הכר את הדמות - לילי

הכר את הדמות - לילי

לילי – לינדסי ברטילסון לינדסי ברטילסון גילתה את חווית ההופעה דרך הריקוד, שממנו היא מתלהבת עד היום. בזמן שהייתה בת 6 היא מצאה סטודיו למשחק מקומי בשעות אחר הצהריים, לאחר הלימודים ולמדה את כל סוגי הסגנונות של הריקוד עם תלמידים שגולים ממנה פי 2 או 3. במהרה היא יצרה כיאורוגרפיה משלה. היא זכתה בתחרות כישרונות בפעם הראשונה בגיל 7, שביצעה ריקוד והתחילה להופיע באופן מקצועי בגיל 9. ההופעה הטלוויזיונית הראשונה שלה באה כשנה מאוחר יותר בסדרה "נשואים פלוס" ("Married... with Children." ), ובאותו זמן החלה להופיע בשירה ובמשחק מקצועי בתיאטרון מוזיקלי ברחבי לוס אנג'לס. כמו כן היא שיחקה בסדרות שונות כגון: "מופע שנות ה-70" ("That 70s Show,"), "פתאום סוזן" ("Suddenly Susan,") ו"מהדורה מוקדמת" ("Early Edition,"). תהנו!!!! אני מוסיפה תמונות שלה, אתם יכולם גם (אני אוסיף אותם לגלריות)

אז ככה....

תוסיפו עוד תמונות אם יש לכם, ואני אנסה לחפש עוד מידע עליה... כמו כן, אני מוסיפה את התמונות לגלריה שלה שחר, אולי אפשר לעשות 'לוח אירועים' של הפורום, לכותב את ימי ההולדת של חברי הפורום, של השחקנים וכל הדברים האלה.... יש את זה בפורום של תשוקות....

ופרטים נוספים עלייה....

היא נולדה בתאריך 1.7.83, מה שאומר שהיא בת 21 וחצי, כלומר השנה היא תהיה בת 22! גדולה! מידע נוסף (באנגלית, אני עייפה, אני אתרגם אחר כך):
Full Name: Lynsey Marie Bartilson Nicknames: Lyns, Lynerbee, Boodles Best-Known Role: Lily Finnerty, Grounded for Life Birthday: July 1, 1983 Birth Place: Edina, Minnesota Residence: Southern California Siblings: Older brother, Matthew Pets: Cats Callie and Ms. Thing, Dog Fab Role Model: Lucille Ball Loves To: Sing and Dance Can’t Stand: Just giving up Favorite Movie: "Girls Just Want to Have Fun" Favorite Food: Peanut butter Favorite TV Shows: Will & Grace, Buffy, Sex & the City, Ally McBeal Breakout Role: Nora Kilkenny, Mrs. Santa Claus Fun TV Appearances: Kidsongs TV Show (Lynsey); Party of Five (Parker); Early Edition (Nikki); Judging Amy(Samantha)​

RoRiL

New member
אופס, שלח מוקדם ../images/Emo122.gif

התכוונתי להגיד שזה מהממם וכל הכבוד על ההשקעה! אין לי תמונות שלה לבד..

otto2222

New member
אגב

שמתם לב שבסלון המשפחה, תלויה תמונה של לילי כשהיא הייתה ממש צעירה (מקסימום בת 6). כנראה שהשחקנית הביאה את התמונה בעצמה, שזה מעשה מאוד מתחשב ותורם לריאליסטיות של הסדרה. צל"ש.

axnholic

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חתיכת השקעה. אני אהפוך את המידע למאמר בסוף השבוע. כמו כן, אני אוסיף עוד תמונות לגלריות. נכנס לטאגליינס. מקווה שהפינה תהפוך לפינה שבועית קבועה.

אוקיי,

לקראת כל סוף שבוע אני אשים מידע על דמות אחת או על 2 דמויות.... היה יותר מידע עליה אבל לקחתי את הדברים החשובים. אם אתה רוצה אני אשים את הכל בקובץ אחד ואשלח לך שוב (אני מבינה שקיבלת את המייל שלי)

למעלה