הכר את הפורום

Just a Kid 3

New member
הכר את הפורום

כי אין לי כח להקדמות, כי אין לי כוח ללחוץ על האנטר כל כך הרבה זמן, כי אתמול היה לי טיול מעצבן שבכלל לא רציתי ללכת אליו, כי היום התעוררתי ב7 אחרי שהלכתי לישון בערך ב1 בלילה, ועוד עם רגל כואבת, כי הורסים לי את הבית ומסדרים את זה מחדש וכי אני צריכה להיות בזמן הזה בחוץ ולא לעשות כלום - המקורבת השבועית היא Bray And Lex Ruls

Just a Kid 3

New member
../images/Emo3.gif

איך קוראים לך? למה קראו לך ככה? בת כמה? מאיפה? תאריך לידה? תחביבים? זמר? זמרת? שיר אהוב? למה? שיר רומנטי? למה? שיר שגורם לך לבכות? למה? שיר שגורם לך לצחוק? למה? שיר שמזכיר לך משהו? מי? למה? שחקן לא מהרקיע? שחקן מהרקיע? להקה? שחקנית לא מהרקיע? שחקנית מהרקיע? סרט? כלב או חתול? המבורגר או פיצה? שוקולד או תפוזים? אייקון מועדף בתפוז? אוכל? לא יכנס אליך לפה? משאלה? צבע? תכונה רעה? תכונה טובה? דיסק? סדרת טלוויזיה? ספר? קפה שוקו או תה? שיגעון חולף? הפחד הכי גדול שלך? משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? פריט לבוש אהוב במיוחד? לא יודעים עלייך שאת יודעת? דבר ראשון על הבוקר? דבר אחרון לפני השינה? מקום מגורים מועדף? את מתחרטת על? הדבר שהכי מכעיס אותך? אם היית רוצה להיות ירק היית? הדבר שאת הכי שומרת עליו? מה מקור הכינוי שלך? מה עשית לפני שהתחלת לענות? את בטוחה שזה מה שעשית? ומה את מתכוונת לעשות אח"כ? את לא רוצה לעשות משהו אחר? למה? עגבניה או מלפפון? באילו פרומים את עוד כותבת? חיית מחמד? מים או מיץ? מוגז או לא? פיצה, נקניקייה או המבורגר? איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? שאלה שאת לא רוצה שישאלו? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? את נהנת להיות הקורבן השבועי? אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע? תות או בננה? תפוח או דובדבן? מסטיק או טופי? מה את הכי אוהבת בפורום? יש לך שקל? ושניים? סגנון מוזיקה מועדף? מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? למה? בוכה הרבה? הפעם האחרונה שצחקת? למה? צוחקת הרבה? יש לך אחים או אחיות? מנגנת על משהו? על מה? היית בחו"ל? איפה? כמה פעמים? היה לך כיף? את לומדת/עובדת? מה עשית אתמול? יש לך בלוג? איפה נולדת? להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? מה את חושבת עליי? ועל שאר חברות הפורום? אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מאט- עם שיער ארוך או קצר? שרה/שאנה/התר/שריל? דינה/סאשה? ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? ג'וי/שריל? צ'ארלס/קולונל? ג'ינג'ר/סבתא רות? ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? לילי/ג'ולי? ג'ורג'/ג'ולי? ג'ורג'/לילי? סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? מה את לובשת עכשיו? מה אכלת בבוקר? היה טעים? יש לך חבר/חברה? אם כן, מה השם? היה כיף? רוצה שאני אפסיק? בטוחה? תמונה שאת אוהבת? למה את אוהבת אותה? בא לך... לצעוק משהו? לאכול משהו? לשיר משהו? לכתוב משהו? ליהיות על משהו? לחבק משהו? לקפוץ על משהו? ללחוץ על משהו? לנתח משהו ?? