הכרעה

גרי רשף

New member
הכרעה../images/Emo22.gif

לאחר קרבות עקובים מדם ודיו, בסקר הכריעו תומכי "הטוש הוא עבה הלורד הוא דק" (68%) את חסידי "הלורד הוא עבה הטוש הוא דק" (30%). עוד 2% תמהונים לא נקטו עמדה בסוגיה. הנהלת הפורום מודה ל-338 המשתתפים על שנטלו חלק בסקר (עלאק.. הרי כולם יודעים שתיחמנו חופשי אבל שיהיה..). כדי לנחם את המפסידים אציין שהבוקר ערכתי סקר חפוז בכיתתי, והתברר שכל התלמידים סבורים שלורד עבה וטוש דק. זוהי אם כן עמדתה של חיפה ואזור חיוג 04.. הנה הם באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול

shirabalter

New member
אהוווווווווווווו...

(מזכיר לכם איזו נערת פרחים?
) אני מכריזה על יום חג לירושלמים!... (ועל מועד עלייה לרגל לחבר´ה שלא מירושלים- תוכלו לעלות אלינו לרגל וללמוד ב"אקדמיית הטוש העבה והלורד הדק ע"ש אמנון" (אמנון, סליחה שקברתי אותך, לא בכוונה!) ש... הלורדק והטושווה!!! אהההמם, אהההם, סיימתי את נאום הניצחון. (כמו במציאות גם בפורום, רק מי שלא לחם במערכה יכול לשאת נאום ניצחון! (כמובן שבארצנו לא יקפחו שום חייל והלה יזכה לנאום נאום ניצחון אחרי 15 שנה...לאחר ש
כיתר
את המלך של הצד השני...:))

shellyland

New member
בנפול אוייבך וגו´

אני לא רוצה לשמוח לאיד (אמרנו כבר שאני מתאמנת באיפוק?) ועל כן אצניע את חגיגות הניצחון הירושלמיות (וגאן, הסיחים כבר על האש?) אבל כן אגיד שהסקר הזה מלמד אותנו לקח אחד חשוב: לא להתווכח איתי! בשמחות!

zimes

New member
שכחתי להסביר ש...

המדגם הקטן בדף ההוא הרבה יותר מענין אותי מהמדגם שנעשה בקרב מאות הירושלמים. זה, יחד עם התלמידים המצוינים של גרי (למה לא נתת להם שעורי בית להצביע?), יותר ממספק אותי.

צימעס../images/Emo24.gifולי לא נותר אלא לשוב

ולומר שגם 60% ממצביעי הסקרים (ואפילו יותר מזה) יכולים לטעות. לא כל שכן, קומץ מהאכלוסיה יכול להכתים חברה שלמה...

vegan

New member
חגיגות הנצחון

שלחתי לכאן אתמול הודעה על חגיגות הנצחון, אך עקב תקלה בתפוז לא נקלטו הודעות בפורומים. לצערכם הרב פספסתם שניים מהאירועים, אבל החשוב מכולם עדיין לפנינו. זו ההודעה מאתמול: כמובן שלא מספיק אירוע אחד לחגוג את הנצחון הגדול ולכן מאורגנים מספר אירועים. חלקם ייערכו מספר שעות לפני קו הסיום, אבל הנצחון ממילא אינו מוטל בספק. 1. יום שישי 10:00 - משמרת מחאה נגד פיטום אווזים, עזה 30. 2. יום שישי 12:00-14:00 שוק חופשישי סתם אירוע נחמד - מביאים דברים שלא צריכים ולוקחים מה שרוצים ובדרך נפגשים ונהנים. פרטים כאן: שוק חופשישי. 3. (במיוחד לשלי) - יום שלישי 8:30 (בבוקר, או לפנות בוקר למען הדיוק) - משמרת מחאה מול משרד הפנים בשלומציון המלכה ליד בניין ג´נרלי. במקום מתכנסת הוועדה המחוזית המנסה להפוך את ירושלים לתל אביב (הם בטח גם יציעו לעבות את הלורדים) ולכסותה בבניינים, כבישים ובטון. הוועדה תדון בערעור העירייה המנסה להעשיר את קופתה על חשבון בנייה בעמק הצבאים. בשבוע האחרון התבשרנו שלאחר שתושבי הקטמונים עמדו בכבוד מול הצעות השוחד של העירייה (בריכה תמורת הסרת התנגדויות), הצליחה העירייה לשחד קבוצה של תושבי גבעת מרדכי בהבטחה לשינוי התכנית, כך שתתרכז בבנייה מול הקטמונים ותשאיר מעט שטחים פתוחים מול גבעת מרדכי. ביום שני מתכנסים חברי מגמה ירוקה ב 18:30 בבניין לוי בגבעת רם ומכינים שלטים עם טושים עבים. לפרטים אמנון 943292-054 מיכאל 488686-054 היום (שבת) בשעה 16:00 יהיה דיווח על הנושא ברדיו www.wfm.co.il WFM .

