הכרזה חגיגית

HELP ME!

New member
הכרזה חגיגית

הקשיבו! הקשיבו! HELP ME זקוקה לעזרה בתחום שונה לחלוטין! נמאס לה להיות HELP ME בפורום והיא זקוקה לשם חדש בדחיפות! שם פחות מושא לרחמים ואומלל. לכל המספק רעיונות לשם חדש תבוא עליו הברכה! (על פרס נחשוב כבר...) תודה לכם מראש - HELP ME (המבולבלת, שבזכותכם כבר לא כל כך....)

נון בת

New member
הצעה... (ושיהיה במזל...)

בס``ד מה דעתך על ``מיועדת``? (עד להודעה חדשה...) שלך, בטנון

אולי.....

ב``ה מה דעתך על: האלפ מי(ניה וביה) (עד להודעה חדשה כמובן...) ;) מניה וביה

ST

New member
את יודעת שבדיוק חשבתי עכשיו?

חשבתי - ``למה היא לא מחליפה את השם שלה? הרי היא כבר בפורום שלנו מספיק זמן, ולא רק כדי שנעזור לה...`` אז אגיד לך מה אני עשיתי בפעם האחרונה שחיפשתי שם לצ`ט ולאימייל שלי... אני מאוד אוהבת תנ``ך, אז חיפשתי שמות יפים של בנות בתנ``ך. (לכל האנשים שתוהים מה החלטתי בסוף - אז ``בשמת``, כן זאת אני, בשמת מהצ`ט - נעים מאוד...) מקווה שעזרתי :) אסתי. (וגם בשמת, עדי, אלמוג... מה שבא לך, זה תלוי בתקופה...)

נון בת

New member
ועוד רעיון...

בס``ד מוזר קצת אבל מתאים לך... ;-) קחי נשימה.... אבטודידקטית!!! (אדם שקנה השכלה ודעת לא במוסדות לימוד רישמיים אלא מתוך עיון בספרים, מנסיונות עצמיים וכדומה... אוטוס=עצמו, דודקטוס=מלומד, זה ביונית כמובן - שפת האם שלי... ) שלך, בטנון(בלעז)

HELP ME!

New member
הרשמת אותי...

נון בת יקרה! וואלה וואלה... מדברת במילים של שבת... אבל אני מצטערת, אם אני אקרא לעצמי בשם שהזכרת... תעבור רבע שעה מהקלדת האות הראשונה ועד האחרונה... אבל...זה לא היה רע... המשיכי בדרך זו! ממעריצתך השרופה...

שיינדי

New member
והאולי האחרון....

בס``ד אולי הוגו ? בגלל נסיון אחרון... ואם את לא מכירה אז ..אולי ..רגע.. ..בלה ? מלשון.. המבולבלת שהיתה לנו ואינה ! חבל דווקא אהבנו מבולבלת . טוב אני גרועה בזה ..אולי ...תחשבי לבד גם על זה (כל דבר את צריכה עזרה ? מיוחדת ? אולי מיוחדת (כמו בצאט)? עכשיו נסיון אחרון באמת ..אולי מיצ`י?מיצ`אי כזאת. טוב ביי תחליטי ותודיעי .. שייןD

התמ-ים

New member
אפרופו שינוי הכינוי בפורום

מיועדת, אחת לא חושבת שהכיניו הנוכחי שלך מעיד על גאווה יתרה. דבר שלא מתאים לבת ישראל כשרה ... אז אם את חושבת על החלפת הכינוי בפורום, תחשבי גם על החלפת הכינוי בצ`אט. אולי זה רק נדמה לי, אבל אולי גם לא. ותחשבי על זה ...

HELP ME!

New member
זו ממש לא כוונתי

לכבוד הצדקן, לידיעתך, בלשון העברית אין הכנוי ``מיוחדת`` בעל קונוטציה חיובית דווקא. מיוחד הוא שונה, לא שגרתי, לא כמו כולם וכו`... (מה שבהחלט יכול להתפרש גם בכוון שלילי, לדוגמא היום מנסים לשנות את הכנוי ``ילדים חריגים`` ל: ``ילדים מיוחדים`` כי זה נשמע פחות מרתיע.) ממש לא בא לי להתנצל, אבל גם שמי בצ`ט הועלה לדיון, (לא במסגרת זו..) וקבלתי את הכנוי ממשהוא שאני מעריכה ומכבדת ולכן גם הכנוי הנ``ל הוא מאד יקר לליבי. מה גם שאני מסכימה עם זה שאיני שגרתית. אני לא טיפוס שעושה משהוא רק בגלל שכולם עושים, ואין כאן שום גאוה.. זו לא מחמאה וזה לא כנוי גנאי. זה פשוט מה שזה... אין לי מושג למה בכלל אני טורחת להסביר. (אולי בגלל שאם זה התפרש אצלך כגאוה זה מפריע לי. כי זה לא.) קבל פשוט את הדברים כמו שהם. (אני לא הצעתי לך להחליף את התמים למפוכח, או משהוא דומה... כי כל דבר יכול להתפרש לכמה פנים.. גם התמים...) מקווה שהבנת.

התמ-ים

New member
כנראה שלא הבנת אותי ...

אני לא אומר ש- ``מיוחדת`` זה ביטוי שלילי, אלא תיאור שלא מתאים לבת ישראל כשרה. אין עם זה כל בעיה שאחרים מכנים אותך אותך ``מיוחדת``, אבל שאת תכני את עצמך ככה? לדעתי זאת גאווה ... זה שהיה דיון בצ`אט בכל הקשור הכינוייך, זה לא ענייני וזו לא הסיבה שהתיחסתי לכינוייך שם, אלא ההתייחסות של שיינדי לכינוייך שם. והתגובה שלי היתה כהערת אגב, שאת בחרת להתייחס אליה בצורה תקיפה. ונחזור לעניננו. לעניות דעתי, אין בכינוי ``התמ-ים`` (ולא התמים), משהו שמעיד על גאווה או משהו שלילי או משהו שאינו מתאים ליהודי, אלא אפילו תכונה שרצויה לאדם (``תמים תהיה עם ה` אלוקיך``, ``הולך תמים, ופועל צדק, ודובר אמת בלבבו`` וכו`). ושוב אני חוזר, אם נעלבת - אז אני מתנצל ! שיהיה לך יום טוב, ובשורות טובות לעם ישראל נ.ב אני לא מתכונן לרדת לפסים אישיים ולכנות אותך בשמות ובכינויים, אלא מתכונן להתייחס לכל תגובה בצורה עניינית ובוגרת ולא בצורה ילדותית.

בלא

New member
אולי... ואולי לא

ב``ה מיועדת לכל הדעות מתאים לך... :) מצד שני, את גם טיפוס מיוחד אז חשבתי על השם `טיפוסית`. מה שלא יהיה, תחליטי ותודיעי לנו. בהצלחה! בלא

התמ-ים

New member
מבולבלת ``טיפוסית`` - לא נראה לי

היא יכולה להיות כמעט הכל חוץ מ- `טיפוסית`. גם אני בעד `מיועדת`, אבל צריך לשים לב שזה שם זמני בלבד, עד שהיא תפסיק להיות `מיועדת`, ובסימן טוב ומזל טוב, תתחיל להיות `שייכת`. יום טוב ובשורות טובות לכולם.

למעלה