הכרתי מישהו

הכרתי מישהו

הוא מצא חן בעיני. איך מבררים מה הוא מרגיש? אני חושבת שגם אני מצאתי חן בעיניו, אבל קשה לדעת באיזה מובן. האם הוא רואה בי חברה טובה, או משהו שהוא טיפונת מעבר?

לא מבררים.

מי שרוצה - עושה. אם את מוצאת חן בעינייו, הוא כבר יתקשר, יזמין, יעשה. לא אומרת שאל לך לרמוז, לפלרטט, להביע נכונות. אבל אל תיזמי שיחות, לא כשרק הכרת. תמתיני. אל תבררי. הזמן יגיד לך הכל.

את צודקת...

זה הכי חכם לעשות. אבל אני כל כך רוצה שהוא יעשה משהו. מזמן לא הרגשתי ככה

גורן44

New member
היא לא צודקת !

שם המשחק - יוזמה ! מי שלא יוזם - עלול להפסיד,תמחלי על כבודך ותתקשרי,או לנצח תפסידי . אם הוא חששן(כמוך, לא יותר ולא פחות) אז שום דבר לא יתפתח כאן. קדימה, לעבודה...

*יערית

New member
לא מנקודת התנשאות....

ובאמת אני אומרת זאת עם יד על הלב: ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מה זה שאלות כיתה א? בלי לקחת את דבריי אישית...לאחרונה יש פה כל מיני שאלות שאני חושבת שמתאימות לפורום עד 18...אני יודעת שלהיות ילדים במובמן מסויים זה טוב, אך שאלה איך מבררים עם גבר מה הוא מרגיש לגבייך ומה הוא חושב על המערכת יחסים נראה לי קצת תינוקי! אז לעצם התשובה: א.מרימים טלפון יוזמים פגישה וזורמים לאן שאת רוצה שהשיחה תזרום... ב.האמת הכי יפה ג.לפעמים אין צורך בשאלות כי לבטח הוא לא יאמר לי אני אוהב אותך בפגישה הראשונה ולא הרביעית...יש דברים שמרגישים....וככל שתראי שהזמן עובר והדברים לא זזים לכיוון שאת רוצה אז תמיד לדבר ברורות ולומר את שיש לך לומר. יש את אלו שמעט חוששים להתמסר..אם הזמן ..בלי לחץ.... תהני קודם בלי מסגרות ושמות. יערית.

הכי פשוט זה לקחת יוזמה ולברר../images/Emo8.gif

בשבל מה להעסיק את מוחך במחשבות כאלו? את יכולה פשוט להרים טלפון ולשאול, או שלשוחח ולזרום עוד אף אחד לא מת מזה. למרות ש...כבר מזמן הבנתי שכשגבר מעוניין הוא יתקשר ,עדיין יש את אלה שבגלל החשש מסרוב לא יאזרו אומץ ולא חבל שבגלל משחקי אגו תאבדי את האופציה ?

תשובה רצינית ביותר.

א. הוא מוצאה חן בעיניך. ב. אתכן ואת בעיניו. אז מה יכול להיות זהוא לא ממש בטוח? כן יכול להיות שהוא לא לחלוטין בטוח במה שהוא מרגיש. אז מה עושים? לדעתי: אם יש כאן סיכוי של אחד למיליון שהוא/הוא האיש שיהיה שלך ויאהב אותך... אז לכי אצלו תקחי אותו פרסי עליו כנפיך מגיעה לך!!! תתקשרי אליו, תאנסי אותו. תעשי את מה שאת מרגישה שאת חייבת... בכל מקרה בהצלחה. סגול.

קודם כל...

