הכר את הפורום^^

Rose131

New member
הכר את הפורום^^

אז השבוע אתם חוקרים את עדן [bitter end] [די, נמאס לי למתוח.] וזהוD:

Rose131

New member
אהמ אהמ.

little WhiSper

New member
עדנה! סתם לא... עדן!!

היי. מה קורה? איך זה להיות בתדודה\וואטאבר של חן? לאיזה כיתה את עוד שניה עולה? נהנת בחופש? מה עשית? את חושבת שהיה לך חופש מבוזבז או מיצית אותו בסבבה? את מאלה שרוצים לחזור לבצפר? הכי חשוב- עשית כבר קניות?? איזה עוד להקות\אומנים חוץ מהים את אוהבת? את שומעת מוזיקה ישראלית? אוקיי תבחרי: וואנס-אולסטאר? תות-בננה? תפוז-תפוח? טלויזיה-מחשב? אייסיקיו-מסנג'ר? פירסינג-קעקוע? בוקר-ערב? עיר-מושב? ת"א-אילת? להמשיך-להפסיק? טוב כבר בחרתי, להפסיק, אינליכוח ושאלות. לילה טוב!!

bitter end

New member
../images/Emo12.gif אני?? יאא חחח

מה קורה? הכל טוב. מה שלומך? איך זה להיות בתדודה\וואטאבר של חן? חח מצחיק לאיזה כיתה את עוד שניה עולה? י' נהנת בחופש? מאוד מה עשית? טסתי להונגריה את חושבת שהיה לך חופש מבוזבז או מיצית אותו בסבבה? אממ הוא היה חצי ממוצה
את מאלה שרוצים לחזור לבצפר? חח לא.. אבל ללמוד אני אוהבת
הכי חשוב- עשית כבר קניות?? כן.. בטח! איזה עוד להקות\אומנים חוץ מהים את אוהבת? nightwish, sonata, blckfield ועוד מלא.. אבל אלה האהובית ביותר
את שומעת מוזיקה ישראלית? רק את שירי ארץ ישראל האלה אוקיי תבחרי: וואנס-אולסטאר? אולסטאר תות-בננה? בננה תפוז-תפוח? תפוח טלויזיה-מחשב? טלוויזיה אייסיקיו-מסנג'ר? מסנג'ר, שונאת אייסי פירסינג-קעקוע? לא זה ולא זה בוקר-ערב? ערב עיר-מושב? עיר. קטנה
ת"א-אילת? נממ אילת להמשיך-להפסיק?טוב.. את זה כבר בחרת לע?
לילה טוב גמלך!

milkshakit

New member
עדן גן עדן../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

מה שלומך בובה? את יודעת שאת בובה נכון? בובה מחרסינה או מפלסטיק?
סרט אהוב? איזה סרטים את אוהבת בדרך כלל? השיר הכי חרוש אצלך בזמן האחרון? את אוהבת רוק מהאייטיז? מה נחשב אצלך לבילוי הכי כיפי שיש? הדבר הכי נועז שאי פעם עשית? המתקן שאת הכי אוהבת בלונה פארק /סופר לנד? היית הרבה בחו"ל? אם כן איפה בדיוק? רדבול או וודקה? סיגריות או נרגילה? מאיפה הכינוי שלך? מאכל אהוב?

bitter end

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

מה שלומך בובה? קצת עצוב לי.. אבל חוץ מזה הכל מצויין את יודעת שאת בובה נכון? באמת?
בובה מחרסינה או מפלסטיק? חרסינה יותר שולט חח סרט אהוב? אספן העצמות איזה סרטים את אוהבת בדרך כלל? אימה וקומדיה השיר הכי חרוש אצלך בזמן האחרון? אמאמאמ Sonata Arctica - The Gun את אוהבת רוק מהאייטיז? כן.. למה לא? מה נחשב אצלך לבילוי הכי כיפי שיש? להיות בבית, עם סרט אימה טוב.. הדבר הכי נועז שאי פעם עשית? חח לא עושה lol המתקן שאת הכי אוהבת בלונה פארק /סופר לנד? רכבת הרים היית הרבה בחו"ל? אם כן איפה בדיוק? ארה"ב, איטליה, יוון, קפריסין והונגריה רדבול או וודקה? וודקה סיגריות או נרגילה? לא ולא מאיפה הכינוי שלך? השיר האהוב עליי של פלאסיבו מאכל אהוב? כל מאכל כלשהו של אבא

