הכרות!

Funky Giraffe

New member
הכרות!

מלאו את זה. שם: גיל: מגורים: סגנונות אהובים נוספים: אומן מועדף: איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: וזהו נראה לי. אפשר לצרף גם תמונה.

Funky Giraffe

New member
הנהנהנ

שם:עידו גיל:14.5 מגורים:כפ"ס סגנונות אהובים נוספים:היפהופ, ראגאמאפין, ג'אז, סקא - הגל השלישי והשני, פיוז'ן, דאנסהול, רגאיי, רוק ישראלי, דאב אומן מועדף:הדג נחש של 98-03 איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: בעיקר עם היפהופ וטיפטיפה ג'אז. תמונה? אחסוך את ה"עונג"...

למה לא.

שם: גיא גיל: 16 מגורים: ראשל"צ סגנונות אהובים נוספים: היפ-האפ,ג'אז,בלוז,רוק. אומן מועדף: יש אינסוף...אבל אם צריך לבחור אחד,אז נראה לי שאני אלך על ג'יימס בראון,שבגללו התגלגלתי לFאנק. איך אתם מעדיפים את הFאנק? טהור
תמונות בפרטים.

dweck2k

New member
בכיף

שם: דוויק (נמרוד) גיל: 24.5 מגורים: גבעתיים (אבל הלב בפרברים) סגנונות אהובים: Fולק, Pאנק, סקא, Fאנק, היפ הופ, וכל מה שמעניין אותי. אמן מועדף: ספרינגסטין, אנדרה 3000 (אאוטקאסט), סקאטליטס, פרלמנט/Fאנקדליק, ד"ר דרה. איך אני מעדיף את ה-Fאנק? פסיכדלי וגולמי. דוויק

Nave S

New member
...

שם: נוהגיל: 17 וחצימגורים:סגנונות אהובים נוספים: בלוז, ג'אז, פיוז'ן, היפהופ, דאבאומן מועדף: ווילסון פיקט, ג'יימס בראון יש המון..איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: שמן ומלוכלך!וזהו נראה לי. אפשר לצרף גם תמונה.

חבר123

New member
'Bitchin

שם: יאן גיל: 18 מגורים: ירושלים סגנונות אהובים נוספים: היפ הופ, טריפ הופ, אלקטרוני, ג'אז, פרוג רוק אומן מועדף: Jay Kay איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: גזעי
אם יהיה ביקוש מהבנות אז נצרף תמונה

א י י ז ק

New member
איזה כאב ראש

שם: איציק גיל: 15 וחצי מגורים: אשדוד לפנים סגנונות אהובים נוספים: רוק טוב טוב ולא כבד וג'ז על כל סוגיו (רוק וג'ז לא של שנות ה-80.. במיוחד לא רוק של שנות ה-80) אומנים מועדפים: פסיכדלי - לא יצא לי לשמוע פרלמנט אז פאנקדליק, שמעתי כמה דברים של פרד וויזלי ואהבתי, ג'יימס בראון, אינגוקניטו ג'מירוקוואי איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: טהור ואולי קצת ג'זי או פסיכדלי

WalkingBass

New member
פבבם

שם: אייל. גיל: 20. מגורים: פ"ת סגנונות אהובים נוספים: ג'אז, פיוז'ן, רוק... אומן מועדף: tower of power, jaco, dave matthews איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: בעיקר ג'אזי שזה מבחינתי גם טהור. במקרים מסויימים פיוז'ן (ואני מקווה שלא תחכו לי מחוץ לבית עם קילשונים. קראתי את השירשור הקודם).

א י י ז ק

New member
הגעתי למסקנה

שבראץ אפחד לא מכיר כמעט את דיב מת'יוז וזה ממש חבל. אתה אולי הבנאדם השלישי שאני שומע עליו שהוא מכיר אותו.

dweck2k

New member
מה אתה מדבר?

מלא מכירים אותו. אני מכיר אותו כבר קרוב לעשור. זה שאני לא אוהב את המוסיקה שלו זה משהו אחר... דוויק

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif

הוא מתקרב לרמה של אמן מיינסטרים בMTV מבחינת פרסום בארץ, באמת.