shellyland

New member
משרד הפנים בשביתה, נשמה שלי

אני מוכנה לתת לך התחייבות אישית שאם השביתה נגמרת לפני יום שלישי, אני באה להפגנה. הולך? אתה מארגן לי סוף לשביתה המרגיזה הזאת? חוצמזה, אני לא יודעת את מי מתושבי הקטמונים הם שאלו. אם היו שואלים אותי - הייתי הולכת על הבריכה.

vegan

New member
ולכן הוועדה וההפגנה עברו למלון רייך

רחוב החלוץ פינת רחוב הגיא בבית הכרם. 3 דקות מכיכר דניה. באותה שעה - היום (שלישי) 8:30. דרך אגב, היזמים בעין כרם מחכים להחלטה. בנייה בעמק הצבאים תהיה עבורם תקדים מצויים לאישור בניה בעין כרם.

vegan

New member
לצערי זה היה ב8:30 לפנות בוקר

ועל התוצאות המוצלחות והאחראית לכך, בהודעה נפרדת.

shellyland

New member
התלמידים שלך אינם קבילים לעדות!

שאני אזכיר לך מה עוד הם היו סבורים ולא היה כצעקתם?

תגיד גרי, סיפרת בהנהלת תפוז?

340 מצביעים בסקר תפוז בשבוע - אני חושב שיש פה שיא תפוזי
בכל אופן, אני מכרח לציין שכבר מזמן לא נהנתי כ"כ להשטתות כמו בשבוע הזה.

vegan

New member
"סט של לורדים בכל מיני צבעים"

לאלה שלא הספיק להם השיר "לו היה לי טוש עבה", הרי הוכחה מכרעת ממילון רב מילים. הסטים של הצבעים המשמשים לציורי ילדים, הם הלורדים. על זה כבר לא ניתן להתווכח. דרך אגב, הגדרה זו כבר פורסמה כאן, אבל תוך צינזור הדוגמה המכרעת. עד לאן מגיע יאושם של רזי הטוש.....

lexigali

New member
רב מילים הוא סמכות כמו שאני סמכות:

לפני שהערתי להם, המילה "חנב" לא הייתה קיימת אצלם! (יש התכתבות להוכחות) ולכן: טושים הם הדקים!

shellyland

New member
340! לא להאמין! מילא אני והתופס

מעולם לא הצטיינו בשפיות יתר. וגאן וצימעס גם לא ממש מאה, כמו שאתם יודעים. אבל 340??? 340 אנשים שמעולם לא היו כאן אשכרה נכנסו לפורום הזה בשביל להצביע בשאלה החשובה הזאת: טוש או לורד! אכן, חציר העם. יבש היה כעץ, אכן חלל העם, חלל כבר אין קץ; (ביאליק)

tararaven

New member
שלי שלי

לפני זמן מה ציטטת בחתימתך שיר של ביאליק ששבה את ליבי. באם תעתיקי אותו במלואו, או על כל הפחות תצייני את שמו, אבוא בתמורה לחצר ביתך ואערוך שם "קולולוש" [אמרתי נכון?] לאות הוקרה והערכה לירושלמיותך. ה"קולו´" יתבצע על חבילת טושים חדשה, היות ולורדים יקרים מדי לכיסי וכ"כ עבים שהם עלולים לפצוע את גולגולותיהם של התופסים העתידיים. בברכה.

למעלה