השם אינו פנוי
New member
הכרתי בחורה 
שמעו איזה דאפקט!!!!! אני בחורה שב"ה מסתדרת במהירות ומאז שאני פיצית אני "המקובלת" אבל עברתי דירה לירושלים ואני מתזזת בן הבית לעבודה וכלום אין באמצע אז אני עובדת, הצוות לא מישהו שאני אקח לחיי האישים. ובאה לבית שם יש לי את חברה שלי האהובה שהיא ההצלה שלי
ולכל כך כיף לנו ביחד ואני תמיד מתלוננת, אין לי חברות/ים חבר'ה אנשים לטייל, לדבר לצחוק, לא משהו זוגי חבורה של אנשים שאני אזמין אליי או להפך ונסתלבט על החיים ונעביר חוויות וניפגש וכו'.. ואני פדוט אובדת עיצות, כי אין לי מושג איך באמת להכיר.. מה אני אלך עם שלט ברחוב "דרושה חברה) (HEVRA)? בכ"א באה למקום עבודתי עובדת חדשה, מתוקה מתוקה.. מפה לשם דברנו ויצא לנו לעבוד פעמיים יחד והיא כזה זרקה היום "ואוו היה לי את היום הכי כיף היום, כי את פה.." ודוגרי, גם לי היה כיף רק בגללה (ממש לא קטע רומנטי) כי נמאס לי מהעבודה בגלל הקטע שהיה.. והיא משהו אחר, נחמדה מאד זהו, אני חושבת שהכרתי חברה נחמדה היא אומרת לי "אולי אני אביא אותך לכמה מפגשים של *** יש שם אחלה חבר'ה" ואני כזה אומרת "נראה" אבל בתכלס, היא לא יודעת שחברים זה הדבר שהכייייי חסר לי כרגע (אל תגלו לה, לא נעים חחח) הא עוד משהו הזוי, היא יוצאת עם מישהו, אז היא אומרת לי "ואוו את יודעת.. אם לא הייתי יוצאת עם חבר שלי.. הייתי מסדרת לך אותו"
חח ענק לא משנה מה שאני באה להגיד, שתאחלו לי שאכן אני אמצא HEVRA כלבבי וסוף סוף אני אתחיל להכיר אנשים ב/מירושלים. שהחיינו.
שמעו איזה דאפקט!!!!! אני בחורה שב"ה מסתדרת במהירות ומאז שאני פיצית אני "המקובלת" אבל עברתי דירה לירושלים ואני מתזזת בן הבית לעבודה וכלום אין באמצע אז אני עובדת, הצוות לא מישהו שאני אקח לחיי האישים. ובאה לבית שם יש לי את חברה שלי האהובה שהיא ההצלה שלי