הכר את הפורום!

Rose131

New member
הכר את הפורום!

טוב, תחקרו את נעה [Burn It Down]. [וואי, היה לי מה-זה מעוות לכתוב נועה בלי ו'.
] ו-וואי, קצת יותר שיתוף פעולה, בחייכן:S

5ifi

New member
~משתפת פעולה!~

אם רוזי מבקשת כל כך יפה...
אז...שלום נעה!! מה נשמע? למה נעה בלי ו'? בעצם למה עם???
חכי, אני אגנוב משו מסקרים ושאלונים... ~נגנב בברוטליות מפורום סקרים ושאלונים~ איך החופש? לאיזה כיתה עולה? עשית כבר בגרויות כלשהן? קנית כבר ציוד לבית ספר? קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? מתרגש לקראת השנה החדשה? מה עושה בכלל בחופש? עובד? אוהב ים? ובריכה? בכלל אתה אוהב קיץ? ומה עדיף קיץ או חורף? 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - - - הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? הולך להופעות? אוהב לונה פארק? ומה עם פארק מים? אבטיח או מלון? ידעת שיש אבטיח צהוב? אכלת את זה פעם? איזה מגמות אתה בבצפר? מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? אוהב ללכת לקולנוע? או שמעדיף לראות סרטים בבית? מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? מה עדיף- ארטיק או קרטיב? בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? מחכה לסיים בצפר? רוצה ללכת לצבא? מה אתה עושה רוב החופש? נפגש הרבה עם חברים? יש לך צמידים על היד? כמה? ושעון? כמה שעונים בערך היו לך בכל החיים? אתם מהאנשים שחייבים לדעת מה השעה? או שזה לא מזיז לכם? אוהבים לטייל? מה הטיול האחרון שעשיתם? מה הטיול שבחיים לא תשכחו ממנו? אוהבים טיולים שנתיים? איזה טיול שנתי בחיים לא תשכחו? אוהבים לקים ושטויות כאלו? (לציפורניים) מה אתם שומעים עכשיו? יש עוד מישהו בחדר חוץ מכם? (אם כן, מי?) יש בנאדם שממש בא לכם לפגוש עכשיו? של מי היומולדת הכי קרוב? חוגגים לו משהו? ומתי היום הולדת שלכם? אוהבים לחגוג? או שמעדיפים סתם מזלטוב וכמה בלונים מחברים קרובים? מה המתנה הכי שווה שקיבלתם ליומולדת? איזה יומולדת תזכרו הכי טוב? איך חגגתם את הבר מצווה/בת מצווה? מנסים להדחיק את הבר מצווה/בת מצווה? מסנג'ר או אייסיקיו? למה? מאיזה גיל התחלתם להתמכר רשמית למחשב? מנסים להגמל? מהן ההתמכרויות הכי גדולות שלכם? לדעתכם כל דבר בהגזמה זה לא בריא? ומה לגבי מים? (אני שותה המון, זה בריא?) מה אתם הכי אוהבים לשתות? מה דעתכם על אלכוהול? ועל סגריות? וסמים? ורוקנרול? מנגנים על משהו? מהו חלום חייכם? מהו התחביב שאם היתה לכם אפשרות הייתם מתפרנסים ממנו? אוהבים לאכול? מכירים אנשים שלא אוהבים לאכול? מכירים אנשים שבאמת אפשר להגדיר אותם כ'אנורקסים' או כ'בעלי עודף משקל'? אתם מנסים לעזור להם? הפסקתם את השאלון הזה באמצע בגלל ארוחה/שיחה עם מישהו/אחר? איזה שפות אתם דוברים? מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? מהי ההופעה שאתם הכי מצפים לה בזמן הקרוב? אוהבים להיות ישראלים?
הא הא הרסתי לך את החיים עם השאלון הארוך הזה...! ישמצב שכמה שאלות חוזרות על עצמן כי לקחתי משני שאלונים שונים ובכל זאת... תוספת אישית!!! (חיחיחי
) כמה זמן את בפורום? איך הגעת לכאן? את מי את מכירה בפורום הזה? נהנית פה..באופן כללי? תמונה? וזהו. סוף סופי וסופני לחלוטין. בהצלחה, חברה.