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? והאייקונים... אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ולאבא? ולאחים והאחיות? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה? מתי ראית 150 ש"ח בפעם האחרונה? עם מי דיברת בפעם האחרונה אונליין? כמה שעות דיברת בטלפון היום? מה חשבון הפאלפון שלך החודש? כמה שעות ברצף לא השתנת הכי הרבה? מה את מעדיפה זכרים או נקבות? איך את שונאת שקוראים לך (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? כמה שעות לא ראית טלוויזיה? יש לך מאוור או מזגן בחדר? כמה שעות את על המחשב היום? תפסי את הספר הכי קרוב לך, לכי לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תמתחי את יד שמאל שלך הכי רחוק שאת יכולה, במה את נוגעת ראשון? בלי להסתכל נחשי מה השעה? עכשיו תסתכלי על השעון מה השעה? תסתכלי על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? תסתכלי בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? בלי להסתכל- מה את חושבת שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? סתכלי עכשיו..איזה תוכנית יש? בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? סתכלי עכשיו.. איזה יום זה? בלי להסתכל- כמה מחוברים את חושבת שיש לך באיסי? סתכלי- כמה מחוברים יש? בלי להסתכל- כמה מחוברים את חושבת שיש לך במסנג'ר? סתכלי- כמה מחוברים יש? סתכלי מחוץ לחלון ותתארי את האדם הראשון שאת רואה(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלי בחוץ ותכתבי מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) מתי פעם אחרונה... אכלת? שתית? התקלחת? הסתפרת? הלכת לבקר את סבא/סבתא? כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עשית מבחן? שברת כוס? אכלת סופגניה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? שאת הכי שונאת? שאת כל כך שונאת שאת רוצה לרצוח אותו? האחרון שלחץ לך יד? האחרון שסיפר לך בדיחה? שהיית מוכנה להסתגר איתו ל24 שעות? האחרון שהיית אצלו בבית? החיה האחרונה ש... ראית? הרגת? ליטפת? פגעה בך? שאת הכי שונאת? שאת הכי אוהבת? למה בפעם האחרונה... בכית? קראת לאמא? כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נתת סטירה למישהו? נתנו לך סטירה? הלכת לרופא? איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? רכבת על גמל? הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? נתקעת במעלית? התחלקת במדרגות? שברת יד/רגל/משהו אחר? עשית צניחה חופשית? אכלת קופסה שלמה של גלידה? היית בחוג ג'ודו? העפת עפיפון? נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כללי... מה המוטו שלך? מה הכי בא לך לאכול כרגע? איזה צבע שיער יש לך? האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? האם שתית שוקו היום? כמה קומות יש לבית שלך? באיזה קומה החדר שלך? איך הלך לך במבחן האחרון? מחר את לומד? וזהו