WalkingBass

New member
אני לא יודע אם עד כדי כך אבל מכירים

אותו קצת יותר מרק פה ושם... הבעיה שלא מביאים דיסקים שלו לארץ. אמרו לי שיש איזה סכסוך בין היבואן לחברת תקליטים או משהו כזה.. בארה"ב הוא נמצא בכל חור, מוכר אלבומי פלטינה, מיינסטרים לכל דבר. מיינסטרים חיובי ומשובח בכל מקרה. הוא אחד האמנים המוערכים עליי אי-פעם. המלצות לאוהבי הFאנק: what would you say, so much to say, too much

א י י ז ק

New member
לא הייתי אומר מלא..

עובדה שהוא לא מישו שמדברים עליו הרבה וכאלה .. וקשה לי להאמין שאפחד לא אוהב את המוזיקה שלו.. בכל אופן אל תשכח שאני מאשדוד המוכה.

../images/Emo187.gif

שם:מאי קסטלנובו גיל:16 מגורים: ראשל"צ סגנונות אהובים נוספים: רוק אלטרנטיבי, גראנג' וצ'ילאאוט אומן מועדף: ג'ון פרושיאנטה איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: אני לא מתמצאת בזה כל כך אבל אני אוהבת Fאנק עם שילוב של ראפ, כמו הדג נחש ואני גם אוהבת Fאנק שמשלב מאפיינים של רוק, כמו הרד הוט צ'ילי פפרס שלפני 15 שנה...

בעעע... אין לי כוח...

קוראים לי סטסיה... מירושלים בת 17 עוד6 ימים... זהו... לא בא לי לענות על השאר... : \ סורי... בפעם אחרת...

יו

שם: נתן חסיד, נתי, פאנתי, חסה ועוד כמה. גיל: 23 מגורים: ירושלים סגנונות אהובים נוספים: אפשר להגיד שהחיים שלי הם היפ האפ, אבל גם לא מעט רוק-פופ-סול-בלוז. אומן מועדף: טופאק אמארו שאקור איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: טהור או עם קצת היפ הופ מלמעלה.

Amit Remmus

New member
המפ.

שם: עמית. גיל: 18. מגורים: קרית חיים. סגנונות אהובים נוספים: רוק אלטרנטיבי, Pאנק, מטאל (אע. חשפתי סוד.), היפ-הופ, מוזיקת עולם. אומן מועדף: ג'מירוקוואי וRHCP. איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?: לפעמים טהור, לפעמים משולב בהיפ הופ או נגיעות של רוק. תלוי במצב רוח.

DIDGIN

New member
...

שם: עמית גיל: 19 מגורים: תל אביב סגנונות אהובים נוספים: ג'אז, רוק אומן מועדף: Jamiroquai איך מעדיף Fאנק: בתוספת ג'אז

grillo1

New member
טוף... תורי

וכנראה שאני הכי קשיש פה... מועדפים:,jb's,prince,brass constructionthe gap band.... וג'אז באופן כללי (-:

אז ככה

שם:עופר גיל:אתם לא מאמינים כמה שאני זקן מגורים:תל אביב סגנונות אהובים נוספים:בלוז, ג'אז, רוק מתקדם, רוק פסיכדלי, טריפ-הופ, מוסיקה הודית מ65-75, מוסיקה עממית מכל העולם, אקזוטיקה, ביזאר. אומן מועדף:ג'יימס בראון, ביטלס, ג'ימי הנדריקס, טום וויטס, ביסטי בויז, בק, בוב מארלי, לי סקרץ' פרי, די ג'יי שאדו, פורטיסהד איך אתם מעדיפים את הFאנק? עם סגנון ספציפי נוסף לו או טהור?:אני אוהב מוסיקה מלוכלכת על כל גווניה, ואכן אני מעדיף "לכלוך טהור" על פני כל ז'אנר אחר, אני מודה, אבל הוא הולך הכי טוב עם ג'אז, עם רוק פסיכדלי, ועם ריתם אנד בלוז כבד. ואפילו צירפתי תמונה, וואו איזו השקעה אני מת.

למעלה