הכר את החדר!!!

efratushke

New member
הכר את החדר!!!

והפעם אני!!! זה בכלל היה רעיון שלי כל המשחק הזה... ועדין לא שמתי?! נו טוב!! הגיע תורי!!! (אני החלטתי!!!) אז.. מממ... תמונה ראשונה זה מה רועים בכניסה לחדר!! אז לפני שאתה נכנסים יש שלט על הדלת מכתה ג' שהכנתי התחילת השנה לכבוד אספת ההורים.. בתוך השלט רשום מה הציפיות שלי מההורים שלי או משהו.. כתבתי בשגיעות כתיב "שיעזרו לי מתי שאני צריכה" או משהו בסגנון.. נו טוב!! ברוכים הבאים!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

חוץ מלתלות תחתונים את מתכוונת
חחחחח...
וואי... אחלה נוף...אפשר לחשוב שנתקענו באותו זמן.. כמה תחתונים כבר אפשר לכבס???? ועוד כל יום????
חחחחחחחח..

efratushke

New member
טוב אז..

נכנסתם לחדר.. וזאת הדלת מבפנים...
אומנם היא לא מהממת ועמוסה במיוחד.. אבל את הפוסטר קניתי במוזאון ישראל שבירושלים (לא זוכרת של מי התמונה..) בתמונה יש את דבורה הנביאה, יעל וברק (איזו כוסית עשו את יעל.. איזה ציצים - מי ישמע!!!) תמונה יפהפיה! אם היה לי המון כסף היתי קונה את המקור! ומממ... על הידיד בובה שאמא שלי קנתה לי מאירלנג (דובי ירוק חחחחחחח)(שמתי אותה שם כדאי שהידיד לא תתחכך בקיר ותהרוס לי

efratushke

New member
ידית* כמה פסיכית אני יכולה להיות

מילא אני עושה מליווווווווון שגיעות כתיב.. אבל "ידיד"?! ועוד אני חוזרת על זה?!?!?!

efratushke

New member
ארון:

זה.. ארון כללי...
המצלמה הזאת מקטינה הכל!!!! אולי אם אני אצטלם איתה היא תרזה אותי
טוב.. הארון הזה (בלי הקישוטים) הוא נראה כאילו נפל ממלחמת העולם השניה למה? כי הוא קטן ולא נסגר עד הסוף!! לפעמים חורק!!! וכו הסבר: למה קטן? כי אתם רואים את החלון הגדול למעלה?
המעצבת פנים האמינה שזה יעזור בלהעיר את הסלון בצורה טבעית וכו.. חחח בולשיט! עושה קצת אור ודופק לי את הארון!!! למה לא נסגר? א' בגלל שהוא קטן אני דוחסת בגדים לבפנים.. לא תמיד הכל נכנס
ב' כי הריצפה עקומה (באמת!!!) אבל שש....

efratushke

New member
עוד ארון!!!

את אהרל'ה הספקתם להכיר? הכנתי אותו לפגישה.. טעות גנטית של קובי (נו זה מהדורבנים..)

efratushke

New member
ועוד ארון!!!!!!

הברכה...
קבלתי אותה למומולדת מכתומה, דנה וגלית
מתוקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

efratushke

New member
ו.... עוד ארון!!!

ארון דווקא מושקע
טוב.. זה הקטע של תמונות על הארון.. מממ אז מה יש לנו כאן?... מלמעלה: #תמונה שלי, של עינב, דנה וכתומה בחתונה של אח שלי (בארץ) שרות לו "קרנבלללללללללל" - הם בקשו עוד שיר.. זה היה כל כך.. מוזר! שרתי שיר אחד והיה מספיק ומרגש!! אבל לאאאאאאאאאאאאא!!!! (בטח אבא צלם..) #תמונה של אפרת גוש ותומר להב
(אני צלמתי) #תמונה של 6 בנות (כולל אני וכתומה) שרות שיר באיזשהו ערב מגמה... (לא ידוע מי צלם.. אבל זאת היתה המצלמה שלי!) #גיל לואיס כפרה עליו (זה מ"רעשקט", עכשיו הוא גם מופיע בטלוויזיה וזה.. כפרה עליו! באמת מזמן לא דברתי איתו.. חבל... מוכשר..) (בטח שצלמתי! למטה!!!!: (מימין) #אני שרה בליווי תזמורת המשטרה (כתומה ועינב - לא לצחוק עלי!!! אמא אומרת שלתזמורת המשטרה יש שם!!!) (אמא צלמה) #עמית וג'ורדנה בחתונה שהיתה באיטליה (אח שלי ואישתו היקרה) (אני יודעת מי צלם?!) #כתומה (שמתי תמונה שאת עושה פרצוף מוזר... סורי.. זה פשוט מצחיק!! (אני צלמתי) #באמצע - גידי גוב!!! אוייש ההופעה היתה טובה!! בכיתי כל הזמן!! (אני צלמתי) #תמונה שלי ועוד שניים חמודים חברים של עמית אח שלי - החתונה באיטליה (ממממ מי צלם?.......) #אני בפירנצה - ואימרו אמן!!!! #צלמתי את קלרה ביום חורפי (מסביר את הפוך על הריצפה
) וכל הקישוטים מסביב - איזה יופי!
שכחתי משהו?!?!?!?!?!?!