ואווו... זה ממש ארוך... P=

איך קוראים לך? מרינה.. אבל חברי קוראים לי רינה למה קראו לך ככה? ז קצת ארוך... לסבתא רבה קראו מריה.. אז סבתא רצתה שיקראו גם לי.. ואמא והסבתא השנייה לא הסכמו לשם הזה.. אבל הלכו לקראתה וקראו לי מרינה שזה ים וזה... בת כמה? 17 מאיפה? מראשון לציון תאריך לידה? 05.05.88 תחביבים? השומר הצעיר, לכתוב, לשיר... זמר? אין לי ממש זמן אהוב זמרת? גם לא זמרת... שיר אהוב? muse - unintended למה? כי זה שיר כלכך יפהה שיר רומנטי? שיר הנושא של ארמגדון למה? הוא םשוט כלכך... אבל כלכך... שיר שגורם לך לבכות? אין לי ממש שיר כזה למה? לא יודעת... שיר שגורם לך לצחוק? אההה.... למה? שיר שמזכיר לך משהו? forgain - waiting for a girl like you מי? חבר שלי לשערב למה? זה הייה השיר שלנו שחקן לא מהרקיע? כיילב רוס שחקן מהרקיע? השחקן שמשחק את רובי =] להקה? Dream Theater, Symphony x שחקנית לא מהרקיע? אההה.... שחקנית מהרקיע? רותי סרט? טיטאניק כלב או חתול? חתול המבורגר או פיצה? פיצה שוקולד או תפוזים? תפוזים אייקון מועדף בתפוז?
אוכל? גלידת סניקרס לא יכנס אליך לפה? חרקים משאלה? אההה צבע? סגול וחום תכונה רעה? יש המון וזה... תכונה טובה? אכפתיות דיסק? יש יותר ידי.. אני לא יכולה לסחור אחד סדרת טלוויזיה? הרקיע ספר? הורג אותי ברכות קפה שוקו או תה? תה שיגעון חולף? הפחד הכי גדול שלך? למות משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? אני בשומר הצעיר פריט לבוש אהוב במיוחד? מכנס אדום לא יודעים עלייך שאת יודעת? אהה?? דבר ראשון על הבוקר? חוזרת לישון דבר אחרון לפני השינה? טלויזיה מקום מגורים מועדף? ישראל את מתחרטת על? כלום הדבר שהכי מכעיס אותך? שקרים, בגידות וכו אם היית רוצה להיות ירק היית? דובדבן הדבר שאת הכי שומרת עליו? דיסקי דרים ת'יאטר שלי מה מקור הכינוי שלך? אלו הן דמויות בסדרה "השבט" ונורא אהבתי אותן מה עשית לפני שהתחלת לענות? התקלחתי את בטוחה שזה מה שעשית? כן ומה את מתכוונת לעשות אח"כ? כלום את לא רוצה לעשות משהו אחר? בכייף.. אולי לקרוא את הספר שלי למה? כי הוא מעניין ואני גם צריכה להחזיר אותו עוד מעט עגבניה או מלפפון? עגבניה באילו פרומים את עוד כותבת? "השבט" "השומר הצעיר" "פיות ושדונים" חיית מחמד? 2 חתולים מים או מיץ? מיץ מוגז או לא? לפי המצב רוח פיצה, נקניקייה או המבורגר? פיצה איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? אין לי מושג מה היית עונה על השאלה הנ"ל? אהה??? שאלה שאת לא רוצה שישאלו? לא יודעת מה היית עונה על השאלה הנ"ל? אם אני לא רוצה שישאלו אותי משו למה שאני הענה על זה?? את נהנת להיות הקורבן השבועי? בכייף! =] אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע? המון...חברים, השמיניה, חלום אמריקאי........ תות או בננה? בננה תפוח או דובדבן? דובדבן מסטיק או טופי? מסטיק מה את הכי אוהבת בפורום? אנשים? יש לך שקל? כרגע אין לי ושניים? אם אין לי שקל.. למה שיהיו לי שניים?? סגנון מוזיקה מועדף? מטאל מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? לא כלכך ממזמן למה? אני לא זוכרת בוכה הרבה? תלוי הפעם האחרונה שצחקת? היום למה? אני לא זוכרת.. משו כמו הסתובבות על כיסא...P= צוחקת הרבה? מאוד! יש לך אחים או אחיות? אח מנגנת על משהו? פעם על אורגנית על מה? אורגנית היית בחו"ל? כה איפה? רוסיה, ארהב, ופולין כמה פעמים? המון היה לך כיף? מאוד!! את לומדת/עובדת? לומדת מה עשית אתמול? הייתי ביבנה ואכלתי גלידה בבן אנד גריס והייתי בחוף בראשון יש לך בלוג? כן איפה נולדת? ברוסיה להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? Dream Theater, symphony x, muse זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה? אהההה זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? אההה שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? כל שיר של הלהקות הנל אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? כל אלבום של הלהקות הנל מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? איזה כייף לי -=] מה את חושבת עליי? אני לא ממש מכירה אותך.. אבל את נראת לי נחמדה וזה ועל שאר חברות הפורום? ממש נחמדים וכפיים =] אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? פסדר לי עם השם שלי רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מתולתל מאט- עם שיער ארוך או קצר? אההה... בנוני שרה/שאנה/התר/שריל? שריל דינה/סאשה? סאשה ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? קווין ג'וי/שריל? ג'וי צ'ארלס/קולונל? קולונל ג'ינג'ר/סבתא רות? ג'ינג'ר ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? רובי לילי/ג'ולי? לילי ג'ורג'/ג'ולי? ג'ולי ג'ורג'/לילי? לילי סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? ג'ני מה את לובשת עכשיו? מגבת מה אכלת בבוקר? לא אכלתי היה טעים? אההה יש לך חבר/חברה? לא אם כן, מה השם? .... היה כיף? כן רוצה שאני אפסיק? לא בטוחה? כה תמונה שאת אוהבת? למה את אוהבת אותה? בא לך... לצעוק משהו? בכייף לאכול משהו? לא ממש לשיר משהו? כן לכתוב משהו? תמיד ליהיות על משהו? מיטה? לחבק משהו? שי לקפוץ על משהו? מיטה ללחוץ על משהו? אההה... לנתח משהו ?? חיחיחיחיחיחי

