הכרתי בחור

gui1

New member
הכרתי בחור

ואנו בקשר כבר זמן מה . בפגשתינו שוחחנו בין היתר בנושא ילדים אמרתי לו שהקב"ה חנן אותי בגניקולוגייה דפוקה והוא אמר כן אבל היום אם כל התקדמות הטכנולוגיה בטח יש יותר אחוזי הצלחה חשבתי על השרשורים שרצו פה על ההזרעות השאיבות ההחדרות הציפיות האחזבות ולפעמים גם הסכנת נפשות ואמרתי לא בטוח א"ח חשבתי על הנשים שהפכו לאימהות ואיך הן מתפקדות חשבתי על 3 ימי גיהנום שעוברים עליי בכל חודש על ימי הפגר וחוסר יכולת לתפקד לנשום לחיות ואמרתי באמת לא בכל מחיר. בערב שיחזרתי את השיחה והודתי לאלוקים על פאר היצירה. הבחור עוד בקשר

נעמי 17

New member
היי

אני בדרך כלל לא מדברת על זה בפורום הזה בעיקר בגלל שרוב הבנות פה רואות באימוץ איזה שהוא כישלון בהצלחה להרות, ואין לי רצון להכנס לפינות הללו, בגלל ההודעה שלך, והגישה שלך רציתי לספר לך שגם אני אמרתי - לא בכל מחיר. הרופאים לא הרימו ידיים ועד היום < אני בת 39 עם אנדו חמור מאוד> סוריאנו מנסה לשכנע אותי להכנס לסבב טיפולים.... ביום שאמרתי את זה ועיכלתי את זה, הבנתי שאני רוצה להיות אמא , אבל לא במחיר הטיפולים, הלכתי לאמץ. לפני כחודש, סיפרתי לאיש על השיחה עם סוריאנו, והאיש המקסים שלי אמר לי: אני לא מבין אותך, למה לא לבחור בדרך הקלה? למה להכנס שוב לבית החולים? בואי נאמץ שוב....

נעמי 17

New member
אני רוצה להוסיף משהוא חשוב

ברגע שהשעון הביולוגי הפסיק לרדוף אחרי,
דבר ראשון נרגעתי מהמון סטרס, והתחילה תקופה נפלאה של שחרור< מכאבים מלחצים, מהמון דברים> ואז התחלתי לטפל בעצמי, באנדו לבריאותי הפיזית והנפשית, ולא לפריון. ההבדל הוא כל כך משמעותי, שהיום אני אישה אחרת לגמרי. נכון, כואב, לוחץ, מעייף ,שורף, ומעצבן בעיקר אבל אני לא יכולה להשוות אפילו לא בקצה קצה למה שהיה לפני. אני בדיכויי כבר כמעט חמש שנים ללא מחזור.

ר ו מ י ה

New member
נעמי

קראתי את דבריך והמשפט- "רוב הבנות פה רואות באימוץ איזה שהוא כשלון..." חנק אותי. לדעתי הגדולה של הפורום היא ההטרוגניות שבו – פורום המהווה מקום מפגש לנשים רווקות/גרושות/נשואות/בזוגיות /בטיפולים/ לא בטיפולים/ הרות/מאמצות/גנטיות/ביולוגיות. אני חושבת שנשים צריכות להיות מודעות לכל האופציות הקיימות. בסופו של דבר כל אחת תעשה את הבחירה שלה . לסיכום- אל תהססי להשמיע את דבריך הם מאוד חשובים ויכולים לתרום רבות.

נעמי 17

New member
תודה רומיה

אני מודה לך על ההזמנה, לשתף, אך לצערי לא בכל מקום זה מתקבל כך,, מצד אחד האימוץ הוא הדבר הכי נפלא שקרה לי/לנו/ ולאנדו.. מצד שני אני יודעת ומכירה את ההתנגדות הפנימית של אישה שרוצה להרות ומציעים לה את אופציית האימוץ, לעיתים זה נתפס כ: תרימי ידיים" או כמו שאחד הרופאים הטיפשים ביותר אמר לי: הרחם שלך כל כך חולה שלא נראה לי שיצא ממנו משו אז עדיף לאמץ. זו הגישה הרווחת , ואני בעצמי לא מתה על המסיונרים שמנסים להביא את שאר האנשים לבחור בדרך שלהם, לכן אני נזהרת ומאוד , כבר השתתפתי בכמה קרבות וירטואלים מיותרים בפורומים אחרים. מצד שני: כשיש נכונות, ורצון, ומישהיא מבקשת לדעת, אני עוזרת כמיטב יכולתי עם המון ניסיון ומביאה איתי את הילדון הקטן שיוכלו לראות עד כמה זה אמיתי, מוחשי ומרגש. וגם מפנה לעמותה שאימצתי דרכה, אנשים מקסימים שעד היום יש לי קשר איתם.

ר ו מ י ה

New member
בחירות

אני חושבת שבסופו של דבר כל אישה תעשה את שתבחר ואני מסכימה איתך שאין להיות מיסיונרית לגבי אף אחת מהדרכים האופציונאליות. אין דרך בלעדית נכונה- לכל אחת יש את הדרך הנכונה לה ובעיני זה יותר מלגיטימי לדבר בפתיחות על כל האופציות- כל אחת ודרכה, כל אחת וחוויותיה.

