הכרות שניה

הכרות שניה../images/Emo39.gif

אומנם הייתי פה עוד בימים שהיינו קומונה קטנה, אבל יש הרבה שלא מכירות אותי. אני שרון בת 32. גרה בטנזניה שבמזרח אפריקה. אמא לשלושה ילדים- תאומות בנות חמש וילדון מתוק בן שנתיים (בקרוב). לפני שלוש שנים הורדתי 35 קילו ממשקלי. מאז נכנסתי להיריון ועליתי שוב 10. בזמן האחרון זילזלתי נורא. זו גם הסיבה שנעלמתי מפה. הרגשתי שעד שאני לא אקח את עצמי בידיים חזרה אני לא צריכה להיות כאן. אתמול הקיע הקץ...ישבתי במחשב וראיתי תמונות מהתקופה שרזיתי. התבאסתי נורא. החלטתי שמחר מתחילים
והנה אני כאן
המקום הזה כל כך תומך ונעים. מקווה שאצליח לעמוד במטרה שלי.
לכולן.

קרמבו 112

New member
וואאההווו טנזניה איך זה לחיות שם??? אפריקה

אחרי שמימשתי את הפנטזיות שלי בדרום אמריקה ובמזרח עכשיו אני חושבת על טיול גדול באפריקה מה את עושה שם? איך הגעת לשם? ובהצלחה בדיאטה בהמשך אנחנו כאן בשבילך

טנזיה זו מדינת עולם שלישי

לחיות פה זה מאוד לא פשוט. אומנם החיים מאוד נוחים- בית גדול, עובדים בבית וכדומה. אבל ישנם המון בעיות של חשמל, מים ודברים שבארץ הם מובנים מאיליו. אני חיה פה כבר שש שנים. סה"כ לא רע לי. בגדול זו מדינת טבע מדהימה. אתרי ספארי קסומים, יערות טרופיים מדהימים, חופים תכולים עם עצי קוקוס. כמו בסרטים. בעלי עובד כאן עם אחיו בעסק משפחתי וזו הסיבה שאנחנו פה. בגדול מתכננים לחזור בסוף השנה לארץ. זהו...תודה על הבהצלחה

לילית462

New member
את יודעת מה אני אוהבת אצלך ?

שגם אחרי שש שנים את ממשיכה לענות כל כך יפה ובפירוט על השאלה שחוזרת על עצמה כל פעם. לא שאני לא עונה, ועונה יפה ובפירוט וכו' אבל, לא יודעת תמיד שואלים את אותן השאלות - וזה בסדר, זה צפוי ברור ומקובל, ולפעמים, נמאס כבר לענות בפעם המליון על החיים באפרקיה. שאני מרגישה שהם לא כל כך שונים מהחיים שהיו לי בישראל, מצד אחד הם הרבה יותר טובים, מצד שני יש קשיים.

הסקרנות הזו כל כך מובנית לי

שזה רק הגיוני לענות כל פעם מכל הלב. החיים מחוץ לבית שלנו מסקרנים מאוד. בטח ובטח שמדובר על ארצות "נדירות" יותר.

יעל י

New member
אני מהסקרניות האלה...

וגם את לילית ענית לי יפה ומאד בפירוט... שרון,המקום שלך פה בין אם את בתהליך או לא. אנחנו פה לתמוך,לעזור וכו' לטוב ולרע.

למעלה