המשך

האדם הכי... שנוא: אין אהוב: כל החברים לי חסר תקט: אבירם מעצבן: אביעד רגיש: אני? אוהב אותך: אההה... שונא אותך: מקווה שלא למדן: מירית ומור שקרן: ... פטפטן: ?? אם היית... חיה מה היית? חתול חפץ מה היית? מיטה מאכל מה היית? שניצל תירס ספר לימוד מה היית? שוםדברר מפורסם איזה היית? טהה מכונית איזה היית? בע! והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער? ----- והכי מצחיק? --- והכי מתאים? ---- אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא ממש איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ולאבא? ולאחים והאחיות? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? |טנא| והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?
והכי מכוער?
האם אתה.. יפה? טוענים שכן חמוד? כן חביב? כן נדבק? אהה... מפטפט? כן מעצבן? לפעמים מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? לא ועל העבר? לפעמים ועל ההוה? כן מתי ראית 150 ש"ח בפעם האחרונה? אתמול עם מי דיברת בפעם האחרונה אונליין? מזמן לא הייתי אונליין כמה שעות דיברת בטלפון היום? כמה דקות מה חשבון הפאלפון שלך החודש? 20 שח ככה כמה שעות ברצף לא השתנת הכי הרבה? 30 ומשו מה את מעדיפה זכרים או נקבות? זכרים איך את שונאת שקוראים לך (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? נקבה כמה שעות לא ראית טלוויזיה? המון יש לך מאוור או מזגן בחדר? מאורר כמה שעות את על המחשב היום? תלוי ביום תפסי את הספר הכי קרוב לך, לכי לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "טונדה - אזורים שך צמחיה דלילה שכוללת חזזעטת" תמתחי את יד שמאל שלך הכי רחוק שאת יכולה, במה את נוגעת ראשון? שמיכה בלי להסתכל נחשי מה השעה? 17 עכשיו תסתכלי על השעון מה השעה? 19:22 תסתכלי על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? טיקט של בגד תסתכלי בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אין לי מושג בלי להסתכל- מה את חושבת שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? תיכון משו סתכלי עכשיו..איזה תוכנית יש? תיכון משו בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שני סתכלי עכשיו.. איזה יום זה? שישי בלי להסתכל- כמה מחוברים את חושבת שיש לך באיסי? 12 סתכלי- כמה מחוברים יש? 26 בלי להסתכל- כמה מחוברים את חושבת שיש לך במסנג'ר? 5 סתכלי- כמה מחוברים יש? 7 סתכלי מחוץ לחלון ותתארי את האדם הראשון שאת רואה(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אין אנשים שוב סתכלי בחוץ ותכתבי מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) לא רואה כלום מתי פעם אחרונה... אכלת? היום מתישהו שתית? היום מתישדהו התקלחת? לפני שעניתי על השאלון הסתפרת? ואוו ח' ככה הלכת לבקר את סבא/סבתא? מזמן כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? אהה.. אתמול עשית מבחן? בגרות במת שברת כוס? ממזמן אכלת סופגניה? ממזמן מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? טל, מורן, צילי, הדר ושלי שאת הכי שונאת? אין שאת כל כך שונאת שאת רוצה לרצוח אותו?אחן האחרון שלחץ לך יד? אההה האחרון שסיפר לך בדיחה? אבירם שהיית מוכנה להסתגר איתו ל24 שעות? כל החברים הקרובים שלי האחרון שהיית אצלו בבית? טל החיה האחרונה ש... ראית? חתול הרגת? לא הרגתי ליטפת? חתול פגעה בך? לא יודעת שאת הכי שונאת? ג'וקים שאת הכי אוהבת? חתולים למה בפעם האחרונה... בכית? לא זוכרת קראת לאמא? לבקש כסף כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) מכתב הסברה לכל השכבה שלי בשומר הצעיר נתת סטירה למישהו? ואווו נתנו לך סטירה? ואוווו הלכת לרופא? הייתי חחולה איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) אפעם לא שברתי כלום האם אי פעם... ואם כן מתי? מ היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? כן ולא זוכרת נתקעת במעלית? לא התחלקת במדרגות? כן ולא זוכרת שברת יד/רגל/משהו אחר? לא עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? חצי נחשב? היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? כן בפלמחים השנה.. יענו בלג בעומר נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כן ולא זוכרת כללי... מה המוטו שלך? דברים טובים קורים לאנשים אופטימיים מה הכי בא לך לאכול כרגע? כלום איזה צבע שיער יש לך? שטני האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? ברגליים האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 1 באיזה קומה החדר שלך? אהה?? איך הלך לך במבחן האחרון? נכשלתי מחר את לומד? לא.. שבת מחר חברה~!

