הכרזה דרמטית

Martin Rawls

New member
הכרזה דרמטית

לאור התפתחות מעניינת שמתרחשת כאן בפורום והולכת ותופשת תאוצה, החלטתי לעשות מעשה ולתת לעיניין הזה את הדחיפה שהוא צריך... לכולם פה נהיר וברור שאני חזיר מטונף באופן בלתי מצוי, על זה לא צריך להכביר במילים, אבל צריך כן לציין שדברים מסוימים שאני אומר יכולים לקבל משמעות שונה מאוד אצל מי שקורא אותם, שהרי הוא מעניק להם את הטון ואת הכוונה הסמויה בעצמו, מאחר והוא לא מכיר אותי, ואין בינינו שום יחסים, וגם מאחר וזו תקשורת אלקטרונית, שמטבעה - כמו שיצא לי לומר בעבר - היא חולנית ושקרית. ואכן אחד השעשועים שלי כאן הוא לראות את חוסר ההבנה שהדברים שלי מקבלים, שמעורבת בבטחון מוחלט בידיעה הכוזבת של מי שמגיב. אבל... היות ואני לא מסוגל לעולם להשאיר מצב עיניינים כלשהו בקפאונו, אני אתן לכם את הרמז הזה : שתוכלו להקיש מהקלילות שבה אני מתנהל כאן על המשמעות שחבויה מאחורי המילים שאני מפזר. ובטון הזה בדיוק אני מעוניין להתנצל בפני וויש פעם נוספת. מה שחזיתם פה בהודעות האחרונות זו לא הצגה, גם אם זה נראה ככה, בגלל "ההתחנפות" כביכול - כמו שכינה אותה מנהל הפורום... לאחר קריאה חוזרת בהודעות האחרונות, הבנתי שלצערי פספסתי את וויש בענק, ואני מתחרט על הבהמיות שלי שהתפרצה בכיוון שלה, בלי שהייתי מודע לזה בכלל... אולי בגלל שהייתי מוקף פה בעדת כלבים, נעשיתי עיוור... אתם אוסף של קנאים צרי-עין והיא בדיוק ההיפך מזה... אתם לא ראויים להיות הלכלוך שבסנדלים שלה... קיצורו של דבר, אני הולך להמשיך להפגין פה את חיבתי כלפיה, ואני אקבל כל דרך שבה היא תגיב אלי... אני עפר לרגליה, וכל מי שזה מפריע לו - יכול לנשק לי את האחוריים...

זיקן

New member
מנהל
תקשיב.../images/Emo10.gif

אחרי שקיללת והיתלהמת והישתלחת והראתה לכולם מי אתה הגיע הזמן שתימצא פה את מקומך תיתיישר ותיתנהג בהתאם, פורום "שיחת גברים" הוא פורום ולא גן ילדים קשי חינוך וטיעוני טיפוח אני לא אנסה לחנך אותך כי ככה אתה וזה האופי שלך קח את זה לתשומת ליבך, אל תנסה אותי .

Martin Rawls

New member
זה בסך הכול עיניין של סגנון

רוב המשתתפים פה מתלהמים בצורה כזאת או אחרת. זה לא גן לילדים קשי חינוך או טעוני טיפוח, זה פשוט גן... ואני לא צריך להרגיש אשם שאני הילד הכי חזק בגן... זה עדיין אתם התחלתם (ברוב המקרים) אבל אני מבטיח מעכשיו לשים לב יותר ולא להתנפל אם לא אומרים לי כלום... ודרך אגב, אין שום טעם לנסות להעמיד פנים שקורית פה פעילות רצינית. כולם פה כותבים מתוך שעמום. כתיבה בפורום זה לא פעילות שיש לה תכלית. יש פה אנשים שונים וזרים ממקומות שונים וזרים וכל אחד ברמה אחרת...

פנומן 72

New member
אתה חי בסרט זר בלי תרגום

אבל היי, אחרי התנצלות כזו לוויש, אני משוכנע שהיא מחכה לך ברגליים פסוקות. בהצלחה, ו ... תנסה בתחת. זה מרגיש אחלה.

