הכרזתי מלחמה

avielss

New member
הכרזתי מלחמה../images/Emo46.gif

זהו נשבר לי אני רואה אנשים שנקרעים בחדר כושר הולכים עם חולצות צמודות הגוף בולט ה"אני" מתפרץ ורק אני הולך עם אוהל מספיק ד כאן גם לי מגיע אני קובע אני עושה המלחמה על השומן התחילה מישהו מצטרף?

miss pigi

New member
אני שמחה להצטרף...

אבל רק המלה דיאטה גורמת לי הרגשה של "בור" בבטן וצורך כפייתי לאכול.... אם יש לך פתרון אחר , אני אשמח לשמוע

אני מצטרפת ../images/Emo42.gif

התחלתי דיאטה ואתה מוזמן להצטרף אלי בהצלחה אביאל שלך,
עם
על הראש

מיכאל42

New member
תרשום גם אותי

באמת צריך לעבוד גם על צד הוצאת האנרגיה ולא רק על הקיצוץ בהכנסתה

גילה37

New member
אתה בכלל לא שמן....

מה קורה לך??????? אתה נראה טוב אם אתה רוצה כושר בשביל להרגיש טוב עם עצמך זה אחלה אבל בשביל המשקל??????? גילה

avielss

New member
תודה נשמה שלי../images/Emo25.gif

אבל פחות 15 קילו לא יזיקו לי

בעניין הכושר......./images/Emo53.gif

קראתי כאן קודם על החברה הרוצים להצטרף למלחמה בשומן.... אז אני מהמתיאשים אבל בהצלחה לכולכם... יש לי מנוי לחדר כושר בהולמס פלייס עזריאלי וכמובן שחוץ שהפעילות היחידה שקוראת שם זו ההורדה החודשית בכרטיס האשראי אז אם מישהו מכם רוצה לנסות את המכון הזה באמת, הם מחייבים לשנה אי אפשר פחות מזה... נשאר לי מנוי לארבעה חודשים או משהו כזה אשמח למכור אותו למי שבאמת רוצה ללכת..חג שמח.. סוזי

ב ר נ ד ה

New member
מלחמה אביאל??../images/Emo18.gif

מלחמה מנהלים עם אוייבים והפיכת הגוף שלנו לאוייב זה הדבר הגרוע ביותר, שכן כאוייב אנחנו עלולים לפגוע בו. את כל מה שאתה מתכנן לעשות, תעשה טוב יותר אם תכריז על "שלום" עם גופך. מרגע שאתה אוהב את גופך על היותו חלק ממך ועל היותו שלך, כל מה שתעשה עבורו תעשה באהבה...ואז סיכויי ההצלחה גדולים לאין ערוך מאשר במלחמה. מחזיקה לך אצבעות במו"מ לשלום עם גופך....
ברנדה

avielss

New member
אני אוהב את הגוף ואת מבנהו

וגאה בו מאוד אני שונא את השומן שבו ועליו הכרזתי מלחמה

למעלה