הכרות .

הכרות .

אוקיי , זה בשביל כל הבנות החדשות והישנות . צריך לפתוח דף חדש אחרי כל מה שקרה !! תקראו הכול כולל הכול , כי אם אתן לא קוראות הכל - אתן יכולות לעשות משהו שהזהרתי לא לעשות , ואני לא רוצה שזה יקרה . תרשמו- -שם: -גיל: -עיר: -מספר אי סי\מסן: -תמונה: ---------------------------- חוקים- 1. כל אחת משתתפת , גם אם הן יראו את השרשור בעוד שבוע!! 2. רצוי שכולן ישימו תמונה . 3.בכותרת של ההודעה אתן רושמות "אני" בלי תוספות בלי כלום רק אני! 4.אתן פשוט לא מגיבות לאף אחת , יפה , חמודה , מתוקה - כלום!!! כולן פה יפות והן יודעות את זה , אני פשוט רוצה לספור כמה יש בפורום , ואני גם לא רוצה שהשרשור יתבלגן , אתן רק רושמות את מה שאמרתי למעלה וזהו!!! 5. אין נצלשים!! פשוט איןן!!! 6. לשרשר נכון!!! יש פה בנות שלא יודעות לשרשר , אז תקראו את זה >>> איך משרשרים נכון- אתן פותחות אך ורק את ההודעה הזאת! ולא שום תגובה אחרת!! רק את ההודעה הזאת שלי . ועושות : "הוסף תגובה" בשביל לשים גם תמונה .
וזהו . אוהבת -
מיכל .

../images/Emo187.gifעונה...

-שם:מורן
דמושית יוסף
-גיל:13 וחצי -עיר:נהריה סיטי -מספר אי סי\מסן:277201626 429103630 -תמונה:

../images/Emo41.gifנווו קרןןןן????????? =\\

אמרתי לא להגיב ולא לרשום "עונה" , בקשר ל"עונה" זה לא משנה ....... אבל אל תגיבי!!! לאף אחתתת!!! גם לא לי!!!! טשאף אחת לא תגיב לאף אחת!!!!!!!!! ומנהלות?! אם אתן יכולות בבקשה תמחקו ת'תגובות של קרן ואת התגובה שלי .......

../images/Emo187.gifכע בתל אביב...

לפני שהלכתי למפגש פורום חחח היינו בבית מלון.. איך ידעת?חחח

../images/Emo41.gifדייייייי מורןןןןןןןןןןןן!!

תפסיקי להגיב , אני כבר אמרתי את זה כמה םעמים - אווופ! מצטערת שאני מתעצבנת , אבל זה מעצבן .... =\\ מנהלות בבקשה תמחקו ת'תגובות .

../images/Emo182.gifעונה :)

-שם:אוראל צברי :)) -גיל: 12.4 -עיר:ת"א-יפו -מספר איסי/מסן: אני ישים? טוב מי שרוצה שתבקש במסר כי נכנסים אליי המון וזה מפחיד אותי חח -תמונה: בבקשה :)) יום חמישי הצטלמתי..

../images/Emo20.gif אני $

[הדגש]
נופר בוסקילה
עיר: חיפה-קרית חיים
מספר אי סי\מסן:רק במסר
תמונה:

למעלה