? מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם? איך הכרת את HIM
? מה שלומך בכלליות
? סרט שהשפיע עלייך בצורה משמעותית? ושיר? מאיפה את? גרת שם כל חייך? איזו כיתה את עכשיו? יש תכנונים לעתיד?

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gif שלום../images/Emo13.gif

מתי הכרת לראשונה את אליס? הממ, אני חושבת שקצת אחריי נירוונה,מש'ו בחופש של ז'..או בתחילת ח' מש'ו כזה:] מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם?ואו, יש להם מלא שירים טובים
! איך הכרת את HIM ? לוטם הכירה לי
מה שלומך בכלליות ? הממ, קצת עייפה, תכף נעשה ש"ב בלשון[גררר] סרט שהשפיע עלייך בצורה משמעותית? והוו. המממ..שישי הפוך אני חושבת[צחקו,צחקו!], פשוט אני סנילית בצורה מטורפת ואני לא זוכרת כ"כ שמות של סרטים..אבל תסרט הזה אני זוכרת, כי ראיתי אותו 60665 פעם;[
ושיר? מלא שירים טובים של נירוונה, וגם של אליס.. וכול השאר:] מאיפה את? מבאר שבע;[ גרת שם כל חייך? חח לא P: איזו כיתה את עכשיו? י'5. יש תכנונים לעתיד? הממ,אחרי הצבא אני רוצה לטוס לסיאטל..לבקר בקבר של קורט וג'ימי:]], ואח"כ לטוס לפלורידה, ולהקים שם להקה
. חח חפרתי..

milkshakit

New member
נועה כנסי שניה ../images/Emo8.gif

מתי את עושה על עצמך?
יאללה אני רוצה לשאול גם אותך!

Rose131

New member
../images/Emo12.gif

אני חושבתשאני לא אמורה לעשות על עצמיXD

linkintrance

New member
היי אלין=)

א מה קורה? איך החיים? מה עושה? מה תעשי? *מרגישה חופרת*
אממ איך בבי"ס? איך הכיתה? איך המחנכת והמורים? איזה סרטים את הכי אוהבת? מי השחקנן והשחקנית שאת הכי אוהבת? ספר טוב שקראת לאחרונה? ואם לא אז מה הספר האהוב עלייך? *חקירת השב"כ הסתיימה*
אמממ שיהיה לך יום נהדר! ואחלה שנה בלימודים ובכלל..וגם לכל הפורום==)

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifחחח היי:]

אז מה קורה? אחלה, מה איתך:]?! איך החיים? פסדר:] מה עושה? מוזיקה,איסיקיו,ו..עונה על השאלון:] מה תעשי? לאדעת:] *מרגישה חופרת* אממ איך בבי"ס? חחח נחמד.. איך הכיתה? לא מש'ו.. איך המחנכת והמורים? המחנכת אחלה, והמורים גם פסדר:]] איזה סרטים את הכי אוהבת? אימה:]] מי השחקנן והשחקנית שאת הכי אוהבת? ג'וני דפ
האהאהא..! ספר טוב שקראת לאחרונה? לא קוראת ספרים;[ ואם לא אז מה הספר האהוב עלייך? לא קראתי מלא זמן..:]

Heaven Tonight

New member
ההייי

מה קורהה? איך לחזור לבי"ס? איזה כיתה את? מאיפה ? בת כמה? מתי התחלת לשמוע HIM? ו..איך התחלת לשמוע? שיר של HIM שאת הכי אוהבת? שאת הכי פחות אוהבת? עוד להקות שאת אוהבת? יש לך שיר להמליץ לי עליו?(לא של HIM)
מקווה שלא חפרתי לך..ושלא חזרתי פה על שאלות שכבר שאלו אותך..
..חח

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifהיי:)

מה קורהה? הכול פסדר:]מה איתך"?! איך לחזור לבי"ס? חרא. איזה כיתה את? י'5. מאיפה ? באר שבע. בת כמה? 15 וצי.. מתי התחלת לשמוע HIM? ממתי שלוטם הכירה לי אותם חח.. ו..איך התחלת לשמוע? לוטם הכירה לי.. שיר של HIM שאת הכי אוהבת? יש כמה:] שאת הכי פחות אוהבת? נמנמנממ..לא זוכרת:] עוד להקות שאת אוהבת?
, נירוונה,אליס,פינק פלוייד,קווין,ביטלס,סיסטם, נייטוויש,ועוד.. :] .. ועוד.. יש לך שיר להמליץ לי עליו?(לא של HIM) כול השירים של כול הלהקות שרשמתי למעלה:]

Yellow Alien

New member
:]

נעלמתי בימים האחרונים.. אז מה קורה? מה שלומך? איך זה להיות בכיתה י'? מפחדת בגלל הבגרויות? מאחלת לעצמך שהשנה את....? _________ חלום שרוצה להגשים מזמן? וזייהו נראה לי... :]

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifחחח היי

אז מה קורה? פאנן מה שלומך? אחלה מה איתך? איך זה להיות בכיתה י'? פסדר כזה חחח.. מפחדת בגלל הבגרויות? קצת חחחח מאחלת לעצמך שהשנה את....? שאני אלמד טוב חחחח.. חלום שרוצה להגשים מזמן? הו, לא משנה חח.. :]

למעלה