הכרות

טלי1351

New member
הכרות

היי,
למרות שזה לא פורום הכרויות, אממ...אני כותבת בנושא אחר לגמרי..
גם לי יש אפילפסיה, מגיל 16...למרות שאני מתפקדת מצוין ומאוזנת לחלוטין עם כדור במינון נמוך..אבל עדיין זה נחשב לאפילפסיה.
אני סטודנטית ולומדת לתואר בהנדסה.
בחורים מעולם לא דחו אותי בגלל אפילפסיה, ואף מעבר לכך היו כאלו שלא ידעו שיש לי אפילפסיה. הסיבה היא שקשה לי להכיר כי אני חיה בדרום (אך לומדת במרכז) וגם הרבה בחורים שאני מכירה מחפשים קשרים לטווח קצר..
האמת שהחלטתי לחפש גם בפורום הזה כי אני מאמינה באפקט הדמיון ובזה שאנשים מבינים אחד את השני טוב יותר כשהם עוברים דברים דומים.
הייתי אצל ד"ר אילן בלט, הוא אמר לי שלנוכח זה שבמשפחה שלנו אין אפילפסיה הסוג שלי איננו תורשתי וגם קל יחסית.
מלבד אפילפסיה אינני סובלת ממחלות.
אני בת 25, מחפשת להכיר בחור לחיים. אז למה דווקא בחור עם אפילפסיה? האמת לא כל כך משנה לי אם יש אפילפסיה או אין...
פשוט אני מייחסת לתכונות אחרות כמו חום, אהבה והשקעה חשיבות גבוה יותר מאשר לאפילפסיה שלדעתי זו אחת המחלות שאפשר לחיות איתן,
מחפשת להכיר מאזור המרכז, דרום, שפלה.
מחפשת בחור חם, אוהב, משקיע, יוזם, רציני.
בחור שאוהב לטייל.
מלבד זה, אני מחפשת בחור עד גיל 40 מקסימום ושיהיה מאוזן ועדיפות שאין לו רקע של אפילפסיה במשפחה, או לפחות במשפחה הקרובה (אך ייתכן וגם זה אפשרי)..
תודה..

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה

לא הבנתי למה את מחפשת בחור עם אפילפסיה. את צריכה, כמו כל אדם, בן אדם חם ואוהב ואין לזה שום קשר לאפילפסיה.
האפילפסיה לא צריכה לקבוע לך עם מי תחיי ואיך החיים שלך ייראו.

טלי1351

New member
הי חיים

האפילפסיה למעשה לא קובעת לי שום דבר,
אבל היא כן גרמה לי להיות יותר סבלנית לאחר ומבינה יותר..למרות שאני מאוזנת לחלוטין מגיל 16.
מאוד חשוב לי נושא החום, אהבה והשקעה, ולצערי פגשתי בחיי בחורים שרק הקפידו לפאר את עצמם כל הזמן למולי,
והקפידו להדגיש בפניי כמה שהם אוהבים את עצמם (בטח בחורות בפורום מבינות למה אני מתכוונת).
אני מחפשת פשוט בחור שונה..בחור שיאהב את הבת זוג שלידו ושהיא תאהב אותו..ייתכן ואני קצת מיושנת עם כל מה שקורה היום וחיה בסרטים..אבל אני עדיין מאמינה בזה..
מאמינה בהשקעה של בחור ודו שיח בין הצדדים.
לצערי חיים, ראיתי במהלך החיים שאנשים שעברו דברים זה מפתח אצלם יכולת אמפתית והבנה, בגרות ואף חום ואהבה לצד השני- לכן לא משנה לי אם לבחור יש אפילפסיה או לא. היו לא מעט בחורים שרצו אותי אבל אני לא יכולה לסבול את הקור של הבחורים ואת הציפייה שרק אני אשקיע ואגיע רוב הזמן, ושלא יוזמים כלל, הייתי פונה אליהם ומסבירה להם שחשוב לי הנושא אך הם אמרו לי שזה חלק מהאישיות שלהם, ועד היום הם רווקים-לכן כיום אני יודעת מה אני מחפשת.
ואדרבא, לא משנה לי גם אם לבחור יש אסטמה למשל בצורה מאוזנת או כל מחלה אחרת מאוזנת ובצורה קלה, העיקר האישיות- לא חושבת שצריך לייחס חשיבות כבדה למחלות, אפשר לחיות איתן.
הסיבה- לא רוצה להפסיד את הקסם שבבן אדם בגלל מחלה שייתכן והיא שטותית ולא רוצה לשלול לחינם..

חייםלוי

Member
מנהל
את לא מיושנת ומה שאת מחפשת בבחור זה בדיוק מה

לחפש. מובן שמחלה כלשהי לא צריכה למנוע מיצירת קשר אבל גם לא צריך לחפש אותה. אני לא לגמרי משוכנע שמי שעבר מחלה הוא יותר חם ואמפתי מאדם שלא חווה מחלה.
אני מאחל לך למצוא בחור חם ואוהב ולא אנוכי ולא משנה אם הוא חולה במשהו או לא.

טלי1351

New member
תודה..;)

האמת שמניסיון של הסתכלות על הדברים- אנשים שעברו דברים בחיים הם יותר חמים ודואגים, ולא משנה אם זו מחלה או בכלל כל דבר. לי לא משנה אם יש מחלה או אין- גם ככה בגיל 60 חוטפים את כל המחלות.
אני לא מחפשת מחלה- אני מחפשת בן אדם, ולא משנה לי מה שמסביב. כמובן שרק בתנאי שזו תהיה מחלה קלה כמו שאצלי שאפשר לחיות איתה, ועדיפות לא תורשתית (שאין מקרים כאלו במשפחה, או לפחות במשפחה הקרובה).. זה לא שאני מזמינה את כל החולים הקשים מאוד לפנות אליי..חח...

museMe

New member
לגמרי

אנשים שעברו משהו בחיים שלהם הם בני אדם סבלניים יותר, ובכלל לדעתי בני אדם טובים יותר שיודעים להעריך דברים.

ruven7

Active member
לדעתי נפלת על האנשים הלא נכונים

ובלי קשר למצבך הרפואי
מי שרוצה אותך יקבל אותך כמו שאת,בטוב וברע,
לחפש בחור עם בעייה רפואית כזו או אחרת מתוך הנחה שיגלה יותר אמפטיה נראה לי לא נכון.
אני לא שולל את זה,אבל זו לא צריכה להיות נקודת המוצא.
מי שיגרום לך אושר וישקיע בקשר,הוא המתאים,בריא או לא לגמרי.
אם לא נדחית בגלל מצבך הרפואי יש לך מזל.אני יכול לומר לך שכמה נשים דחו אותי ברגע שזה יצא,כמובן לא כולן ולא עושה הכללות.

דני11612

New member
ילדה- אל תחששי משום דבר

מי שירצה בך, יקבל אותך כפי שאת. העיקר לא להסתיר! בעבר כבר רשמתי כאן שאני נשוי באושר עם אישה בריאה ויש לי בן אחרי צבא בן 22, שלא קיבל ממני את ה"ירושה" הזו. כל מי שמכיר אותי, יודע על המחלה (שלא תהייה אי הבנה כשקורה לי משהו). סה"כ התקף ם ניתוק של מספר דקות, למי שמאוזן בתרופות, לא צריך להרתיע אף אחד. בהצלחה (גם בלימודים).

למעלה