הכרות רשמית :)

גברברת

New member
הכרות רשמית :)

ערב טוב לכול הנוכחים והנוכחות (וגם לנוכחות ולנוכחים... שאף אחד מהמינים לא יעלב לי חו"ח) אז כמו שכנראה כולכם יודעים חברתי היקרה אתי אלבכרי פתחה את הפורום לפני מספר ימים והעבירה לי את שרביט הניהול. אני ה"גברברבת" בת 38 .. כמעט בת 39 (פרחים ליום ההולדת יתקבלו בשמחה:) ) עוסקת בניהול מתעסקת לא אחת בסוגיה "מה גברים רוצים" ואתם? תתפקדו בשבילי בבקשה

מתפקדת ../images/Emo163.gif

אני ללי בת 24.5 נשואה מזה שנה אחרי 6 שנים יחד אני עדיין לא מבינה מה גברים באמת רוצים!!!!!!! גרה בצפון הרחוק ומכורה לפורומים של תפוז

אתי, 39 כמעט 40..חיה עם דני כמעט|מא

שנתיים, יודעת בדיוק מה גברים רוצים אבל יקח לי זמן לשכתב את זה. ולך חברתי היקרה מאחלת לך פורום פורה ומהנה מלא באהבה ובהבנה.

אורא

New member
עברתי ליד החנות החדשה והמדהימה

שלך שבוע שעבר וראיתי אותך עסוקה .... והאמת התביישתי להיכנס והתלבטתי מול החנות כ 10 דק' ובסוף המשכתי בדרכי אז רציתי שאול מתי זה לא מפריע אני עוד חייבת תמונות לפורום חתונות ואין לי דרך להעלות אותן

שגיא24

New member
שגיא, 24, קריות

מה עוד להוסיף? נו, כמו שכל הבנות אומרות "אתה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד" והאמת? זה מעצבן אותי צמד המילים האלה. בחיים לא אבין למה אתן מתכוונות בזה. או שהן אומרות לי "אני לא אגיד לך איזה בנאדם מקסים אתה.........." או "בחור טוב כמוך בטוח יתחתן לפני כל מי שאני מכירה............" האומנם?

שגיא24

New member
קבלו עדכון מחדשות היום:

סטודנט למשפטים ומדעי המחשב.
ותודה להורי שהביאוני עד הלום

שגיא24

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

למה אני אומר לך תודה? כי עד עכשיו לרוב קבלתי תגובות מסוג "אתה משוגע. לקחת 2 מקצועות כבדים כאלה" "נפלת על השכל?" "אתה חושב שתצליח לעמוד בזה?" ועוד כל מיני דברים לא מעודדים כאלה. אין ספק שזה לא מסלול קל אבל אני אשקיע את המיטב שיש לי כדי להצליח בזה. אז תודה.
רק השנים יגידו כמה ההשקעה היתה משתלמת.

וואוו.........

יוו....אין לי מה להגיד...רק...שאתה חייב להירגע.. מה קורה לך??? קראתי את התגובות שלך...ואתה פשוט מתסבך כל דבר מעל לכל עבר.. דיי...הכול תלוי בגישה שלך.. אם תיקח את החיים בקלות ובפשטות הם גם יהיו כאלה!!! אני לא מדברת על העיסוק שבחרת או על שאר הדברים..אני אומרת את זה רק על סמך הסגנון תגובה שלך להודעות פה.. באמת..:)....המלצה לי אליך...קח את החיים בסבבה...(;... ושום דבר לא קשה אלא אם עושים אותו קשה!!

צמוקיה

New member
גם אני גם אני .. למרות שאני

עדיין בפורום "חתונות" קפצתי לבקר ויש התפקדות אז ... בת 23 וטיפ טיפה ועוד 9.5 חודשים החתונה עם אהוב חיי גם אני מהצפון ה(די) רחוק ומכורה לפורום חתונות וחתולים.

avivl

New member
אביב מתפקד כמבוקש...

בן 26.5, חודש לפני חתונה ואני אוהב מאד דיונים פילוסופיים וגם פרקטיים לגבי הרצונות של שני המינים. גברברת, בהצלחה רבה עם הפורום החדש ושיהיה לכולנו רק טוב, אביב

TheSunshine

New member
ואני :)

קומקומית גאה, לשעבר פורום חתונות :) גרה בשלומי שבצפון. ואם כבר מדברים אז הלילה שוב חלמתי את חלום הבלהות שאני מתחתנת ועוד אין לי שמלה ולא תסרוקת ולא כלום וכבר שמונה וחצי בערב והאורחים מחכים. העניין הוא שהתחתנתי לפני שלושה חודשים!!! זה נורמאלי? (זה לא קרה לי מאז החתונה)

למעלה