angel of dead

New member
עונההההההההההההההה-:):):)

איך קוראים לך?-ליהי למה קראו לך ככה?-כובע בת כמה-17 מאיפה?-קריות תאריך לידה?-לא זוכרת :p תחביבים?-לישון................... זמר?-פיל קולינס זמרת?-נינט טייב? שיר אהוב?-הרבה למה?-חיה שיר רומנטי?-always למה?-מרגש שיר שגורם לך לבכות?-להנ"ל השיר האהוב למה?-מה למה,בכוונה לשגע? שיר שגורם לך לצחוק?-אין אחד כזה למה?-^ שיר שמזכיר לך משהו?-לא עניינכם :( מי?-אוויר למה?-כי הוא גז שחקן לא מהרקיע?-אממ...אשטון קוצ'ר שחקן מהרקיע?-בארי ווטסון להקה?-מוניקה סקס שחקנית לא מהרקיע?-ג'ניפר אניסטון שחקנית מהרקיע?-ג'סיקה בייל סרט?-סרטי אימה-מלאא כלב או חתול?-חלב או גבינה? המבורגר או פיצה?-פיצה שוקולד או תפוזים?-תפוזים???-בכל אופן שוקולד אייקון מועדף בתפוז?-
אוכל?-גלידה? לא יכנס אליך לפה?-נקניק בעעע משאלה?-רק שהמשפחה שלי תהיה בריאה צבע?-סגול בהיר,תכלת תכונה רעה?-עקשנות,בעיקר תכונה טובה?-איכפתיות? דיסק?-של שירים יפים סדרת טלוויזיה?-חברים וכמובן-ה-ר-ק-י-ע-! ספר?-לא קוראת קפה שוקו או תה?-קפה שונאת,שוקו שיהיה,תה איכסה... שיגעון חולף?-יאא בואו לא נתחיל לדבר על זה הפחד הכי גדול שלך?-אני פוחדת מהכל... משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו?-שאני חמודה,בעצם יודעים עליי... פריט לבוש אהוב במיוחד?-אממ,ג'ינס... לא יודעים עלייך שאת יודעת?-ואני אגיד לכם את זה כי...? דבר ראשון על הבוקר?-פוקחת עיניים:) דבר אחרון לפני השינה?-סוגרת עיניים מקום מגורים מועדף?-איפה שיש לי מיטה ואוכל :) את מתחרטת על?-אין לי עעל מה להתחרט שאני חושבת עליו עכשיו.. הדבר שהכי מכעיס אותך?-שיושבים לי על הראש אם היית רוצה להיות ירק היית?-עגבניה-יאמייי הדבר שאת הכי שומרת עליו?-על עצמי? מה מקור הכינוי שלך?-מלאך המוות מה עשית לפני שהתחלת לענות?-השתעממתי-למה ניראה לכם שאני פה?... את בטוחה שזה מה שעשית?-דאאא ומה את מתכוונת לעשות אח"כ?-להשתעמם.. את לא רוצה לעשות משהו אחר?-עד כדי כך משעמם לכם אנשים? למה?-כובע עגבניה או מלפפון?-עגבניה כאילו דא באילו פרומים את עוד כותבת?-השיר שלנו,זיהוי שירים וכו' וכו' חיית מחמד?-כלב מתוקקקקקקקק מים או מיץ?-מים מוגז או לא?-לא יודעת :p פיצה,נקניקייה או המבורגר?-פיצה איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך?-מאיזה כוכב נחתתי מה היית עונה על השאלה הנ"ל?-ממקום לא ידוע,גלקסיה אחרת.. שאלה שאת לא רוצה שישאלו?-למה אני פסיכית... מה היית עונה על השאלה הנ"ל?-שאני לא רוצה שישאלו אותי...נו באמת.. את נהנת להיות הקורבן השבועי?