efratushke

New member
ו.. אימרו אמן - עוד ארון!!!

והפעם התיקים בצד
חלק מאוסף ה"נכבד" (עלק) של התיקים שלי דווקא שמתי לב שיש לי המון תיקים (לא רק מה התלוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אבל אני הולכת רק עם מה שתלוי וגם זה לא.. בעצם אני חורשת על תיק אחד.. וחוצמזה.. למה אמרתם שיש לי הרבה תיקים?!?! אין לי!!! מתלה התיקים - גיטרה הציור מאחורי התיקים - פו הדוב המלך!!!!!

efratushke

New member
ממ.. ועכשיו חדש: ארון!!!!!!!!!!!!!!

טוב... קצת מהכלים שלי על הארון.. כמובן שקלרה (הגיטרה) לא עולה לארון.. וגם הפסנתר לא!!! וגם כל מיני דברים... אבל.. כן... זה בית קברות לכלי הנגינה שלי!!! שניה.. איזה כלים יש שם? מה שנגלה לעיין זה גיטרה, טרומבון וחלילית טנור או משהו.. יש שם על הארון גם עמוד תווים שהתפחלץ לי כי ספר התווים של הטרומבון היה שמן וכבד!!! ו.. יש שם כל מיני פוסטרים עירוניים שהכנתי... והכל מעלה אבק ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב - אם אתה רואים/תראו הרבה אבק בחדר.. אל תלחצו ותהיה נחמדים! יש לי חדר - בית חרושת לאבק!!!!

efratushke

New member
יש עוד פרטים בתמונה הזאת!!!

כגון: השלט המהמם של "שמור על הנקיון"!!! זה ממש מוטו לחיים!!! לפחות לשמור על סדר.. נקיון זה גם חשוב אבל זה יותר קשה.. (כאבי גב וזה.. לא נעים חח) יש שם סרט עם עטבים (ככה כותבים, כן?) כי עדין לא קניתי לח מודעות ו.. אני סנילית!!! זה לח המודעון שלי!!!! אבל בשעה טובה ומוצלחת קניתי יומן!!! (יומן זה מה שמציל אותי.. אם אני לא כותבת אני לא זוכרת!!!!) בצד יש חרגול כזה או משהו.. יתוש.. בלאט! מה זה?!!?!?!? קניתי את זה בפירנצה!! המוכרת היתה יפנית או משהו ואמרה לי "וואן יולו!!! וואן יולו!!!" עד שהבנתי ש"וואן יולו" זה "וואן יורו" יענו: יורו אחד, יצא ממני המיץ!!!!! דחפה לי את זה לתיק אז כבר שלמתי לה.. (כתומה.. ספרי להם איך אני אלופת עולם בלקנות דברים שלא צריך!!!!!!!!!!!!) הבטיחה לי שזה לא יהרס!!!! (זה עשוי מעלים וכאלה..) ולא הוצאתי את זה מהמזווה שבועיים אחרי שחזרנו לארץ... מי ישמע!! כל העובש שזה קבל.. - עכשיו זה נראה כמו חרק!!!!!!! זה גם יבש.. אבל זה חינני ויפה ואני אוהבת את זה!!!!! שכחתי משהו?! נו מילא..............

efratushke

New member
דיסקים!!!