DuLcE NeTa

New member
HI

אז, רגע לפני שאני הולכת *לנסות* לישון, הממממ.. מה הדבר הכי הכי הכי הכי יפה שקרה לך בחופש? [חוץ מזה שלא היו לימודים כמובן] ועכשיו לשאלות שאני תמיד שואלת. יש לך חבר? גדולקטן ממך? גרים באותה עיר? איך הכרתם? אם אין לך חבר, יש מישו שאת אוהבת? הוא יודע עלזה? אממממ איזה אמוטיקון את הכי הכי אוהבת? טוב, נגמרו לי השאלות. מתי יגיע תורי להיות נחקרת?!!? :'( סתם, אני מחכה בסבלנות.
נטע.

bitter end

New member
האלו^^../images/Emo24.gif

מה הדבר הכי הכי הכי הכי יפה שקרה לך בחופש? [חוץ מזה שלא היו לימודים כמובן] המשלחת להונגריה
100000000000x ועכשיו לשאלות שאני תמיד שואלת. יש לך חבר? נופ גדול קטן ממך?
גרים באותה עיר? חח איך הכרתם? לול אם אין לך חבר, יש מישו שאת אוהבת? אממ.. לא. הוא יודע עלזה? לא חושבת חח, אם כן, הוא סייקיק
איזה אמוטיקון את הכי הכי אוהבת? הממ שאלה קשה חח אני חושבת ש
הכי חמוט

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif שאאאאאלום עדן!!!1111../images/Emo140.gif

אז ככה, נא לא להרוג אותי, קחי- שאלון קצרצר.^.~ בהצלחה~ שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: ואחרון חביב, שרדת? ^.~
יום נהדר לך!

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אה וכן ושכחתי שאלה אחת,

שרציתי לשאול גם בלי קשר לשאלון.><" הכינוי שלך קשור לשיר של פלאסיבו[
]? אם לא- את בכלל אוהבת אותם
?

bitter end

New member
../images/Emo178.gif

העיי
שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא יודעת מי זה היה?: אין לי שמצון אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: שישאל מישהו אחר למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: חח האם חפרתי על הנושא מספיק?: אני חושבת שכן האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן שמת לב שכבר עברתי?: בהחלט אז מה המצב?: הכל טוב מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אמאמאמאמ חח הרבה אתה צוחק מצחוק?: תלוי של מי הרכבת פעם פאזל?: כן שיחקת בטטריס?: כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: חח לא כמה IC יש לך?: IC אין לי מושג אבל הIQ גבוה יש לך ICQ? כן אחלה תוכנה!?: לא שמת לב שזה היה ייבוש?: חח אממ ייבשת פעם אנשים?: כן איך?: לא זוכרת אתה שותה תה?:
עם סוכר?:- בלי סוכר?:- כמה סוכר?:- מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: חחחחח מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אממ שבוע שעבר אתה יודע לצייר כלב?: כן וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: כן השאלון הזה מפחיד?: טיפה לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: אם בא לך טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: ? אז מה המצב עכשיו?: עדין טוב חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא יודעת יש לך יס או הוט?: יס יש לך בריכה בבית?: הייתה אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נופ נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: לא נהגת?: לא בן כמה אתה?: 15 אתה בן או בת?: בת נפגשת עם סלבריטי?: לא יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: חום מה מידת המכנסיים שלך?: חח שניה אני אבדוק שיקרת בשאלה למעלה?: לא למה?: כי ככה האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כן למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: חח כי התחשק לי הייתה פעם בגן חיות?: כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: כן חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא חטפו אותך פעם?: לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?: עט עפרון חח מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: המממ מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: לול אתה מעוניין בחבר חדש?: לא ממש אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: כלום מה עשית אתמול?: יצאתי להסתובב עם חברים מהמשלחת להונגריה מה תעשה מחר בעזרת השם?: אשתעמם האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: לא טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: .. אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: חח האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: נקווה האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: סביר להניח מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן לדעתך שרית חדד זונה?: לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: חח האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: לא האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: לא אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לא אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: ממש לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: בלילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה האם טיפסת פעם על עץ?: לא בנית פעם "מחנה"? לא היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: כן מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא אכלת שוקולד עם צימוקים?: כן שתית חלב עם עוגיות?: לא אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: לא אתה אוהב אמבה?: לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?: כן אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: חח לך? אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: בטח שתית אקונומיקה?: לא שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: כן ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: לא עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?:Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?: ש..ש.. אמממ שקמתי ב5:57 האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: כן מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: 3? איזה יום היום?: שני מה השעה עכשיו?: 12:35 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: חוסין השם השני?: בדר והשלישי?: ביאן למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי הוא קשור לראשונים באיזה גיל למדת שעון?: חחחח איך?: ככה באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: לא'דעת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: ענבר התעייפת?: לא את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?: לא התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?: לא שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?: ?? הזהירו אותך לא לשים אותו?: לא הוצאת אותו?: לא ברחת פעם מכלב?: כן פחדת פעם מציפור?: לא פחדת פעם מסוס?: לא רכב פעם על גב הוריך?: חח כן משכת למישהו במכנסיים?: לא הורדת למישהו את המכנסיים?: לא התפרצת פעם בשיעור?: כל הזמן העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: אני מאחרת ואחרון חביב, שרדת? ^.~ מסתבר..