תמונה אני אשים אח"כ:)../images/Emo129.gif

מה נשמע?הכל בסדר D: למה נעה בלי ו'?בגלל שיר בעצם למה עם???לא יודעת
חכי, אני אגנוב משו מסקרים ושאלונים...חחח אוקיי ~נגנב בברוטליות מפורום סקרים ושאלונים~XD איך החופש?לא רע! לאיזה כיתה עולה?ט' עשית כבר בגרויות כלשהן?לא קנית כבר ציוד לבית ספר?לא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?מקבלת מתרגש לקראת השנה החדשה?כן מה עושה בכלל בחופש?סתם..ברים , לישון.. עובד?לא אוהב ים?לאאא ובריכה?יאפ בכלל אתה אוהב קיץ?את החורף יותר ומה עדיף קיץ או חורף?חורף 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -ג'רזי -אלאיי -כל מקום שהוא חולXD הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?
הולך להופעות?של? אוהב לונה פארק?כה ומה עם פארק מים?נחמד אבטיח או מלון?מלון ידעת שיש אבטיח צהוב?לא אכלת את זה פעם?לא איזה מגמות אתה בבצפר?אין לי מגמות עדיין מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?נשארת באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)?אני בדר"כ ב14 ככה. עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה?כן אוהב ללכת לקולנוע?כן או שמעדיף לראות סרטים בבית?לאלאD: מתכנן ללכת לקולנוע בחופש?יאפ איזה סרט נחמד ראית לאחרונה?יו דונט מס ויט דה זוהן מה עדיף- ארטיק או קרטיב?מה ההבדל? בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר?אולי יותר מאוחר מחכה לסיים בצפר?כן רוצה ללכת לצבא?כן מה אתה עושה רוב החופש?ישנה..ברכה..חברים נפגש הרבה עם חברים?כן יש לך צמידים על היד? כמה?12 על שמאל ו8 על ימין ושעון?לא כמה שעונים בערך היו לך בכל החיים?מליוניםXD אתם מהאנשים שחייבים לדעת מה השעה? או שזה לא מזיז לכם?חייבת אוהבים לטייל?לא מה הטיול האחרון שעשיתם?לא זוכרת מה הטיול שבחיים לא תשכחו ממנו?טיול שנתי של כיתה ד' אוהבים טיולים שנתיים?כן איזה טיול שנתי בחיים לא תשכחו?^ אוהבים לקים ושטויות כאלו? (לציפורניים)כן מה אתם שומעים עכשיו?כלום יש עוד מישהו בחדר חוץ מכם? (אם כן, מי?)אין יש בנאדם שממש בא לכם לפגוש עכשיו?את כל החברים עכשיו;; של מי היומולדת הכי קרוב?של הכלבה שליXD חוגגים לו משהו?ממ נראלי ומתי היום הולדת שלכם?9.12 אוהבים לחגוג? או שמעדיפים סתם מזלטוב וכמה בלונים מחברים קרובים?גםוגם מה המתנה הכי שווה שקיבלתם ליומולדת?כלבה איזה יומולדת תזכרו הכי טוב?לא יודעת ..אה! את יומולדת חמש איך חגגתם את הבר מצווה/בת מצווה?מסיבה במועדון מנסים להדחיק את הבר מצווה/בת מצווה?לא מסנג'ר או אייסיקיו? למה?מסנ', מגניב יותר מאיזה גיל התחלתם להתמכר רשמית למחשב?לפני שנה ככה שנה וקצת מנסים להגמל?לא מהן ההתמכרויות הכי גדולות שלכם?מוזיקה, מחשב .. שיערXD לדעתכם כל דבר בהגזמה זה לא בריא?כן ומה לגבי מים? (אני שותה המון, זה בריא?)לא שותה מלא מה אתם הכי אוהבים לשתות?קולהXXD מה דעתכם על אלכוהול?טוב..
ועל סגריות?איכ וסמים?איכ ורוקנרול?גואוד מנגנים על משהו?לא מהו חלום חייכם?לא יודעת מהו התחביב שאם היתה לכם אפשרות הייתם מתפרנסים ממנו?משחק אוהבים לאכול?לא מכירים אנשים שלא אוהבים לאכול?אהא מכירים אנשים שבאמת אפשר להגדיר אותם כ'אנורקסים' או כ'בעלי עודף משקל'?כן אתם מנסים לעזור להם?הם לא באמת..סתם אנשים רזים הפסקתם את השאלון הזה באמצע בגלל ארוחה/שיחה עם מישהו/אחר?לא איזה שפות אתם דוברים?עברית אנגלית .. מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה?יאו לא זוכרת מהי ההופעה שאתם הכי מצפים לה בזמן הקרוב?- אוהבים להיות ישראלים?כן הא הא הרסתי לך את החיים עם השאלון הארוך הזה...!חחחח לא ממש ישמצב שכמה שאלות חוזרות על עצמן כי לקחתי משני שאלונים שונים ובכל זאת...אההה תוספת אישית!!! (חיחיחי )אוקייD: כמה זמן את בפורום?לא יודעת
איך הגעת לכאן?בגלל שנועה אמרה לידיד שלי להצטרף את מי את מכירה בפורום הזה?את יובל ואת אליס נהנית פה..באופן כללי?יאפ תמונה?כתבתי בכותרת^^

