הכרתם?! כי אני לא.. היא די ישנה!
M M O R I A 15 New member 25/4/05 #5 יאייייייייי איזו תמונה מדהימההההההה חחחח לא הכרתי.. מאיפה??!?!??!?
M M O R I A 15 New member 25/4/05 #8 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif לההההההההההההההה חחחחחח סתםם.. ברוררררררר שאני יודעת שהיא מהפסטיגל חחחח אבל כאילו שאלתי מאיפה היא השיגה אותה..
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif לההההההההההההההה חחחחחח סתםם.. ברוררררררר שאני יודעת שהיא מהפסטיגל חחחח אבל כאילו שאלתי מאיפה היא השיגה אותה..
M M O R I A 15 New member 25/4/05 #10 חחחחחחחחחח יודעתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif
ש שמיינס New member 26/4/05 #12 אם אני לא טועה התמונה מגוגל.. אבל לא בטוח.. אחיינית שלי חיפשה תמונות וכשראיתי את התמונה שמרתי.. ולר שמתי לב מאיפה היא.. אבל קרוב לוודאי שהיא מגוגל..
אם אני לא טועה התמונה מגוגל.. אבל לא בטוח.. אחיינית שלי חיפשה תמונות וכשראיתי את התמונה שמרתי.. ולר שמתי לב מאיפה היא.. אבל קרוב לוודאי שהיא מגוגל..
ה הילושלוש New member 26/4/05 #14 יאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזו תמונה פצציתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא לא ראיתי אותה תודה מאמוש שלי!!
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזו תמונה פצציתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא לא ראיתי אותה תודה מאמוש שלי!!