-אני לא קורבן:O:O אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע?-השיר שלנו,חברים.. תות או בננה?-בננה תפוח או דובדבן?-גה וגה מסטיק או טופי?-מסטיק מה את הכי אוהבת בפורום?-אמממ................ יש לך שקל?-אין לי כסף קטן ושניים?-כנ"ל.. סגנון מוזיקה מועדף?-ישראלי,פופ,רוק-מה שאני אוהבת ונהנת לשמוע מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית?-לא זוכרת.. למה?-לא יודעת.. בוכה הרבה?-לא הפעם האחרונה שצחקת?-לא זוכרת אבל זה היה לא מזמן למה?-ראיתי משהו מצחיק בטלביזיה-לא זוכרת מה צוחקת הרבה?-אם זה מצחיק כן. יש לך אחים או אחיות?-כן.. מנגנת על משהו?-לא על מה?-^ היית בחו"ל?-מפחדת לטוס... איפה?-נווווווו ^ כמה פעמים?-0+0 היה לך כיף?-לא את לומדת/עובדת?-לא מה עשית אתמול?-כאילו שאני זוכרת יש לך בלוג?-לאאא איפה נולדת?-בקריות להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה?-מוניקה סקס זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה?-מריה קרי? זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו?-פיל קולינס שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו?-אין לי כוח לכתוב אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו?-live me alone(וזה לא שיר) מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי?-אני קורבן?,זה שאני עונה על שאלות מעצבנות,זה רק כי משעמם לי... מה את חושבת עליי?-שאת קרציה כשזה מגיע לשאלונים ועל שאר חברות הפורום?-אי לא מכירה אף אחד עדיין :) אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך?-אוהבת את השם שלי רותי- עם שיער חלק או מתולתל?-חלק
מאט- עם שיער ארוך או קצר?-קצר.. שרה/שאנה/התר/שריל?-שרה חמודה בטירוף דינה/סאשה?-אף אחת מהן ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין?-קווין חמוד.. ג'וי/שריל? צ'ארלס/קולונל?-ג'וי יפה וחמודה ג'ינג'ר/סבתא רות?-לא יודעת בעע:p ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון?-רובייי לילי/ג'ולי?-סליחה על הבורות אל מי זאת לילי? ג'ורג'/ג'ולי?-ג'ולי ג'ורג'/לילי?-מי זאת לילי? סבתא ג'ני/ג'ינג'ר?-דיייייייייייי מה את לובשת עכשיו?-חולצה ומכנס קצר מה אכלת בבוקר?-לא זוכרת...בעיה בזיכרון:p היה טעים?-אחרת לא הייתי אוכלת את זה יש לך חבר/חברה?-לא אם כן, מה השם?-^ תמונה שאת אוהבת?-של פו הדוב למה את אוהבת אותה?-כי ככה בא לך... לצעוק משהו?-לא ניראה לי... לאכול משהו?-גלידה,הלכתי להביא לי...

angel of dead

New member
המשך.........

