../images/Emo178.gif
העיי
שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא יודעת מי זה היה?: אין לי שמצון אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: שישאל מישהו אחר למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: חח האם חפרתי על הנושא מספיק?: אני חושבת שכן האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן שמת לב שכבר עברתי?: בהחלט אז מה המצב?: הכל טוב מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אמאמאמאמ חח הרבה אתה צוחק מצחוק?: תלוי של מי הרכבת פעם פאזל?: כן שיחקת בטטריס?: כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: חח לא כמה IC יש לך?: IC אין לי מושג אבל הIQ גבוה יש לך ICQ? כן אחלה תוכנה!?: לא שמת לב שזה היה ייבוש?: חח אממ ייבשת פעם אנשים?: כן איך?: לא זוכרת אתה שותה תה?:
עם סוכר?:- בלי סוכר?:- כמה סוכר?:- מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: חחחחח מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אממ שבוע שעבר אתה יודע לצייר כלב?: כן וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: כן השאלון הזה מפחיד?: טיפה לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: אם בא לך טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: ? אז מה המצב עכשיו?: עדין טוב חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא יודעת יש לך יס או הוט?: יס יש לך בריכה בבית?: הייתה אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נופ נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: לא נהגת?: לא בן כמה אתה?: 15 אתה בן או בת?: בת נפגשת עם סלבריטי?: לא יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: חום מה מידת המכנסיים שלך?: חח שניה אני אבדוק שיקרת בשאלה למעלה?: לא למה?: כי ככה האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כן למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: חח כי התחשק לי הייתה פעם בגן חיות?: כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: כן חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא חטפו אותך פעם?: לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?: עט עפרון חח מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: המממ מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: לול אתה מעוניין בחבר חדש?: לא ממש אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: כלום מה עשית אתמול?: יצאתי להסתובב עם חברים מהמשלחת להונגריה מה תעשה מחר בעזרת השם?: אשתעמם האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: לא טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: .. אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: חח האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: נקווה האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: סביר להניח מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן לדעתך שרית חדד זונה?: לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: חח האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: לא האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: לא אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לא אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: ממש לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: בלילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה האם טיפסת פעם על עץ?: לא בנית פעם "מחנה"? לא היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: כן מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא אכלת שוקולד עם צימוקים?: כן שתית חלב עם עוגיות?: לא אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: לא אתה אוהב אמבה?: לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?: כן אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: חח לך? אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: בטח שתית אקונומיקה?: לא שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: כן ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: לא עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?:Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?: ש..ש.. אמממ שקמתי ב5:57 האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: כן מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: 3? איזה יום היום?: שני מה השעה עכשיו?: 12:35 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: חוסין השם השני?: בדר והשלישי?: ביאן למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי הוא קשור לראשונים באיזה גיל למדת שעון?: חחחח איך?: ככה באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: לא'דעת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: ענבר התעייפת?: לא את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?: לא התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?: לא שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?: ?? הזהירו אותך לא לשים אותו?: לא הוצאת אותו?: לא ברחת פעם מכלב?: כן פחדת פעם מציפור?: לא פחדת פעם מסוס?: לא רכב פעם על גב הוריך?: חח כן משכת למישהו במכנסיים?: לא הורדת למישהו את המכנסיים?: לא התפרצת פעם בשיעור?: כל הזמן העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: אני מאחרת ואחרון חביב, שרדת? ^.~ מסתבר..