הכרתי בחורה :)

הכרתי בחורה :)

שמעו איזה דאפקט!!!!! אני בחורה שב"ה מסתדרת במהירות ומאז שאני פיצית אני "המקובלת" אבל עברתי דירה לירושלים ואני מתזזת בן הבית לעבודה וכלום אין באמצע אז אני עובדת, הצוות לא מישהו שאני אקח לחיי האישים. ובאה לבית שם יש לי את חברה שלי האהובה שהיא ההצלה שלי :) ולכל כך כיף לנו ביחד ואני תמיד מתלוננת, אין לי חברות/ים חבר'ה אנשים לטייל, לדבר לצחוק, לא משהו זוגי חבורה של אנשים שאני אזמין אליי או להפך ונסתלבט על החיים ונעביר חוויות וניפגש וכו'.. ואני פדוט אובדת עיצות, כי אין לי מושג איך באמת להכיר.. מה אני אלך עם שלט ברחוב "דרושה חברה) (HEVRA)? בכ"א באה למקום עבודתי עובדת חדשה, מתוקה מתוקה.. מפה לשם דברנו ויצא לנו לעבוד פעמיים יחד והיא כזה זרקה היום "ואוו היה לי את היום הכי כיף היום, כי את פה.." ודוגרי, גם לי היה כיף רק בגללה (ממש לא קטע רומנטי) כי נמאס לי מהעבודה בגלל הקטע שהיה.. והיא משהו אחר, נחמדה מאד זהו, אני חושבת שהכרתי חברה נחמדה היא אומרת לי "אולי אני אביא אותך לכמה מפגשים של *** יש שם אחלה חבר'ה" ואני כזה אומרת "נראה" אבל בתכלס, היא לא יודעת שחברים זה הדבר שהכייייי חסר לי כרגע (אל תגלו לה, לא נעים חחח) הא עוד משהו הזוי, היא יוצאת עם מישהו, אז היא אומרת לי "ואוו את יודעת.. אם לא הייתי יוצאת עם חבר שלי.. הייתי מסדרת לך אותו"
חח ענק לא משנה מה שאני באה להגיד, שתאחלו לי שאכן אני אמצא HEVRA כלבבי וסוף סוף אני אתחיל להכיר אנשים ב/מירושלים. שהחיינו.

free life

New member
שיהיה לך המון בהצלחההה!!!!

אני חייב להדגיש סיפור שלי, יש לי ידידה בירושלים שהכרתי אותה דרך האינטרנט , היא כמובן בחורה לסבית אני בחור הומו. אבל אני רוצה להדגיש שהיחסים בנינו הם יותר משל זוג, אנחנו יוצאים ביחד למסיבות של הקהילה ואנחנו ישנים אחד אצל השני והמון בטלפונים. וואלה לפעמים אימא שלי אומרת שאנחנו בסוף נתחתן =]

סורנטו

New member
אתה רוצה להגיד לי שאף פעם, מעולם לא הרגשת

צורך לגעת בה באופן רומנטי? ישנים באותה מיטה, יחד כל הזמן, חיבוקים וכו'? סתם מסקרנת אותי ההרגשה שאתה כגיי איך מרגיש שעומדת מולך בחורה. האם אף בחורה גם אם היא "פיגוז" לפי נקודת מבטך לא תעשה לך את זה?קרה לך פעם שרצית משהיא? והאם זו לא שאלה של סולם קינסי? האם זו אותה הרגשה שאני כסטרייטית מרגישה כלפי חברה שאני אוהבת? רוצה מאוד להבין ... סליחה על השאלה אם זה לא במקום. תודה על המענה אם יגיע

free life

New member
היי...

יש המון מצבים שידידות שלי ישנות אצלי, אנחנו לפעמים ישנים כפיות , אני זורק יד הן זורקות יד אבל לא מעבר..... הייתה לי תקופה שהייתי מביא הביתה בנות ושוכב איתן זה לפני שיצאתי מהארון, האמת ששכבתי עם בנות כדי להסתיר את הזהות המינית שלי. אני כבר לא שוכב עם בנות,אני מת על בנות אבל הן כמו אחיות שלי. אני קונה איתן בגדים , אנחנו מרכלים אני מבשל להן ארוחות גורמה. מוציא אותן לדייטים איתי כשנפרדות מהחבר. בקטנה לא משהו מיוחד. אני יכול להגיד שכן קורה לי המון שאני מתנשק עם בנות אבל זה לא עושה לי כלום. אומנם אני מנשק עם רגש ומוביל את הנשיקה אבל וואלה לא. אם קרה לי שרציתי פעם מישהי , כן רק אחת. היינו ילדים בסביבות גיל ה-18 , אותה הבחורה הייתה כל כך מדהימה ודומה לי בהמון דברים. כשהכרתי את הבחורה יותר ויותר הבנתי שאני רוצה אותה בתור ידידה ולא יותר. האמת שגם היא התאהבה בי והיו שיחות נפש עם דמעות. היום אנחנו ידידים הכי טובים שיש , אני אוהב אותה כמו אחותי=] לשכב היום עם אישה יהיה לי מאוד מוזר כי כבר עברתי את שלב הסקרנות מה זה לשכב עם אישה , ניצא מנקודת הנחה שחוויתי את זה ויותר מזה אחת החברות שלי נכנסה להריון ועשתה הפלה ובכיתי המון וזהו. אני היום גיי , הומו אבל של בחור אחד. אני לא מסוגל לשכב עם כולם כמו הרוב כי זה עושה אותי זול . אני בא ממשפחה עם מעמד דיי גבוה שמאוד ידועים בציבור ועל כן אני לא רוצה להשפיל קודם כול את עצמי ואת משפחתי. אוהב אלדד =]