יערית - זה לא שאלות של כיתה א´...את צריכה להבין כשמישהי מכירה את אותו גבר כל כך הרבה שנים, קשה לה להיכנס פתאום לראש של צעירה, רווקה ומשוחררת. ו...התקשרתי וגם הוא...אפילו נפגשנו, אבל אני חושבת שהוא רואה בי רק חברה (אוזן קשבת וכו´), ואני מסתכלת עליו בצורה קצת אחרת. לשאול אותו ישירות או אפילו להגיד לו ישירות שהוא מוצא חן בעיני, אין לי אומץ

*יערית

New member
סליחה....

אך ציינת שרק הכרת גבר.... ולא אמרת שאת מכירה אותו מזה שנים. שנית אני צעירה בראש צעיר זה אומר שמבוגר ממני בכמה וכמה שנים זקן בראש? רגשות הן רגשות בכל גיל...ויוזמה היא יוזמה בכל גיל... ועדינות זה הצד החזק שלנו לא? אז ערכי לכבודו ארוחה ,יין בצד או בירה או כל משקה שהוא אוהב ליד לא יזיק.. תהני מאוירת הערב ואולי דברים יתגלו לך מבלי שתצטרכי לשאול... שוה אני טוענת שלא כל דבר שואלים...מרגישים זאת אם יודעים לקרוא שפת גוף. יערית.

יערית ,נראה כי טעות בידך

את אותו גבר היא רק הכירה אבל... אני חושבת שכוונתה של אישה פלוס היתה לכך שבעצם היא לאחר קשר של שנים עם אותו גבר (חברות,נשואים),פתאום יוצאת מחדש לחיי ה"רווקות". כן,גם אני יצאתי לחיים אלו לאחר 17 שנה עם אותו האיש ובאופן מסויים מבחינת מערכות יחסים ניתן לאמר שחזרתי לגיל 16 ,הגיל בו הכרתי את מי שהפך לאחר מכן לבעלי.אז אין כאן עניין של כיתה א´,יש כאן עניין של מי שמתחילה מחדש,צעדים ראשונים ומבקשת עצה. לכל אחד מאתנו יש חכמת חיים שנובעת מנסיונו וכשאין ידע ואין נסיון מתייעצים ,בשבל מה יש חברים?

*יערית

New member
לא מזלזלת באימרה

בשביל מה יש חברים? אני לא התכונתי לפגוע..וגם אני חושבת שמהרגע שיצאתי מהנשואים הכל היה לי חדש פתאום....אבל יש דברים שלא שוכחים גם אחרי 17 שנה...וזה איך לומר את מה שיש על הלב! טוב..מקובלת עליי דעתך...אז אני אשתוק לגבי שאלות כיתה א´ בסדר? ונעבור לכיתה ב´...סגולי הציעה אונס?? ממש אבל ממש לא חינוכי
יערית

אני יודעת יקירה

שלא התכוונת לפגוע,לרגע אחד לא חלפה במוחי המחשבה רק שיש בי איזה פגם גנטי שנקרא אמפטיה ונורא קל לי להתחבר למה שאחרים מרגישים. לשתוק את אמרת? מה פיתום אבוי לך ,כולנו לפעמים אומרים דברים בלי לחשוב לעומק ויש מי שנפגע בלי שהתכוונו,הרי בדיוק לשם כך מדברים... וחוץ מזה אני חושבת שאנחנו אוהבים אותך כמו שאת (ושמישו יעיז להגיד אחרת
)

*יערית

New member
תודה ניצת..אך

ל הבנתי מה זה:"כולנו לפעמים אומרים דברים בלי לחשוב לעומק ויש מי שנפגע בלי שהתכוונו,הרי בדיוק לשם כך מדברים... " אני דיי חושבת לעומק וכל מילה שאני כותב אני עומדת מאחוריה... מה אני יעשה שלא תמיד מסכימים איתי? הרי זה היופי שבעולם הזה..החוסר הסכמה עם יערית
זה בסדר אני לא שותקת...הלוואי וידעתי לשתוק
ושמישהו ישתיק כבר את המטוסים שחגים מעלינו.... יערית-בערב צח ונעים והלוואי וכך ימשיך

למעלה