כעבור מספר דקות... לשיר משהו?-לא לכתוב משהו?-אני כותבת דאאאאאאאא ליהיות על משהו?-על הירח לחבק משהו?-את עצמי לקפוץ על משהו?-על הראש ללחוץ על משהו?-לא לנתח משהו-מה? האדם הכי: שנוא:לא שונאת אף אחד אהוב:משפחה וחברים חסר תקט:אני? מעצבן:אחותי רגיש:אני אוהב אותך:הורים שונא אותך:כולם :) אם היית: חיה מה היית?-דולפין חפץ מה היית?-מכונית? מאכל מה היית?-לא אוהבת שאוכלים אותי ספר לימוד מה היית?-מתעבת ספרי לימוד,אם הייתי ספר לימוד כושלהו הייתי מתאבדת..אז לא נחשב...לשאלה הבאה!!! מפורסם איזה היית?:לא 'דעת מכונית איזה היית?-הייתי מכונית ספורט עם גג נפתח והאייקונים: אהוב?-
לא כל כך אהוב?-
הכי יפה?-אין יפים הכי מכוער?-
הכי חמוד?-
הכי מצחיק?-
הצרוף הכי יפה?-אין והכי מכוער?-אין והכי מצחיק?-אין והכי מתאים?-הא? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?-כרגע
איזה אייקון מתאים לאמא שלך?-
ולאבא?-
ולאחים והאחיות?-לא 'דעת האיקון לחיה הכי יפה?-
,דולפין-אין והכי לא?-
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?-לא יודעת והכי מכוער?-לא יודעת מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?-
והכי מכוער?-
האם אתה: יפה?-ברור חמוד?-דאא חביב?-ביותר נדבק?-לא מפטפט?-לפעמים מעצבן?-עם עצמי זה נחשב? מתווכח?-כן מאוהב?-כרגע לא חושב על העתיד?-לפעמים ועל העבר?-גם ועל ההוה?-אני חיה את הווה מתי ראית 150 ש"ח בפעם האחרונה?-מזמן עם מי דיברת בפעם האחרונה אונליין?-עם חברים כמה שעות דיברת בטלפון היום?-לא הייתי פנויה היום,אחרת היה מדברת הרבה שעות מה חשבון הפאלפון שלך החודש?-הרבה כמה שעות ברצף לא השתנת הכי הרבה?-לא יודעת מה את מעדיפה זכרים או נקבות?-תלוי למה
איך את שונאת שקוראים לך (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)?-אישה? כמה שעות לא ראית טלוויזיה?-אני מכורה ל-TV יש לך מאוור או מזגן בחדר?-ברור,מאורר ומזגן כמה שעות את על המחשב היום?-הרבה,וזה לא טוב,אחרי השאלון אני עושה פסק זמן להיום תפסי את הספר הכי קרוב לך, לכי לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?-אני נראית לך ארון ספרים?? תמתחי את יד שמאל שלך הכי רחוק שאת יכולה,במה את נוגעת ראשון?-במברשת בלי להסתכל נחשי מה השעה?-10 ומשהו עכשיו תסתכלי על השעון מה השעה?-עשר ודקה
תסתכלי על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?-קוקיה תסתכלי בסביבתך על דבר שמתחיל באות א',מה הדבר?-ארון בלי להסתכל- מה את חושבת שיש כרגע בערוץ 6?-מה אני נראת לכם??מדריך ערוצים או איזו ילדה קטנה שצופה בערוץ 6 :p איזה תוכנית?-לא יודעת ולא מעניין אותי סתכלי עכשיו..איזה תוכנית יש?-אין לי כוח להסתכל בלי לחשוב-איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?-חמישי? סתכלי עכשיו..