konito

New member
תחושות דומות

אני מאוד אוהב נשים. לצערי ניסיתי בעבר מין עם נשים כי לא רציתי להיות הומו (תופעה שאני שמח שהולכת ונעלמת) אך למרות שאין לי בעיה תפקודית, אין לי בהן כל עניין רומנטי נפשי או משיכה פיסית. גם אני הומו של גבר אחד. אי מחוייב לקשר שלי שמספק אותי מכל בחינה שהיא, רומנטית, נפשית ופיסית. לבגוד זה קודם כל לבגוד בי, בערכים שלי (לא כ"כ רואה כל קשר למאיזה משפחה באים), במחויבות שלי ובאהבה הנפלאה שבניתי איתו ב10 אצבעות. כיון שידעתי לא מעט גברים בחיי, ההבדל הוא בתוכן הקשר ובקסם ששניים יוצרים.

סורנטו

New member
תמיד חשבתי שהומו לא מסוגל להיות עם נשים או

נגעל מהן...עד שנכנסתי לפורום ושהכרתי את המרצה שלי והבנתי שנשים חביבות עליו.

סורנטו

New member
אם כך, זו בחירה לא? כי לפני שיצאת מהארון כן

הייתה לך משיכה או מין עם נשים, אולי אתה נהנה יותר עם גברים אבל מסוגל להמשך לאחת שתעשה לך את זה...רק שאתה לא רוצה. האם אני צודקת שאניח אם כך שזה עניין של בחירה או תלוי מי הגברת?
, זה רק סויץ בראש. וואו, זה קשה כשמתאהבים בגיי במיוחד אם אתה לא יודע ואחר כך אתה מגלה... המוזריות בלקיים יחסים עם אישה אולי משום שיצאת מזה? אני סתם שואלת, פעם שוחחתי עם חברה על לסביות ואמרתי שאני לא מסוגלת לראות או לחוות מגע מיני עם אישה והיא אמרה: "אולי כי את לא יודעת מה זה?". נאמנות זה דבר טוב, גם בין חברה לחברה לדידי כלומר, בלי קשר למין אם יש חברה טובה ומגיעה חדשה, יש מקום גם לה מבלי להזיז את "הותיקה" הצידה. בכל אופן בהצלחה...יום טוב.

free life

New member
להגיד שהייתה לי משיכה לנשים...

לא יודע להגיד אם כן או לא , כמו כל דבר אחר בחיים חייבים לנסות . איך אומרים לא אומרים איכס על אוכל עד שלא טועמים , או לא שוללים אדם כי הוא לא מוצא חן בענינו. על כן אני לא אוהב בגידות ולא חושב שזה טוב לבגוד כי זה פוגע בנו, בסובבים אותנו שהם האנשים האהובים שלנו. על כן אני לא חושב שיש בחורה היום שמסוגלת "להחזיר" אותי להיות סטרייט , אחרי תהליך ממושך מייגע, מלווה בהמון דמעות כעסיים פנמיים הגעתי לתהליך חדש של ללמוד לאהוב את עצמי. אני נמצא בהתהליך הזה כבר מהתאריך 22-12-2008 כשיצאתי מהארון בפני אימא שלי , זה מצחיק כי אבא שלי יודע עליי כבר שלוש שנים . אז כן אני מקווה שנגיע להרמוניה , שלווה והאהבה עצמית כולנו =] המשך יום טוב לכולםם אוהב אלדד =]

זה לא העיניין של להכיר לסביות

אלא חברה/ים ואגב, פעם הייתי במפגש... רובן מבוגרות.. סיפור ארוך חח

free life

New member
חח אין דברים כמוך

יש לנו חברים בכל מקום שהשאלה שנישאלת אלו מהחברים האלה את רוצה שיהיו חלק מחייך =] אוהב אלדד..

מז"א? זה עניין של קליק.. לא?

ככה נוצרות חברויות. בכ"א באמת הפכנו לצמד חמד בתקווה שחברתי לחיים לא תקנא
היום ישבנו בקצפת, נשנשנו משהו אחרי העבודה, היה נחמד לאללה חצי חבל שאני הולכת לעזוב את העבודה שלי דווקא שהיא באה.. למרות שאני בטוחה שנמשיך להיות בקשר.. אז עכשיו אני מכירה.... |סופרת באצבעות| חברים מירושלים!

למעלה