הולי שיט ../images/Emo178.gif
שם:ויקי גיל:17 וחצי מיקום:מעלות (שבוע אחרון מתארחת ברמת גן עוד מעט הבייתה ויפיייי) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן זה מבאס ביותר מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שיקר לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?... אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?הייתי..ועדייין אוהבת אותו סיפור ארוך אם כן, אתם אוהבים אותו?יותר מידי והוא, אוהב אתכם?כן איך הכרתם?דרך אתר מה אתם הכי אוהבים בו?את האישיות שלו מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?אישי

אתם רבים? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?ווילה?חחחחחחח XD כמה אקסים יש לכם?2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?.... האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?..... יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?....... האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:יותר פתוחה וחברותית ואממ... מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?האדם שסמכתי עליו התברר כחרא מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?חנע מורן וגל מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?הנשיקה הראשונה איתו מה הדבר שהכי פוגע בך?שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?חוסר איכפתיות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:פיזית-עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?החודש שבו סבא שלי ז"ל שהה בבית חולים...הייתי רוצה לקחת אומץ ולבקר אותו מה שלא עשיתי פחדתי לאבד אותו וזה מה שקרה בסוף

על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? נאמנות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?גל התכוונת לזה? מאוד מתי שיקרת?היום..חח מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?אתמול ובגלל בת?ואיי אממ לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא בגדתי באמון של אף אחד למיטב ידיעתי למה?... מתי בפעם האחרונה התנשקת?אתמול עם מי?גל היה כיף?כןחבל שביום שלישי זאת תהייה הפעם האחרונה שנתנשק מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לא זוכרת למי אתם הכי מתגעגעים?אליו ולאמא שנמצאת עכשיו בחו"ל ולא ראיתי אותה כבר חודש איזה מקצוע לעתיד תרכשו?לא'דעת איפה תועילו בטובכם להתגורר?במרכז..חח בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?יש לי עוד זמן לחשוב על זה..חח באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?מתי שיבוא יבוא מאיפה לי..חח האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא כמה שיותר קרוב אבל קרוב.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?הייתי רוצה לגור איתו בארה"ב איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?קודם שיהיו ילדים אח"כ נראה..חח מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם?אתמול ממה?מלהיות איתו איזה פרסומת את הכי אוהבת?של האגיס עם התינוק שלא הולך לו בכלום אבל עדיין שמח XD את חושבת שאת מאושרת כרגע?דיי בדיכי תאמת את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כן וזה כואב

בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?דפנטלי בניםחחח וכרגע? את אוהבת בת או בן?מה23 אני יהיה בלי אף אחד

איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?נחמד

כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?כל זמר דכאון שקיים בארץ ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושרת שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים? הרבה דברים...משפחה חברות אהבה מה הרגש שהכי חסר לך?לא'דעת מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אוהבת אותו יותר מידי ובגלל זה זה כואב עכשיו כי הוא עוזב... מהו הפרי האהוב עליך?אבטיח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?שניהם..חח אממ 3%?חח איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?דר.פיל..חחח כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?לא זוכרת שנים שלא נכנסתי לאיסי תאמת אבל לא הרבה לא כל העיר.. איזו חברת טלפון נייד יש לך?סלקום? מה לא תעשה לעולם?יבגוד האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? לא

מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שהוא יפסיק לאהוב אותי ינתק איתי קשר וימצא מישהי אחרת ואני כבר לא יהיה אף פעם שלו.. שוקו\תה\קפה?תה ושוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?בחברה? את האישיות והיכולת לתמוך כשצריך אתה מצונן עכשיו?חס וחלילה ..חח את מי בא לך לחבק עכשיו?אותו

למי בא לך להרביץ עכשיו?אף אחד תאמת ממה הכי נמאס לך בחיים?שלא מסתדרים לי הדברים שאני הכי רוצה ומחכה אליהם מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?האופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ואללה לא יודעת... מה הדבר האחרון ששתית?לא אלכוהול: מיים עכשיו..חח
אלכוהול: בירה אתמול היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד איזה כיתה אתה: סיימתי תיכון ויפייייייייי עדיין כיף להגיד אתזה..חח הייתי חוזרת לעוד שנה אבל בלי בגרויות ומבחנים סעמוק פיי בדיחה שגרמה לך לצחוק:אין איך אתה מרגיש: בדיכי הבנאדם הכי יפה שראית:הוא

חג מעודף: פורים יס או הוט:הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: 3 בזבזן או חסכן?חסכן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חנע ..חח איזה צילצול יש לך? של גאנס אנד רוסס-דונט קריי
אין לי כוח לאנגלית הקול הכי יפה ששמעת?אמממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?כיוון שלא בבית יש פה את הרקע של הכלב שלהם ושומר מסך? שומר מסך של כל התמונות שלהם.. אתה יודע מה אני יודע? לא ..מה?חחח מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?מה אני יעשה היום? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מגיעים בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? קצת מביכה..חח עם מי?החבר הראשון את מאמינה באהבה?כן והיא כואבת כשהיא מסתיימת

מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בלילה עוד מעט עפה להתקלח

כמה בשמים יש לכם:לא הרבה אילו:לא זוכרת תשמות קשקשים, יש/אין?אין בלי עין הרע..חח איזה שמפו:מה שאמא תקנה..חחחחחחחחחחח מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:ממש לא שונאים את עצמכם?:כן מה הקללה האהובה עליך?FUCK YOU..חיחי אתה משתמש במילה סבבה?כן מה המצברוח שלך עכשיו?
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?ללכת לישון מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?להיות איתו מחובקת בידיים שלו מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?בצפר? מה אתה עושה כשמשעמם לך?דופקת תראש בקיר..חח אממ סתם גיטרה מחשב מדברת עם חברה כמה פעמים הלכת לשירותים היום?לא בדיוק ספרתי..חח
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?לפעמים גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כן איך אתה פותר את זה?מדברת עם חברות הולכת לישון ומנסה לחשוב על דברים אחרים מה גורם לך להרגיש בחילה?ריח של מכונית חדשה..חח מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?לא להתאהב אף פעם יותר על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?כאלה..חחח ספר על פדיחה...הכלב שלי חירבן על המדרגות בבנין פה וכששכן שאל אם זה היה הכלב שלי אמרתי לא..ורק אחרי זה ניקיתי..חחחחחחחח האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?בהחלט האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?חח כן איך אתה מביע אהבה?כן פעם נרדמת באמצע שיעור?כע..חח אתה עושה שיעורי בית?סיימתי תיכון אתה רואה את חצי הכוס המלאה?לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?אתמול תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?על חם עושים מה?
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? אהה..אממ תפסתי את אמא שלי עם סיגריה והיא לא מעשנת..טוב נו תקופה קשה.. והיא לא עשתה כלום.. ואיי סיימתי