הכרזה.

PopPy

New member
הכרזה.

אם פעם אחת בחיים שלי אני עושה משהו ייחודי ומקורי, זה לא אומר שכל העולם ואשתו עכשיו צריך להצטרף לחגיגה. ביקשתי לא פעם ולא פעמיים לא להשתמש בתמונות שלי. אני לא יכולה לדעת אם השתמשת בתמונות שלי או בתמונות שמצאת לבד כי יש לי המון ואני לא זוכרת את כולן, אבל בכל מקרה ביקשתי לא פעם ולא פעמיים לא להשתמש ברעיון שלי. התמונות האלה הפכו לסימן היכר שלי ולא רק כאן, זה היה רעיון מקורי שלי (למרות שגל בטוח שראיתי את זה במקום אחר והעתקתי) וזה כמו שלאחרים יש את האייקון המאומץ שלהם והם עושים בלגן אם מישהו גונב להם אותו, ככה התמונות מבחינתי. אם אתה לא מסוגל לקצת מקוריות מעצמך, גל, זו כבר לא בעיה שלי. ועד שתפסיק, גל יקירי, אני מבטיחה לך שלא אתה ולא אף אחד אחר יישכח שאתה מעתיקן וגנב.

Charmed 4ever.

New member
הוא לא גנב לך תמונות. |חלב|

היה לכם ויכוח כזה בעבר על התמונות עצמן והוא החל להוציא תמונות לבד. כל חברי הפורום הזה מודעים לכך שהרעיון הזה הוא שלך, אז מה לעזאזל הבעייה? אני לא מבינה. אני לא מתכוונת להתערב יותר ממה שאני כבר מתערבת, אבל זו דעתי.

Charmed Gal

New member
L../images/Emo6.gifL../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני גנב ומעתיקן יאי מי! שימרו על חפצי הערך והדברים היקרים לכם כי אני פה! מואההאהאהאהאהא!!!! (ויולי, אם התמונה הזו במקרה שייכת לך, לא נורא)

גל רולז../images/Emo58.gif סוף עונה 6באפיתמונה

|באפי||פיית|
אבל גם מניאק, וקמצן,וערפדP:. לא הוא לא יכול לתת לי את את הקומיקס או את היתד. גרר פעם הבאה אני יהיה ככה

נו באמת, יונתן. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

למה סתם לשים תמונה ספוילרית בהודעה רגילה? כדי שחצי מהאנשים לא יוכלו לקרוא? =/

Charmed Gal

New member
ועכשיו ברצינות.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

חשבתי על זה קצת וחבל לריב. אני שמח שלא היו ריבים במפגש ואני רוצה להמשיך להיות נטול ריבים. אז אתי, תקשיבי. אני זוכר שביקשת ממני פעם לא להשתמש בתמונות שאת שמה ואני נשבע לך שאחרי שביקשת לא השתמשתי יותר בתמונות שלך. אולי פעם אחת בפיבי עושה חומה. אבל חוץ מזה כלום. ועד כמה שידוע לי, בחיים לא ביקשת, ממני בכל אופן, לעזוב בכלל את עניין התמונות. ממני ביקשת רק לא לקחת את שלך. עכשיו אני יודע שאת רוצה משהו מקורי והכל, אבל זה לא כאילו זה שעוד אנשים עושים את זה הורס לך. את צריכה לשמוח שאנשים אוהבים את הרעיון שלך. לאסור על אחרים להשתמש בו זה סתם מפגר. כאילו, את לא תרוויחי מזה כלום... כמו שאמרת על אייקון מאומץ. מישהו התחיל וכל המשיכו. זה לא רע. אנחנו מתעצבנים שלוקחים לנו את האייקון עצמו, כי האייקון מטרתו שידעו לזהות הודעות שלנו. אז עם התמונות זה אותו דבר בקטע שאת מבקשת לא לקחת תמונות שלך, את זה אני מבין. אבל לאסור עלינו להשתמש ברעיון שלך זה ממש... סנובי. ובקשר לזה שאמרת שאני חושב שהעתקת את זה ממקום אחר - אני לא. אמרתי את זה פשוט כאילו כמו שאת אמרת שאת לא יכולה לדעת אם אני באמת לוקח את התמונות שלך או לא כי יש לך מלא. אז כמו שאני מאמין לך, האמיני את לי. אוקיי? ובאמת חבל לי לריב בגלל זה. אז בואי נדון ולא נריב. קיי?

Charmed Gal

New member
הא ועוד דבר אחד...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

הקטע שאמרת בסוף, אל זה שתגמרי לכולם לדעת תמיד שאני מעתיקן וגנב, באמת היה מיותר. אני מאז ומעולם הודתי שזה רעיון מקורי שלך ואני פשוט אימצתי אותו כי הוא נורא מצא חן בעייני. זה לא נקרא גנב ומעתיקן ואני בטוח שכולם יסכימו איתי וגם את אם באמת נשאר רציניים ונדון במקום לריב. וזה היה גם נורא ביצ'י ונקמני...

אני לא מבינה ת'קטע שלכם. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

בנאדם רוצה להיות יחודי ומקורי, וממציא משו במטרה שזה יהיה סימן ההיכר הפרטי שלו, ו*רק שלו*. אז מלא אנשים באים ועושים את אותו הדבר. אוקיי. כל עוד זה לא מפריע לבנאדם שהמציא את זה בשביל עצמו, סבבה. אבל אם הוא אומר שזה מפריע לו, ומבקש בפירוש שלא תעשו את זה, למה אתם ממשיכים לעשות את זה? איזה זכות יש לכם? אתי המציאה את זה כי היא רוצה שזה יהיה סימן היכר פרטי משלה, בדיוק כמו שלכל אחד יש אייקון שהוא סימן ההיכר שלו. אז היא לקחה את זה יותר רחוק, ועשתה משו מקורי ויפה. לא כל דבר יפה שמישו עושה פה חייבים ישר ללכת ולהעתיק! כי אם הוא מבקש שלא יעשו את זה, זכותו המלאה! יש לו זכות לתבוע פרטיות על דבר שהוא המציא!!! ~_~

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif_../images/Emo103.gif

ובכלל, נצא מנוקדת הנה לשניה שהיא "העתיקה" את זה ממישהו. אחלה - עניין שלה, לא שלכם. היא הביאה את זה לפורום, והיא משתמשת בזה כסימן היכר שלה. כמו שאני משתמש ב
, גל ב
, אופיר ב
, שרון ב|בזזז|&
- ויש עוד הרבה, אבל אני מניח שהבנתם את הכוונה. אז רדו מזה - זה ממש לחפש ריב בכוח.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif

חוץ מזה שאני התחלתי בזה בפורום מכושפות לפני מלא זמן עם פרצופי אנימה אבל אז כל הפורום הנחמד התלונן על התמונות ושנמאס להם לראות את זה... או משהו כזה

למעלה