5ifi

New member
קרטיב זה ארטיק שעשוי מקרח

ארטיק זה גלידה על מקל.
עברית שפה קשה.
שימי תמונה!!!!!!!

Wrath Within

New member
אז...נעה...גבגבות../images/Emo11.gif

1.למה ההורים שלך החליטו בלי ו'. 2.למה סיניסטר פאג? 3.למה אוונג'ד הם הלהקה הכי גרועה בעולם? סתם נו
את לא חייבת לענות על השאלה הראשונה אם נעלבת ... חחחחחחחחחחח סתםסתם עכשיו באמת. 1.אם היית זוכה יום אחד במיליון דולר, איזה בית (כן כן, כולל תיאורים.) ואיזה אוטו היית קונה? מה עוד היית עושה בכסף? היית יוצאת לחופשה? אם כן, איפה? 2.וכמובן...שאלת האי הבודד...: את מי היית לוקחת לאי בודד? 3.עם מי היית מעדיפה להיתקע על אי...סיניסטר, ג'רארד או וילה?

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif שאלת האי הבודד..כאילו שהתשובה לא

ברורה מאליה!

Wrath Within

New member
בואי ניתן לה לענות עליה...../images/Emo11.gif

ולך בנתיים לא יזיק לענות במסנ', אני לא אוהבת כשמסננים אותי.

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifאבל אני לא מסננת../images/Emo7.gif

המסנג'ר מטומטם, כנראה שהוא לא קיבל את ההודעות!!

הוו אלייס

1.למה ההורים שלך החליטו בלי ו'.בגלל שיר 2.למה סיניסטר פאג?הוא לא
3.למה אוונג'ד הם הלהקה הכי גרועה בעולם?הם הכי טובים שיש
! 1.אם היית זוכה יום אחד במיליון דולר, איזה בית (כן כן, כולל תיאורים.) ואיזה אוטו היית קונה? יאו נראלי הייתי קונה טירה ישנה כזאת
זה כזה חלום
או פשוט בית בLA .. לא גדול מידי ולא קטן .. שני חדרים מקלחת אמבטיה ושרותים.. לא יודעת איך לפרט
ותהייה לי יונדאי גטס צהובה
מה עוד היית עושה בכסף? שופינג והרבה
היית יוצאת לחופשה? אם כן, איפה? אולי בהונגריה או הולנד 2.וכמובן...שאלת האי הבודד...: את מי היית לוקחת לאי בודד? נראלי את ידיד שלי .הבנאדם מצליח לבדר אותי בכל מצב 3.עם מי היית מעדיפה להיתקע על אי...סיניסטר, ג'רארד או וילה? חהחה . $$#^$#^$#^$#^$#סינ$%^$^$&%$&%$&%$&%

