הכר את הפורום

גרד3

New member
הכר את הפורום

(לקוח מפורום מארון5) בניסיון להחיות את הפורום, הרשתי לעצמי לפתוח בפינה שבועית חדשה שנקראת "הכר את הפורום". כל שבוע יבחר קורבן מחברי הפורום, ואתם תצטרכו לשאול אותו (יש בכלל בנים בפורום?) או אותה שאלות שעליהן הקורבן יצטרך לענות. השבוע הקורבן האומלל הוא היא המנהלת שלנו! אז קדימה, תתחילו להפציץ אותה בשאלות. *חיוך מרושע*

גרד3

New member
../images/Emo85.gif

מה שלומך? איך את מרגישה? מה השעה? שם? תאריך לידה? כלב או חתול? המבורגר או פיצה? להקה? זמר? זמרת? שחקן? שחקנית? שוקולד או תפוזים? אייקון מועדף בתפוז? אוכל? לא יכנס אלי לפה? משאלה? צבע? תכונה רעה? תכונה טובה? דיסק? סדרת טלוויזיה? סרט? ספר? קפה שוקו או תה? שיגעו חולף? הפחד הכי גדול שלך? משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? פריט לבוש אהוב במיוחד? לא יודעים עלייך שאת יודעת? דבר ראשון על הבוקר? דבר אחרון לפני השינה? מקום מגורים מועדף? את מתחרטת על? הדבר שהכי מכעיס אותך? אם היית רוצה להיות ירק היית? הדבר שאת הכי שומרת עליו? נכון שנהנית?

שלמונזה

New member
ללללללללללא ../images/Emo67.gif ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

נו טוב
מה שלומך? בנתיים בסדר איך את מרגישה? קצת חולה אבל בסדר מה השעה? 19:18 שם? יפית תאריך לידה? 23.1 כלב או חתול? נראה לי חתול
המבורגר או פיצה? פיצה להקה? משינה זמר? ירמי קפלן (בואו לבקר בפורום שלי 1021) זמרת? איגי וקסמן שחקן? טום קרוז שחקנית? ג'וליה רוברטס שוקולד או תפוזים? שוקולד אייקון מועדף בתפוז?
אוכל? ספגטי לא יכנס אלי לפה? אוכל לא כשר משאלה? להיות מאושרת
צבע? כחול תכונה רעה? עקשנית תכונה טובה? האממ לא מעידה על עצמי דיסק? מפלצות התהילה של משינה סדרת טלוויזיה? חוץ מהרקיע? מכושפות |מאובה| סרט? סיפורו של ויל האנטינג ספר? בית אשמן קפה שוקו או תה? שוקו שיגעון חולף? האממ לא יודעת הפחד הכי גדול שלך? לא יודעת משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? לא יודעת פריט לבוש אהוב במיוחד? גיופיות לא יודעים עלייך שאת יודעת? לא יודעת דבר ראשון על הבוקר? שמה שיר בקומפק דבר אחרון לפני השינה? מצחצחת שינים מקום מגורים מועדף? מרכז את מתחרטת על? שום דבר הדבר שהכי מכעיס אותך? אנשים לא מגעילי םאם היית רוצה להיות ירק היית? מלפפון? הדבר שאת הכי שומרת עליו? הדיסקים שלי
נכון שנהנית? נו בסדר
ANYBODY ELSE?

SoldieRonit

New member
איך את מכינה עצמך נפשית למפץ הגדול?

הכוונה כמובן לחודש מרץ (שמגיע עוד שמונה ימים-אבל מי סופר
) בו חוזרת הסדרה שלנו
האם קנית יומן בשביל לעצמך את החיים-כי הפורום יגזול את כל זמנך
האם תירגלת את מיומנות השרשור/מחיקה/השלטת סדר/רענון החוקים
האם הכנת מראש משפטים למורה/מנהלת/רכזת שכבה/הורים למה איחרת/לא הגעת/הברזת-כי בדיוק היה פרק
האם קלטת שאני כבר בהתמוטטות עצבים שהסדרה הזאת תחזור כבר-כי אני מתה שהפורום הזה יתאושש כבר

שלמונזה

New member
האמממממממממ ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

איך את מכינה עצמך נפשית למפץ הגדול? הכוונה כמובן לחודש מרץ (שמגיע עוד שמונה ימים-אבל מי סופר ) אני ממש מחכה לזה
אני מקווה שאני יוכל לראות את העונה כי אני חוזרת הביתה בשעות מאוחרת
ומקסימום נלמד איך לתכנת את הוידאו המפגר שלי האם קנית יומן בשביל לעצמך את החיים-כי הפורום יגזול את כל זמנך האם תירגלת את מיומנות השרשור/מחיקה/השלטת סדר/רענון החוקים האם הכנת מראש משפטים למורה/מנהלת/רכזת שכבה/הורים למה איחרת/לא הגעת/הברזת-כי בדיוק היה פרק האם קלטת שאני כבר בהתמוטטות עצבים שהסדרה הזאת תחזור כבר-כי אני מתה שהפורום הזה יתאושש כבר - לכל השאלה הארוכה הזאת התשובה היא לא אני לא ממש יכולה להגיד לבוס שלו טוב היום אני יוצאת יותר מוקדם כדי לא לפספס הרקיע
אבל יהיה בסדר

