הכר את הפורום

Just a Kid 3

New member
הכר את הפורום ../images/Emo3.gif

נמ... יום שישי והגיע הזמן לקורבן השבועי נו, זה שנבחר כל שבוע ואתם צריכים לשאול אותו שאלות! נזכרתם? יופי אז המקורבנת השבועית היא a a a a a a a ותשאלו הפעם

Just a Kid 3

New member
נמנמ

שם: גיל: תאריך לידה: מאיפה? גם את חושבת שטעויות ההקלדה מתכננות להשטלת על הכולם? :-O למה? את אוהבת ששואלים אותך שאלות? למה? רוצה שאני אפסיק? למה?

אניייייייייייייייי../images/Emo29.gif

מה שלומך? הכל בסדר? חם לך? יש לך מזגן? הוא עובד? מה את מתכננת לסופ"ש? איך בחופש הגדול? בת כמה את? לאיזה כיתה עולה? עובדת? מבלה? איפה גרה? כמה אחים ואחיות? שם שלך בבקשה(אם אפשר כמובן
)? שוקו או תה? שוקו או וניל? לבן או שחור? מכנסיים קצרים אן מכנסיים ארוכים? גופיות בקיץ או חולצות קצרות? סנדלים או נעלים? ים או בריכה? שמש או גשם? אוהבת את הקיץ בכלל? ארטיק או קרטיב קרח? אוהבת ענבים? מיצ ענבים או מיצ תפוחים? ירק או פרי? בלונדיניות נהנות יותר ? את בלונדינית? מה צבע שיער שלך בבקשה? מה צבע עינים? רוצה שאני אפסיק? למה? כן? לא? שחור? לבן? יאללה ביי

גם אניייי!!!

מספר מזל? צבע אהוב? מקום אהוב? ו... זהווו אין לי יותר השראההה

a a a a a a a

New member
../images/Emo13.gif

מצטערת שלא הגבתי קודם לא הייתי כמה ימים מה שלומך? הכל בסדר? חם לך? כן יש לך מזגן? כן הוא עובד? כן בת כמה את? 17 לאיזה כיתה עולה? י"ב עובדת? לא מבלה? כן שוקו או תה? שניהם שוקו או וניל? שוקו לבן או שחור? שחור מכנסיים קצרים אן מכנסיים ארוכים? ארוכים גופיות בקיץ או חולצות קצרות? חולצות סנדלים או נעלים? גם וגם ים או בריכה? בריכה שמש או גשם? גשם אוהבת את הקיץ בכלל? לא ממש אוהבת ענבים? כן מיצ ענבים או מיצ תפוחים? שניהם ירק או פרי? פרי את בלונדינית? לא מה צבע שיער שלך בבקשה? חום מה צבע עינים? חום רוצה שאני אפסיק? כן

טוב...

מה עניינים? מה חדש? איך החופש? עולה לאיזה כיתה? רוצה להתגייס? חם לך? יש מזגן? סלט או שניצל? בא לך לאיטליה? מה אוהבת לעשות? איזה סדרות אוהבת לראות? איזה סדרה שנגמרה היית רוצה שיחזירו? הארי פוטר פריק? הולכת לקנות את ה6? מה אוהבת לשמוע? מה המשחק האחרון ששיחקת? מתי נכנסת היום הביתה? באיזה שעה קמה מחר? והולכת לישון? באיזה שעה קמת היום? השאלות מציקות? ספרייט או קולה? שמש או גשם? מתי פעם אחרונה היית בים? יודעת לשחות? מי לימד אותך? יש ת.ז? מה המזל שלך? יודעת לצייר? אוהבת פרחים? אוהבת כדורגל???? למה? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי? איזה את רוצה לקנות? מה הספר האחרון שקראת? אוהבת לקרוא? יש לך ציפורניים ארוכות? רואה דוגמניות? מה השעה עכשיו? בא לך אבטיח? אויש, בא לי אבטיח.... הם השאלות מבולגנות, לא הגיוניות או סתם מוזרות - תאשימי את השעה ;)

למעלה