אז מי אמר משהו על אוסף הדיסקים הדל שלי?? מרוב שהוא דל היתי צריכה שתי תמונות.. איזו מסכנה אני... סתם!!! נו זה תופס מלא אבק!!!!!! בכל דבר יש גם את המגרעות שלו.......

efratushke

New member
המשך:

כמובן שהתמונה הקודמת גם ממשיכה למטה וזה... זה שאני צלמת מהוללת זה ידוע!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רק צריכה להצאמן קצת.... טוב.. התמונה הזאת: מממ.. גם פה יש דיסקים... ויש שתי קופסאות שחורות בצד.. זה בפנים גם דיסקים....... אם משווים אותי לתקליטיה של גלגל"צ אז.. זה כלום!!!!! חוצמזה ששאר הדיסקים בסלון.. וג התקליטים בסלון...

efratushke

New member
ספריה!!!

אוך.. אני אוהבת את הספריה שלי...... היא מתפרקת לאט לאט....
בהזדמנות זאת רציתי להגיד שלא מזמן עשינו שיפוצים בבית (הרסנו קירות! עיצוב מחדש וכו!!!) ואני אחראית על עיצוב החדר שלי.. ומכוון שאני אדם שמחליף דעה כל 2 דקות בממוצע.. החדר שלי עדין לא עוצב.. אבל אני עשיתי לו משהו זמני.. ואני חושבת שבסופו של דבר זה ישאר ככה כי ממש כל דבר שיש בחדר זה מחשבה והשקעה שלי.. כולל הספריה (שהיא זמנית.. אולי לפי מה שאמרתי כרגע חח) וכו מקווה שהבנתם את המונולוג שדפקתי כרגע!! חחחח טוב.. סתם תמונה כללית של הספריה (בעיקרון צלמתי את קלרה סתם לפני כמה ימים.. אבל נו מילא!!!!!!!!!!!!!!!)

efratushke

New member
ספריה למטה:

מממ מהמדף התחתון? נו.. המדף האקדמאי
יש שם.. ממ.. אנציקלופדיה למוסיקה (משהו מטורף על מוסיקה קלאסית וכאלה! דברים מהמם!!! כתומה אני ממליצה לך בחום יתר!!!) ממ... יבנה לרוס?.. מממ בבושקות רוסיות אמיתיות (אורגינל מרוסיה!!!) קלסר סגול עם תווים.. קלסר שמןןן שחור עם תווים... ואלבום קדוש (עבודת שורשים הכי יפה בעולם!!! והכי מרגשת!!) וממשיכים... עוד מדף אקדמאי כמדומני... יש פה ספרים חשובים של בצפר (מממ ישראל חגי אני רואה.. מממ.. מילון.. ועוד מילון..) וספרים ששוכבים - תווים וכהרגלי - המון שטויות וקלטות וכאלה.. וכמובן הטייפ המשרדי הידוע לשמצה!!!! כתומה, רוצה לדבר עליך ועל הטייפ? אני היתי מיעצת לך טיפול..
זהו אני חושבת..

efratushke

New member
ספריה אמצע! (הקטע האהוב על כולנו)

ה-שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
המדפים האמצעיים - הם בשבילי לא נוחים ולא להישג יד (אני גבוהה מדי..) - אבל בכל זאת הם צריכים להיות במקומות אסטרטגיים בשביל לראות אותם!! אז מהמדף השלישי מלמטה (זה עם הספרים) חוץ מהפסלים והשטויות יש את אלבומי התמונות מהשנה-חצי שעה אחרונה (זה.. נפלא
) ומהצד השני - ספרי קריאה שולטים!!! החלטתי שאי מקום על המדפים ואני רוצה רק את הספרים שאני אוהבת.. אז יש שם דברים כמו ספרים של הארי פוטר.. העץ הנדיב (ספר מופלא!) ספרי שירים (של אחל נגיד..), ספר החלומות שאני משתמשת בו... אסטרולוגיה.. נו! אני והשטויות שלי! המדף העליון - השטויות האמיתיות!! מממ.. אני יכולה לתת הסבר רק לבושם שעומד לו שם ניצב (פלאוור.. איזה ריח!!) תנסו להסתכל טוב על הפרטים שיש על המדף הזה (אתם לא באמת חייבים!!!), כי מדי פעם אני מסתכלת וצוחקת בעצמי (עדין!! חח) זהו?... ממשיכים!!

למעלה