הכרעת ויכוח

הכרעת ויכוח

היה לי ויכוח עם זוגתי בנוגע לגודל איבר המין הנשי. היא טענה שעל פי ההגיון גודל הנרתיק יהיה בהתאמה עם גובה האישה, אני טענתי שכיוון שהחוקיות הזאת לא עובדת אצל גברים (לפי השמועה, לא ניסיון אישי) אין סיבה אמיתית שהיא תעבוד אצל נשים. ועכשיו אנו מטילים את זה להכרעת המומחים (זה אתם).

Octopussy

New member
למה הכוונה גודל ?

אורך חיצוני ? עומק ? קוטר מקסימלי - איזה מדיד יש להעביר כדי לקבוע ? דבר אחד ברור: העומק לא יכול להיות גדול מהעובי של האשה, כלומר תמיד פחות מהמרחק בין הנקודה הקדמית ביותר בגופה עד האחורית ביותר !

emh

Member
ברור?

העומק הולך בקו ישר עד התחת כמו שאת אומרת, או שאולי העומק הוא קצת בזווית כלפי מעלה?

לא בטוחה..אבל משערת שיש מתאם קל

ביותר בין גודל האישה לגודל הנרתיק, מצד שני "גודל הנרתיק" הוא כ"כ משתנה בכל רגע (ובעיקר שבעת גירוי מיני או סקס חודרני) יש אפקטים של התארכות והתרחבות, ככה שלשאול מה גדולו של האיבר הגמיש והמופלא הזה זה בערך כמו לשאול מה גוגלו של בלון. אני מניחה (וזה ממש לא בדוק, סתם ניחוש פרוע ואינטואציה) שנשים באותו גיל ובאותו מצב פוריות וגירוי (לא הריון, לא שלבים בגיל העמידה וכו') יהיו בעלות אורך דומה ומתאם גבוה יותר בין אורכי נרתיקיהן ללא קשר לגודל גופן, מאשר נשים במצבי פוריות או גירוי מיני שונים (למשל אחת מגורה ואחת לא) ושגובהן דומה. כלומר הגירוי הוא גורם משווה, שמצמצם את התפלגות הגדלים ומקטין את השונות (ממש כמו זיקפה בגברים). זו כאמור השערה ואין לכך בסיס של ידע או משהו שקראתי..

למעלה