הכרתי פעם אישה נהדרת

הכרתי פעם אישה נהדרת

אישה מיוחדת מאד, חמודה, עדינה, שמחה ורגשית. במשך שנים ניסיתי להשפיע עליה וליצור אתה קשר, ומעולם היא לא רצתה בי לקשר אישי. כבר שנים אני אוהב אותה אהבה עצומה ומשתוקק לקשר אתה, ומאז שנפרדנו כמעט לא הייתי אתה בשום תקשורת. היא חיבבה אותי מאד אבל לא אהבה אותי כמו שאהבתי אותה, ואולי עכשיו היא בכלל לא מחבבת אותי ולא חושבת עליי. אני מאד עצוב. אהבת חיי האדירה.

dory141

New member
צר לי על זה

העניין הוא שאם זה חד צדדי, כנראה שזה לא יילך. היה לי מקרה דומה עם בחורה שחיה לסירוגין בארץ ובחו"ל (כיום בשבדיה). לנו אפילו הייתה מערכת יחסים קצרה. הגעתי למסקנה, שאין מה לבזבז מחשבות ואנרגיה על זה. שנינו הפכים מוחלטים וכל ניסיון להחיות מערכת יחסים כזו נדונה לכישלון. לדעתי, הפיתרון הוא להפסיק לחשוב עליה. מבחינתך, היא כבר לא קיימת. צא לדרך ונסה להכיר מישהי אחרת, מי יודע, אולי תשיג משהו יותר טוב. בהצלחה.

אין משהו יותר טוב

ככה אני מרגיש. כל הבחורות שמצאתי באותן שנים לא מילאו את החסר של אותה אישה נהדרת ומיוחדת, אם כי נכון שיש עוד בחורות נחמדות.
&nbsp
&nbsp

lady1kat

New member
חבל שאתה לא יכול להמשיך הלאה

ולראות את המקסימות הזאת במישהי אמיתית שתתאים לך

בוודאי שאני יכול להמשיך הלאה

אני מוצא חברות אחרות, פשוט היא האישה ואולי גם האדם שהכי אהבתי בחיים, ואני מוכן להתחתן אתה כבר שנים ואם לא אז מקווה לפחות להתיידד אתה. אוהב אותה כאדם ורוצה להיות אתה הרבה, לדבר אתה וליהנות מחברתה ומאישיותה הנהדרת. עכשיו היה סיפור עצוב שאולי נפתר עם חברה די חדשה שלי: בזמן האחרון הבחנתי שהיא יותר ויותר אומרת לי שלא נוח לה שאני נוגע בה ולא הבנתי למה, והיום בעבודה העו"סית שלה אמרה לי שהיא לא בנויה לחברות קרובה והיא לא ברמה שכלית כשלי. אמרתי לה שאולי ניפרד ונישאר ידידים והייתי מאד עצוב, אחר-כך עליתי אליה שוב למקום העבודה שלה והשלמתי אתה ואמרתי לה שחשוב לי שנהיה חברים ואני מוכן לחברות עם פחות מגע כמו חיבוקים ונשיקות והסכימה. זכיתי שסר אלוקים את יגוני.

dory141

New member
מצידך, זאת שאמרה את זה יכולה ללכת להז...

אם לכם טוב ביחד, משנה ה- IQ? מאיפה היא כ"כ מכירה אותך שהיא מעזה לשפוט? טוב לך ולחברה שלך ביחד, אז זהו. כל השאר לא משנה.

לא היא התכוונה

שאותה חברה לא בשלה שכלית ורגשית לקשר גופני קרוב. יש לה מגבלות. כמובן ייתכן שטעתה. החברה בכל זאת בן אדם והיא אוהבת אותי.

בכל זאת קצת חבל לי

שהיא לא יכולה להגיע למגע שלם. הייתי רוצה יותר ליהנות אתה. העובדת הסוציאלית שלה אומרת שהיא גם לא מתאימה נפשית להתחתן ולא תתבגר. אולי היא טועה. אני מאמין שכל אדם יכול לאהוב ואם מספיק אוהבים אפשר להתחתן.
&nbsp
&nbsp

למעלה