SoldieRonit

New member
../images/Emo6.gif איזו תשובה מב(ו)לבלת

מכל כולה-יש מילה אחת שמסכמת אותה
בכל מקרה,למה היה נדמה לי שאת תלמידה
Any way-בהצלחה עם הוידאו

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

מה פירוש הכינוי שלך ?
למה קראו לך יפית ?
מה השיר הכי אהוב עליך?
כמה אחים אחיות יש לך?
קיץ או חורף?
מה את הכי אוהבת לאכול ?
מה את אוהבת בפורום הזה?
מה ואיך את שותה בבוקר?
ספר האהוב ?
את עייפה ?
איזה סוג סלולרי יש לך?
יש ולך אוטו ?
את לומדת ?
את עובדת ?
להפסיק לשאול ?
את בטוחה ?

שלמונזה

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

מה פירוש הכינוי שלך ? שיר של משינה
למה קראו לך יפית ? ע"ש סבתא של אמא שלי ז"ל שקראו לה יפה מה השיר הכי אהוב עליך? שלג צח של להקת משינה כמה אחים אחיות יש לך? 2 אחים קיץ או חורף? חורף
מה את הכי אוהבת לאכול ? ספגטי מה את אוהבת בפורום הזה? כלום
הא כן את העובדה שאני כחולה
מה ואיך את שותה בבוקר? 2 כוסות וודקה... הא בעצם האמממ מים, בכוס רגילה
ספר האהוב ? כבר עניתי על זה... בית אשמן של הסופר הדגול ערן צור את עייפה ? קצת איזה סוג סלולרי יש לך? סוני אריקסון יש ולך אוטו ? לא את לומדת ? לא את עובדת ? כן להפסיק לשאול ? אם את רוצה את בטוחה ? כן
ANYBODY ELSE?

גמנייי../images/Emo13.gif

טוב קודם כל מי ששם לב נעלמתי קצת הרבה מהפורום כי הייתי עסוקה מאוד....לא היה לי זמן לנשום...אבל אני מקווה לחזור באופן קבוע לפורום...ראיתי שהוא לא הכי זז וזה חבל אבל נחכה שהרקיע תחזור כי אני בטוחה שהוא יחזור להיות פעיל...
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות?
אוכל מועדף?
שתייה מועדפת?
חיה מועדפת?
צבע מועדף?
שחקן אהוב?
שחקנית אהובה?
להקה מעודפת?
זמר מועדף? טוב זהו לא נציק יותר מדי...

שלמונזה

New member
תשובות ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

ושימו
השאלות חוזרות על עצמן
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? ללכת להופעות
אוכל מועדף? ספגטי שתייה מועדפת? קולה חיה מועדפת? אין צבע מועדף? כחול שחקן אהוב? טום קרוז [נראה לי שרשמתי תשובה אחרת קודם אבל לא חשוב] שחקנית אהובה? ג'וליה רוברטס להקה מעודפת? מ-ש-י-נ-ה-! זמר מועדף? למען האמת זה אספ אמדורסקי
שעכשיו מתנגן לי ברקע, ולא ירמי כמו שרשמתי קודם רק כדי לעשות פרסומת לפורום שלי (1021 למקרה שלא ידעתם) טוב זהו לא נציק יותר מדי...
מעריכה את זה

גמני גמני!

איזה ז'אנר את הכי אוהבת לראות בטיוי? את רואה השיר שלנו? את רואה חדר מלחמה? את רואה זמן לשון? את אוהבת לצאת לרקוד? לפאבים? באיזו תדירות את משתמשת בתוכנות שיתוף קבצים? אמממממ... זהו

שלמונזה

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

איזה ז'אנר את הכי אוהבת לראות בטיוי? בעיקר קומדיות, וסדרות דרמה את רואה השיר שלנו? אין לי YES, תודה לאל את רואה חדר מלחמה? לא, למרות ש.. האמממ יאיר לפיד
את רואה זמן לשון? עם אבשלום קור? והאמממ לא את אוהבת לצאת לרקוד? פעם אהבתי יותר לפאבים? מאודדדדדדדדדדדדד באיזו תדירות את משתמשת בתוכנות שיתוף קבצים? נדירות! הכי כיף זה לקנות דיסקים מקוריים
אמממממ... כן?

למעלה