-אני לא כזו משועממת איזה יום זה?-מאיפה לי? בלי להסתכל- כמה מחוברים את חושבת שיש לך באיסי?-בעע סתכלי- כמה מחוברים יש?-אני לא מחוברת בלי להסתכל-כמה מחוברים את חושבת שיש לך במסנג'ר?-לא יודעת סתכלי- כמה מחוברים יש?-מספיק סתכלי מחוץ לחלון ותתארי את האדם הראשון שאת רואה-לילה את מי אני אראה בשעה כזו??(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)... שוב סתכלי בחוץ ותכתבי מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)-יש רק בתים... מתי פעם אחרונה... אכלת?-לא מזמן שתית?-אני מתכוונת עכשיו לשתות התקלחת?-אתמול,כדאי שאעשה גם את זה הסתפרת?-בפסח הלכת לבקר את סבא/סבתא?-לא מזמן כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?-לא זוכרת עשית מבחן?-בגרות-לא מזמן שברת כוס?-לפני שנים,הרבה זמן לא עשיתי את זה... אכלת סופגניה?-בחנוכה מי הבן אדם ש: החבר הכי טוב שלך?-יש כמה,לא מזכירה שמות שאת הכי שונאת?-לא שונאת שאת כל כך שונאת שאת רוצה לרצוח אותו?-להנ"ל למעלה האחרון שלחץ לך יד?-אני לא לוחצת ידיים בד"כ האחרון שסיפר לך בדיחה?-לא זוכרת שהיית מוכנה להסתגר איתו ל24 שעות?-אני לא אסתגר עם אף אחד,גם לא עם עצמי ל-24 שעות האחרון שהיית אצלו בבית?-חברה החיה האחרונה ש: ראית?-חתול הרגת?-אני אוכל תבשר,אני לצעי הורגת חיות כל יום... ליטפת?-כלב פגעה בך?-אף חיה לא פגעה בי שאת הכי שונאת?-לא שונאת חיות-להפך שאת הכי אוהבת?-כל החיות למה בפעם האחרונה: בכית?-לא זוכרת קראת לאמא?-לא זוכרת כתבת מכתב ארוך ארוך?(ולמי?)-לא זוכרת נתת סטירה למישהו?-לא נתתי סטירה :O נתנו לך סטירה?-לא זכור לי שנתנו לי סטירה:O הלכת לרופא?-שבוע שעבר איך בפעם האחרונה שברת משהו(ומה?)-לא שברתי כלום,אני חפה מפשע :) האם אי פעם,ואם כן מתי?: היית בתחנת משטרה?-לא הייתי אף פעם..ברוך השם רכבת על גמל?-השתגת,מה לי ולגמל? הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?-איכס,לא מנסה אפילו.. נתקעת במעלית?-אף פעם לא נתקעתי במעלית:O התחלקת במדרגות?-פעם,מזמן..היו פאדיחות שברת יד/רגל/משהו אחר?-לא שברתי שום דבר ולא נקעתי שום חלק אף פעם עשית צניחה חופשית?-פחד גבהים אכלת קופסה שלמה של גלידה?-לא מנסה..אני רוצה להיכנס ולצאת בדלת ולא בקפיצה מהבניין היית בחוג ג'ודו?-בקייטנה העפת עפיפון?-כשהייתי קטנה נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?-אממ לא זכור לי כללי: מה המוטו שלך?-always look on the bright side of life מה הכי בא לך לאכול כרגע?-גלידה איזה צבע שיער יש לך?-חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?-שקוף האם שתית שוקו היום?-לא כמה קומות יש לבית שלך?-3 קומות(בית פרטי) באיזה קומה החדר שלך?-ראשונה איך הלך לך במבחן האחרון?-ככה.. מחר את לומד?-לא.. זה הכל להיום בע ביי

למעלה