every me

New member
היי יו^^

הכינוי שלך
מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך בכניסה לגנעדן? מה מעצבן אותך אצל אנשים? מה יכול לעצבן אותך? [אנשים, חפצים...] דבר שבחיים לא תעשי: ממממ זהו בינתיים.נראה לי.

bitter end

New member
העייוס../images/Emo24.gif

מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך בכניסה לגנעדן? חחח ברוכה הבאה? מה מעצבן אותך אצל אנשים? תני לי לחזור אליך מה יכול לעצבן אותך? כאשר אנשים לא החלטיים או מתנהגים בצביעות דבר שבחיים לא תעשי: אממממממממממ לא'דעת..

Heaven Tonight

New member
עדנוססססססססססס../images/Emo24.gif

הלוסססססססססססססססססססססס!!..חהחה מנייננימוסס?? איך הגענו ל 'מוס' הזה בכלל??
אז מהה? מתגעגעת אלי?? האא?
(אני יודעת כבר תתשובה.. אז תחסכי מעצמך!) אז..מתי אני רואה אותך שוב?? (יום שישי אני חוזרת למעלווווווווווות..
) טוב..עדנוס..תספרי משו מעניין.. אני לי כבר מה לשאול אותך ..כי את חופרת לי במסן
סתםםםם..כפרעלייך! חופשי!..חחחחחחחחח טוב..אם יהיה לי משו לשאול אותך אני אכתוב פה.. או שאני פשוט אשאל אותך במסן או משווווווו
לוב יווווווו קאז!..חוחוס

bitter end

New member
חנוסססססססססססססססססס../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מנייננימוסס?? הכל טובוס איך הגענו ל 'מוס' הזה בכלל?? אממ נויע ואני רצינו לדבר ביוונית וזה מה יצא..
אז מהה? מתגעגעת אלי?? האא?(אני יודעת כבר תתשובה.. אז תחסכי מעצמך!) חחחחחחחח אממ לא. חוחוחוח סתאאאאאאאאאאם
אז..מתי אני רואה אותך שוב?? שישי?חחח טוב..עדנוס..תספרי משו מעניין.. עממממממממ אתמול הלכנו עם בדר להסתפר ובדרך חוסיין עיצבן את אפרת והיא שרטה אותו ועכשיו יש לו חור בגב וביום חמישי יש לי את המפגש ונויע באה אלי מחר (ב"ה) ונעשה משו מצחיק (כרגיל חוח) עע, ואביבה שונאת אותי כי אתמול אמרתי לה שחיכיתי לה הרבה זמן אז היא צעקה עליי ואמרה שאני חצופה אז המשכתי להתחצף והיא אמרה שהיא לא אוהבת את שפת הגוף שלי ולא נעים לה לדבר איתי ואז אמרתי לה שאני ממהרת אז היא צעקה עליי "אז לכי!!" חוחוחוחוח דרך נפלאה להכיר מורה חדשה, לע?
אני לי כבר מה לשאול אותך ..כי את חופרת לי במסן
אנד יו לייק איט! סתםםםם..כפרעלייך! חופשי!..חחחחחחחחח לולוס טוב..אם יהיה לי משו לשאול אותך אני אכתוב פה.. אוקע

Heaven Tonight

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה