הכר את הפורום

s w e e t16

New member
אני אתחיל..

האלבום הכי אהוב של לינקין פארק: המאכל הכי אהוב עלייך: מה המאכל הכי שנוא עלייך: משפט שיוצא לך להגיד הרבה: מה אתה אוהב לעשות בחיים: ולמה הכינוי הזה?(מאיפה בא לך הרעיון?):

GIANTG

New member
אוקיי

האלבום הכי אהוב עלי של לינקין פארק זה הייבורי טיאורי המאכל הכי אהוב עליי זה ספגטי ברוטב חריף שאני מכין נ.ב אני טבח משו פצצות אני אוהב כל דבר חריף והרבה!!! המאכל הכי שנוא עליי הוא פסטרמה משפט שיוצא לי להגיד הרבה? לא יודע זה יותר מילים שיוצא לי להגיד הרבה... בלאט(קללה), מארד(קללה צרפתית) פאקינג שיט, והינה משפט שאני אומר הרבה :וואי אביעד סתם כבר תפה!!! חאלס דיי אתה עושה לנו פאדיחות,וואי" אני אוהב לצחוק תמיד ועל כל דבר אני שפוך!!! אני צוחק על הכל ומכלום אני נמצא רוב הזמן במצב כפית אני אוהב לשמוע מוזיקה לצייר קומיקס ומנגה (טיפה ממש טיפה מנגה) וזהו בכלליות הכינוי שלי זה באנגלית giant georgian זה בתרגום לעיברית גרוזיני ענק ואני גרוזיני חחחחח ואני ענק נכון צ'ז? אז הכינוי שלי הוא giant.G. והרעיון תאמת בא מחבר שלי הוא אמר לי לקרוא לעצמי באייסי giant georgian אבל אמרתי לו עזוב גם ככה השם משפחה שלי ארוך למה צריך את זה אז קיצרתי את זה לgiant.g. חחחחחח נחמד לא?

KaUrO DoNo

New member
אוקיי אתה מזה הולך לצחוק עכשיו

אח שלי הגדול גר בגרוזיה והוא אפילו לא גרוזיני...הוא שם עם אשתו (שהיא גרוזינית) היא לומדת שם רפואה והוא מתעסק במחשבים סתם רציתי לשתף

GIANTG

New member
וואלה?!?!?!?!

חחחחח דווקא זה לא מצחיק מהבחינה הזאת פשוט גרוזיה זה מקום מסוכן את יודעת וזה מאגניב שיש שם יהודים!!! גרוזיה וישראל שולטות!!! חחחחחחח:)

KaUrO DoNo

New member
טם טים טם...

הלכת היום לביצפר? (אני שואלת ביגלל כל הקטע של השביתה) איזה דברים של לינקין יש לך? (חולצות,דיסקים,פוסטרים)? כמה זמן אתה מעריץ את לינקין? מה דעתך על השילוב של ג'ייזי ולינקין? כמה היית לכרטיס להופעה של לינקין?

KaUrO DoNo

New member
בעעע

בשאלה האחרונה זה אמור להיות כמה היית משלם לכרטיס להופעה של לינקין

GIANTG

New member
קבלי אותי :)

כן הלכתי לביצפר יש לי פוסטרים ודיסקים שלהם :) חולצות לא ממש בקטע שלי אני פריק סטייליסט כזה לפעמים אני מתלבש כמו צ'סטר לפעמים אני בא ככה פריק פריק עד הסוף מעיל עור כזה עצבני וכו' אבל לא בקטע שלי ניטים וכאלה אני מעריץ את לינקין פארק מכיתה ז' חחחחח ועכשיו אני כיתה י' התאהבתי בהם אחרי ששמעתי את אין דה אנד זה אולי שיר הרוק הראשון ששמעיתי אי פעם :) השילוב שלהם נחמד + כאילו לא יותר מדי אבל סביר ביותר קצת צולע אבל חפיף אני הייתי משלם גג 500 שקל חחחחח מטורף לא?

מממ....

*מצטרפת לשאלה של הילית אם הלכת היום לבי"ס* בן כמה אתה? תחביבים? מה דעתך על דוח דוברת? ביזה כיתה אתה בכלל? o_O איזה מוזיקה אתה שומע חוץ מלינקין?

GIANTG

New member
תשובות

כן הלכתי אני בן 16 וחצי אני אוהב כדורסל לצחוק עם חברים לצייר קומיקס ומנגה לשמוע מוזיקה וסתם להסתלבט ולצחוק עם חברים שלי כמו מטורפים חחחחח אני חושב שיש בו בעיקרון משו טוב ואולי עוזר אבל יש בו הרבה באגים צריכים לעבור על זה עוד קצת לשייף את זה ואולי זה יהיה נחמד אבל ממש ממש לא בא לי ללמוד כל יום עד 4 בעעעעעעע!!! אני כיתה י' אני תאמת שומע הכל אבל הכל חוץ ממיזרחית בעעעעעעעע!!! אני אוהב את פאפה רוץ' בעיקר אחרי לינקין אני אוהב רוק קל כמו כולדפליי וטראויס וכו' אני אוהב פאנק וכמובן מוזיקה ישראלית כמו כנסיית השכל מוניקה סקס משינה גידי גוב כוורת רמי קליינשטיין וכו'...

שאלות../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

יש לך כלב/ה? אם לא, היית רוצה? איפה המקום שה-כ-י היית רוצה לגור? איפה נולדת? מה החלום הכי ענק שלך? אם יכולת להחזיר את הזמן אחורה, איזה רגע היית רוצה שיחזור, כדי לתקן אותו?

GIANTG

New member
תשובות... :)

לצערי הרב אין לי כלב למרות שאני מת על כלבים אמא שלי לא אוהבת אותם בעעע :( אבל מה שאני יודע מתי שיהיה לי בית ומשפחה יהיו לי לפחות 2 מאוד מאוד מאוד הייתי רוצה המקום שהכי הייתי רוצה לגור בו זה פיסגת זאב שכונה ליד נווה יעקב (איפה שאני גר) אבל כל החברים שלי שם וקשה לראות אותם :( נולדתי בארץ בנתניה ואז חזרנו לשם וגרנו שם (גרוזיה) במשך 4 שנים ואז עלינו לארץ :) (אני מדבר גרוזינית ברמה של ילד קטןןן חחחח) תאמת אין לי ממש חלום ענק אני לא אוהב להסתכל על העתיד יותר מדי אני אוהב לחיות את הדקה למרות שזה תכונה שבאה אליי רק בזמן האחרון אבל נראה לי שהחלום הכי גדול שלי זה להוציא קומיקס שלי לשוק חחחחח יש כל כך הרבה אבל נראה לי שהייתי מעדיף להישאר בביצפר הקודם הדתי שלי מלבוא לביצפר שאני נמצא בו עכשיו כי לא עברו עליי דברים יותר מדי טובים בו :(

שאלות---

מה היית עושה כדי לפגוש את לינקין- יש לך חברה? מה אתה לובש עכשיו? איזה קללה הכי מצחיקה אותך? בדיחה מצחיקה ששמעת מתישהו- האם תלך הכי רחוק כדי להגשים את החלום שלך או שאתה תוותר על הקושי הראשון?

pookacha1

New member
חחח!

אתה ע-נ-ק זה מצחיק כי אני לא צריכה לשאול אותו שאלות...

GIANTG

New member
חחחחחחחחח

צ'ז את יכולה לשאול אותי פנים מול פנים זה לא שווה חחחחחח D: אני הייתי הולך באמצע הביצפר רק עם תחתונים במשל יום שלם אתם יודעים מה עם חוטיני(אחרי שעווה בכל הגוף או איך שלא כותבים את זה...)יודעים מה תיקון אחרי הסרת שיער עם פינצתה מכל הגוף גם שם למטה :( (.!.)חחחח לא אין לי חברה אבל אני בחיפושים ואולי מצאתי :) לא יודע יש הצעות? אני לובש עכשיו מכנסיים שחורות כאלה דומות לאקס בוי בסגנון של מייק כזה חולצה לבנה ארוכה חולצה אדומה מכופתרת פתוחה על זה עם שרוולים מכופלים שרשרת של talisman (איזה יצור כזה מאגניב) נעלי נייק אייר קטלנית!!! טבעות חדשות מהיום אההה חחחחחח ותחתונים חחחחחח הקללה שהכי מצחיקה אותי זה מינגה (עלי ג'י) או לך תאכל מנגו יאוכל נבלות (המצאתי את זה הרגע חחחחחח D: איזה דפוק אני חחחח) שאלה: מה ההבדל בין מסטיק לקונדום? תשובה: מסטיק זה גומי לעיסה. קונדום זה גומי מציצה...(בדרך כלל בדיחות כאלה זה לא הסגנון שלי אבל עכשיו אני צוחק פשוט מהכל!!!) תאמת החלום שלי הוא לא כזה קשה להסגה יש לי שתי חלומות עיקריים בחיים והם 1)למצוא אהבה להתחתן ולהביא לעולם 3 ילדים 2)לפרסם ספר קומיקס משלי חחחחח ואני לא הולך לוותר על שומדבר מהם אני עוד יגשים את החלומות שלי :)

batel15

New member
....

רואים שאפעם לא הורדת שערות בכלל מכל מקום בגוף.....

GIANTG

New member
נכון...

חחחחח לא הורדתי ואני גם לא יוריד אני אוהב את השער שלי חחחחחח אני אוהב את השער שלי איפה שהוא...

batel15

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo54.gif../images/Emo13.gif......

אני לא אגיב....

למעלה