The Ocean Girl

New member
אני ../images/Emo13.gif

לפי מה שהבנתי שמים שאלות.. (נלקח ממעמקי פורום סקרים ושאלונים) האם אי פעם: 1.איבדת משו ממש יקר? 2.רצית למות? 3.חשבת שאתה הולך למות? 4.דיברת מתוך שינה? 5.הייתה ער כל הלילה לבד? 6.עישנת? 7.ממש התגאת בעצמך? 8.נתקתע בעמוד? 9.נדרסת? 10.עשית משו והתחרטת עליו? מי הבנאדם האחרון ש: 1.נתתה לו חיבוק? 2.צעקת עליו? 3.צחקת איתו? 4.חשבת עליו? 5.רצית לראות? 6.התגעגעת אליו? 7.רבת איתו? 8.דיברת איתו? 9.ראית? 10.התכתבת איתו? תכשיטים בגדים וכו... 1.אוהב תכשיטים? 2.יש לך תכשיטים קבועים?מהם? 3.אתה מכור לנעליים? 4.אוהב לקנות בגדים? 5.יש לך חורים באוזניים?כמה? 6.אתה אוהב לבזבז כסף על בגדים ונעליים? 7.אתה מכור לבזבוזים? 8.מה אתה לובש עכשיו? 9.יש לך פירסינג?איפה? 10.מה אתה מעדיף:טרניג או ג'ינס וחולצה? אוכל: 1.אוהב לאכול? 2.מה אתה הכי אוהב לאכול? 3.אתה בדיאטה? 4.כשאתה אוכל אתה מחשב את אחוזי השומן שיש באוכל או שלא אכפת לך? 5.מה הארוחה הכי חשובה ביום? 6.אתה אוכל ארוחות מסודרות? 7.אתה צימחוני? 8.אוהב אוכל זבל (ג'אנק פוד)? 9.בכיפור מה אתה הכי רוצה לשתות או לאכול? 10.מה המאכל שבחיים לא הייתה אוכל? כללי: 1.איך עבר לך היום עד עכשיו? 2.אתה מת שהאשלון הזה יגמר כבר? 3.אתה חושב שמישו יקרא ת'שאלון? 4.קרה לך משו מיוחד היום? או שהיה סתם משעמם? 5.מה החלק שהכי אהבת בשאלון? 6. לסיום: יש לך משו להוסיף? תהני

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

האם אי פעם: 1.איבדת משו ממש יקר?כן 2.רצית למות?לא 3.חשבת שאתה הולך למות?כן 4.דיברת מתוך שינה?כן 5.הייתה ער כל הלילה לבד?כן 6.עישנת?לא 7.ממש התגאת בעצמך?כן 8.נתקתע בעמוד?כן
9.נדרסת?לא טפואפוטפו 10.עשית משו והתחרטת עליו?כן מי הבנאדם האחרון ש: 1.נתתה לו חיבוק?חחחחח שרה נראלי. 2.צעקת עליו?צ'ארלי ;; 3.צחקת איתו?ג'סי 4.חשבת עליו?איתהXD 5.רצית לראות?- 6.התגעגעת אליו?אח שלי 7.רבת איתו?- 8.דיברת איתו?אמא 9.ראית?אמא 10.התכתבת איתו?איתה תכשיטים בגדים וכו... 1.אוהב תכשיטים?יאס 2.יש לך תכשיטים קבועים?מהם?יש לי את כל הצמידים על הידיים 3.אתה מכור לנעליים?לא 4.אוהב לקנות בגדים?לא 5.יש לך חורים באוזניים?כמה?אחד בכל אוזן 6.אתה אוהב לבזבז כסף על בגדים ונעליים?על נעליים כן 7.אתה מכור לבזבוזים?לא חושבת 8.מה אתה לובש עכשיו?תחתונים חזיה בוקסר עם פילים וחולצה לבנה 9.יש לך פירסינג?איפה?לא 10.מה אתה מעדיף:טרניג או ג'ינס וחולצה?ג'ינס וחוולצה אוכל: 1.אוהב לאכול?לא 2.מה אתה הכי אוהב לאכול?לא יודעת 3.אתה בדיאטה?רק של שוקולדים וממתקים רציניים כאלה
4.כשאתה אוכל אתה מחשב את אחוזי השומן שיש באוכל או שלא אכפת לך?אני לא כ"כ קפדנית 5.מה הארוחה הכי חשובה ביום?כולןXD 6.אתה אוכל ארוחות מסודרות?לא 7.אתה צימחוני?לא 8.אוהב אוכל זבל (ג'אנק פוד)?לא ממש 9.בכיפור מה אתה הכי רוצה לשתות או לאכול?לשתות 10.מה המאכל שבחיים לא הייתה אוכל?ליצ'י אני חושבת.. כללי: 1.איך עבר לך היום עד עכשיו?ישנתיXD 2.אתה מת שהאשלון הזה יגמר כבר?לא .. 3.אתה חושב שמישו יקרא ת'שאלון?לאXD 4.קרה לך משו מיוחד היום? או שהיה סתם משעמם?סתם. 5.מה החלק שהכי אהבת בשאלון?הוא היה נחמדון כזה 6. לסיום: יש לך משו להוסיף?לא

למעלה