זיקן

New member
מנהל
מספיק טיפש אחד בשביל לשרוף יער שלם, ../images/Emo12.gif

אבל חמישה אשכנזים בשביל להדליק מנגל אחד

Martin Rawls

New member
פנו, חשבתי עוד להגיד לך את זה קודם

בעקבות ההודעה שלך למטה לג'יסס וויתרתי, (אבל אם אתה ממשיך באותו קו, אז נעזור לך...) עזוב, אחי, אם הפורום הזה היה משחק שח, הייתי אוכל לך את המלכה עכשיו תוך כדי הצרחה... אתה לא בכיוון אפילו...
אבל, בכיף, כך או כך זה יוצא מצחיק...שים לב איך היא מושפעת ממך, ולא כותבת לי יותר...חחח

wish2

New member
תקשיב לי יחתיכת מלפפון פולני

אפילו בשבילך זה היה מוגזם .

Martin Rawls

New member
לא יודע, לא נראה לי ששלושת התארים האלה

הכי תופסים לגביו... דוקא יש לו לא פעם חוש הומור לא רע בכלל, והוא בטח לא משעמם, וגם לא קפוא, עם ההתקפי קריזה הכיפיים האלה שיש לו מידי פעם....חחח מה שמעפן אצלו ברמות קשות זה המוסרנות המוגזמת שהוא מאמץ בכל מיני הזדמנויות, והיומרה שקשורה לזה. תוך חצי דקה הצלחתי לדרדר אותו להציק לשמנות הדפוקות בפורום ההתבכיינות שלהן, ואחר כך כשכולם פה תקפו אותו על זה, הוא התפתל באופן שאם מישהו אחר היה נמצא באותו מצב, הוא עצמו היה תוקף אותו ללא רחם. במקום להודות שהוא סתם נהנה להציק להן, הוא ניסה לתרץ את זה בכל מיני שטויות מביכות. אני הייתי יכול להצטרף לחגיגה של הצבועים(חולם ב-ו', לא קובוץ), אבל למצער, צביעות(עכשיו קובוץ) לא נחשבת אצלי כתכונה רעה... לפחות כל עוד לא מתביישים בה...

wish2

New member
אני צוחקת איתו

אין לי כלום נגד פולנים מלבד בדיחות , אין לי כלום נגד אף עדה פשוט מצחיק אותי לקרוא לו ככה . ויש לו חוש הומור מצויין ואחת הסיבות להפיכת הפורום הקודם למקרר של פולנים היא עזיבתו . ואני יפסיק פה כי הוא עוד יחשוב שיש לי חום .

פנומן 72

New member
מחסור בתאי מוח ?

כי אולי לא הבנת, אבל הבדיחה ממש לא היתה על חשבונך. אבל אין מה לעשות, אינטליגנציה אי אפשר לקנות במכולת. NEXT

wish2

New member
מרטין מותק

זה לא משנה אם אני מאמינה לך או לא או אם זו בדיחה צינית של שנינו או לא.מה שבטוח ואת זה אף אחד לא יכול לקחת ממך ,אתה ההצגה הכי טובה פה.בהחלט ממלא מקום ראוי של סוק ,גם בחרמנות אלי וגם בדרמה.אני לא צריכה תמונות כמו של מור אין משהו מדליק יותר מכניעה גברית

Martin Rawls

New member
זה באמת לא משנה, כמו שאמרתי לפנו

אני עדיין חולה לך על התחת הוירטואלי שלך... אבל באמת, תפסיקו כולכם להשוות אותי לשמוק...אה...לסוק... ההצגה שלו זה כמו להקת חימום לעומת הספקטקל שאני מעמיד פה... יש לי רעיון בקשר לתמונות - אפשר לעשות באמת כמו מור - ששינתה מדיניות ועכשיו מחלקת תמונות רק בפרטי

wish2

New member
ידליק אותך אה ?

לחלק לאנשים תמונות פולשניות שלך

למעלה