אני באותה סירה

מצד אחד מרגישה צורך לשתף באושר הנפלא שהגיע אלינו ובכך שיש יותר מדרך אחת להפוך להורים, אבל מצד שני לא רוצה להיות מיסיונרית. לפעמים בא לי "לנער" מישהי ולהראות לה שיש דרך להפוך לאמא בלי כל הסבל הנורא והמיותר הזה, אבל יודעת שלא תמיד זה מתקבל בברכה.

אני עם רומיה../images/Emo127.gif

כרגע אני לא במצב של לדבר על הריון אבל יש סיכוי שבעתיד כן הכל תלוי. אני אחרי ניתוח "ניקוי ופתיחת הדבקיות" ואני לפני עוד אחד כך שהריון עוד רחוק ממני אך זה לא מנע ממני להירשם לאימוץ בארץ לא מרגישה כישלון לא אכזבה ולא שום התנגדות פנימית לגבי הנושא אני חושבת שאימוץ זוהי אופציה נהדרת. אשמח לשמוע על העמותה ממנה אימצת אשמח גם לשוחח איתך.

../images/Emo26.gif הבהרה חשובה

בפורום הזה מדברים על הכל ועל מה שבא. בקרוב יוכנס "תקנון פורום" שינמק,ירחיב ויפרט את הענין. כולנו כאן נשים. נשים חזקות. נשים סובלות. לפני טיפולים, בטיפולים, אחרי טיפולים. בלי ילדים, עם ביולוגים, עם מאומצים. לכולן יש כאן מקום וכולן מתקבלות בברכה ובאהבה. אני דוקא חושבת שדוקא לנו, בנות האנדו' שעלינו הטיפולים עוברים בצורה מייסרת יותר פיסית, יש נטייה לחשוב על אימוץ בשלבים מוקדמים של הטיפולים ואנחנו לא רואות בכך כשלון אלא דרך נוספת להפוך לאימהות, דרך הלב ולא הרחם. אולי לא כולן חשות כך אבל בכל אופן כך אני מרגישה. ותודה על העלאת הנקודה נעמי. ולך gui יקירה, שיהיה בהצלחה, אענה לך על המסר בקרוב.

בחורים.....

היי, ראשית הרשי לי לאחל לך הצלחה בקשר החדש. אכן, אני מרגישה שגם כך להכיר בחור 'הגון' בימינו , זוהי משימה לא פשוטה וודאי כשאנו יודעות שעניין 'הילדים' לא הולך להיות פשוט.אישית, כמו שהחיים נראים כרגע, אימוץ נראה לי אידיאלי, כי ממה שקראתי כאן ,מילא שאנחנו צריכות לעבור תופת, כדי לזכות בילד המיוחל, אבל להחמיר את המחלה הקשה גם ככה, ולהרע בצורה בלתי הפיכה את חיינו? אינני יודעת מה יהיה בעתיד, אך כרגע אני שמחה להירגע עם הידיעה שיש עוד דרכים.

ליהיS

New member
הורות היא נפשית ולא גנטית

מעולם לא חשבתי שקשר דם הוא מה שהופך אדם להורה טוב. יעידו על כך כותרות העיתונים בכל יום ביומו. אני לא רואה שום סיבה למה לא לאמץ כאשר הגוף והנפש מגיעים למצב של סבל כל כך קשה. חוץ מזה, תחשבו גם על אלפי התינוקות הבודדים שמשוועים ליד חמה. יש היום אלפי תינוקות במקומות כמו רומניה שרק מחכים לאימוץ. אני יודעת שבארץ זה יותר בעייתי מבחינת זמן המתנה אבל יש עוד כמה וכמה אופציות.

שמחה מאוד בשבילך gui1 שימשיך לך

הקשר בטוב!! אמנם, עדיין אני נמצאת בטיפולים ויש לי הרבה הפסקות מאולצות בין הטיפולים, לכן (אולי) אני (עדיין) לא מרגישה "טובעת"... אבל במקביל אכן חושבת על האופציה האחרת, האימוץ...וכן! זה חשוב שהצד השני, מבין ובעד!

אימוץ??????

לדעתי אמהות זה משהו שבא מהלב ולא דווקא מהרחם. אני אישת חושבת(באופן כללי) שזה לא משנה אםאישה יולדת בפועל את הילד או אם פנדקאית או שהילד בכלל לא קשור גנטית אליה אם זה תרומת ביצית\אימוץ, אמא זו אמא! אבל... בכל זאת מרגישה בהבדל אני מוכנה לסבול כרגע ולעשות את כל המאמצים כדי כן ללדת ילד משלי, ואם לא תהייה ברירה אני אבחר באחת האלטרנטיבות האחרות , כי אני רוצה להיות אמא בכל מחיר ! אך מה עושים עם בן הזוג מתנגד נחרצות לנושא האימוץ??????????. אם הוא מעדיף להשאר ללא ילדים בכלל מאשר לאמץ????????? דרך אגבgui בהצלחה בקשר החדש - בחור שבתחילת הקשר שמע על בעיות שעתידיות להיות ולא ברח , כל הכבוד

נעמי 17

New member
לאט לאט

כל דבר בזמן שלו, כשתגיעו לגשר אם בכלל, תחליטו אם לעבור אותו.

למעלה