המשך.........
כעבור מספר דקות... לשיר משהו?-לא לכתוב משהו?-אני כותבת דאאאאאאאא ליהיות על משהו?-על הירח לחבק משהו?-את עצמי לקפוץ על משהו?-על הראש ללחוץ על משהו?-לא לנתח משהו-מה? האדם הכי: שנוא:לא שונאת אף אחד אהוב:משפחה וחברים חסר תקט:אני? מעצבן:אחותי רגיש:אני אוהב אותך:הורים שונא אותך:כולם

אם היית: חיה מה היית?-דולפין חפץ מה היית?-מכונית? מאכל מה היית?-לא אוהבת שאוכלים אותי ספר לימוד מה היית?-מתעבת ספרי לימוד,אם הייתי ספר לימוד כושלהו הייתי מתאבדת..אז לא נחשב...לשאלה הבאה!!! מפורסם איזה היית?:לא 'דעת מכונית איזה היית?-הייתי מכונית ספורט עם גג נפתח והאייקונים: אהוב?-
לא כל כך אהוב?-
הכי יפה?-אין יפים הכי מכוער?-
הכי חמוד?-
הכי מצחיק?-
הצרוף הכי יפה?-אין והכי מכוער?-אין והכי מצחיק?-אין והכי מתאים?-הא? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?-כרגע
איזה אייקון מתאים לאמא שלך?-
ולאבא?-
ולאחים והאחיות?-לא 'דעת האיקון לחיה הכי יפה?-
,דולפין-אין והכי לא?-
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?-לא יודעת והכי מכוער?-לא יודעת מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?-
והכי מכוער?-
האם אתה: יפה?-ברור חמוד?-דאא חביב?-ביותר נדבק?-לא מפטפט?-לפעמים מעצבן?-עם עצמי זה נחשב? מתווכח?-כן מאוהב?-כרגע לא חושב על העתיד?-לפעמים ועל העבר?-גם ועל ההוה?-אני חיה את הווה מתי ראית 150 ש"ח בפעם האחרונה?-מזמן עם מי דיברת בפעם האחרונה אונליין?-עם חברים כמה שעות דיברת בטלפון היום?-לא הייתי פנויה היום,אחרת היה מדברת הרבה שעות מה חשבון הפאלפון שלך החודש?-הרבה כמה שעות ברצף לא השתנת הכי הרבה?-לא יודעת מה את מעדיפה זכרים או נקבות?-תלוי למה
איך את שונאת שקוראים לך (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)?-אישה? כמה שעות לא ראית טלוויזיה?-אני מכורה ל-TV יש לך מאוור או מזגן בחדר?-ברור,מאורר ומזגן כמה שעות את על המחשב היום?-הרבה,וזה לא טוב,אחרי השאלון אני עושה פסק זמן להיום תפסי את הספר הכי קרוב לך, לכי לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?-אני נראית לך ארון ספרים?? תמתחי את יד שמאל שלך הכי רחוק שאת יכולה,במה את נוגעת ראשון?-במברשת בלי להסתכל נחשי מה השעה?-10 ומשהו עכשיו תסתכלי על השעון מה השעה?-עשר ודקה
תסתכלי על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?-קוקיה תסתכלי בסביבתך על דבר שמתחיל באות א',מה הדבר?-ארון בלי להסתכל- מה את חושבת שיש כרגע בערוץ 6?-מה אני נראת לכם??מדריך ערוצים או איזו ילדה קטנה שצופה בערוץ 6

איזה תוכנית?-לא יודעת ולא מעניין אותי סתכלי עכשיו..איזה תוכנית יש?-אין לי כוח להסתכל בלי לחשוב-איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?-חמישי? סתכלי עכשיו..-אני לא כזו משועממת איזה יום זה?-מאיפה לי? בלי להסתכל- כמה מחוברים את חושבת שיש לך באיסי?-בעע סתכלי- כמה מחוברים יש?-אני לא מחוברת בלי להסתכל-כמה מחוברים את חושבת שיש לך במסנג'ר?-לא יודעת סתכלי- כמה מחוברים יש?-מספיק סתכלי מחוץ לחלון ותתארי את האדם הראשון שאת רואה-לילה את מי אני אראה בשעה כזו??(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)... שוב סתכלי בחוץ ותכתבי מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)-יש רק בתים... מתי פעם אחרונה... אכלת?-לא מזמן שתית?-אני מתכוונת עכשיו לשתות התקלחת?-אתמול,כדאי שאעשה גם את זה הסתפרת?-בפסח הלכת לבקר את סבא/סבתא?-לא מזמן כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?-לא זוכרת עשית מבחן?-בגרות-לא מזמן שברת כוס?-לפני שנים,הרבה זמן לא עשיתי את זה... אכלת סופגניה?-בחנוכה מי הבן אדם ש: החבר הכי טוב שלך?-יש כמה,לא מזכירה שמות שאת הכי שונאת?-לא שונאת שאת כל כך שונאת שאת רוצה לרצוח אותו?-להנ"ל למעלה האחרון שלחץ לך יד?-אני לא לוחצת ידיים בד"כ האחרון שסיפר לך בדיחה?-לא זוכרת שהיית מוכנה להסתגר איתו ל24 שעות?-אני לא אסתגר עם אף אחד,גם לא עם עצמי ל-24 שעות האחרון שהיית אצלו בבית?-חברה החיה האחרונה ש: ראית?-חתול הרגת?-אני אוכל תבשר,אני לצעי הורגת חיות כל יום... ליטפת?-כלב פגעה בך?-אף חיה לא פגעה בי שאת הכי שונאת?-לא שונאת חיות-להפך שאת הכי אוהבת?-כל החיות למה בפעם האחרונה: בכית?-לא זוכרת קראת לאמא?-לא זוכרת כתבת מכתב ארוך ארוך?(ולמי?)-לא זוכרת נתת סטירה למישהו?-לא נתתי סטירה :O נתנו לך סטירה?-לא זכור לי שנתנו לי סטירה:O הלכת לרופא?-שבוע שעבר איך בפעם האחרונה שברת משהו(ומה?)-לא שברתי כלום,אני חפה מפשע

האם אי פעם,ואם כן מתי?: היית בתחנת משטרה?-לא הייתי אף פעם..ברוך השם רכבת על גמל?-השתגת,מה לי ולגמל? הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?-איכס,לא מנסה אפילו.. נתקעת במעלית?-אף פעם לא נתקעתי במעלית:O התחלקת במדרגות?-פעם,מזמן..היו פאדיחות שברת יד/רגל/משהו אחר?-לא שברתי שום דבר ולא נקעתי שום חלק אף פעם עשית צניחה חופשית?-פחד גבהים אכלת קופסה שלמה של גלידה?-לא מנסה..אני רוצה להיכנס ולצאת בדלת ולא בקפיצה מהבניין היית בחוג ג'ודו?-בקייטנה העפת עפיפון?-כשהייתי קטנה נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?-אממ לא זכור לי כללי: מה המוטו שלך?-always look on the bright side of life מה הכי בא לך לאכול כרגע?-גלידה איזה צבע שיער יש לך?-חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?-שקוף האם שתית שוקו היום?-לא כמה קומות יש לבית שלך?-3 קומות(בית פרטי) באיזה קומה החדר שלך?-ראשונה איך הלך לך במבחן האחרון?-ככה.. מחר את לומד?-לא.. זה הכל להיום בע ביי