הכרות ראשונה.....

Sודית

New member
הכרות ראשונה.....

יושבת לי עם חברה בקפה...כרגיל... מפטפטות על הא ודא וכן גם עליהם... פתאם היא שואלת.... "יש לך מחשב, נכון"?... "ברור שיש לי" "את מחוברת לאינטרנט"?..."ברור שאני מחוברת" "איפה את מצ´וטטת"?...."מה?? את מתכוונת משוטטת"... "לא, אני מתכוונת מצ´וטטת...בצ´אט"... אופסס...מילה חדשה...לא מכירה...חדשה בסביבה... החברה מסבירה לי מה זה ומלהיבה אותי, שיגעון. נו טוב...אני חייבת לבדוק...זו חברה עם ראש... אם היא אומרת...זה צריך להיות מעניין. באה הביתה...קדימה לעבודה... צעד אחר צעד, לפי ההסברים שלה...אני מגיעה... כתוב...הכנס שם...היא כבר אמרה שלא נכנסים שם בשם האמיתי....בחרתי מה שבא לי באותו רגע... אופסס...נפתח חלון...מצד ימין כל מיני מילים... כמו...שלך לעד...נסיכת הים...הגדול מכולם... לקח לי קצת זמן להבין שאלו הם הכינויים של... קרוב לודאי אנשים, כמוני שהמציאו להם ניקים. בהיתי במסך....מה עושים עכשיו??? שורות, שורות ריצדו מול עיני, במהירות.... לא הצלחתי להבין...מי, למה, איך??? אף שורה לא התאימה במילותיה לקודמתה... מי כותב למי?? מי מצליח להבין פה בכלל מילה??? איזו מהירות...איך הם מספיקים??? ישבתי ממול...קצת מתוסכלת...חשבתי על חברתי, וחשבתי לעצמי...מימה היא מתלהבת??? מה זה??? ואז גיליתי את השורה, שמיועדת לכתיבה.... סתם כתבתי...ערב טוב...ו...לא יאומן....ענו לי. זה וזו וההיא וההוא....התרגשתי כל-כך.... לקח לי עוד קצת זמן להגיב....ושוב הגיבו לי... פתאום הופיעה שורה אדומה...יווו, זה בשבילי... מה קרה?? למה זה אדום??? מה עושים עכשיו??? ההתלהבות גברה מרגע לרגע...זה באמת הולך... משום מקום, מישהוא לא מוכר מדבר אלי...אישית. יא אללה...מי זה??? איך הוא נראה??? איזו התלהבות... ישבתי לי ממול...מחפשת מילים לתגובות...מתלהבת כמו ילדה קטנה....אני לבד...עם עצמי...ורק המסך מולי. פתאום כאילו נכנסו בו חיים אמיתיים.... אנשים על אמת...שמדברים (כותבים) אלי...לא יאומן. ואיך לא ידעתי שזה קיים??? כולי התרגשות מהתגלית. שעות ישבתי מולו....לא יכולתי לעזוב...(גם אותו...האדום) עם כל שורה נעשיתי זריזה יותר....מבינה יותר. כל אחד גילה לי עוד פאטנט...עוד אפשרות... עולם שלם של אנשים מאותיות ומילים.... כולם פה...מולי...בבית שלי....בחדר שלי...במחשב שלי. בקושי רב ניתקתי עצמי ממנו...כן גם מהמחשב... חייבים קצת לישון...עוד שעתיים צריכה ללכת לעבודה. הייתי בשוק כשראיתי מה השעה.... וכמובן שלא יכולתי לחכות לסוף היום....לחזור אליו... ההוא שדיבר אלי....ההוא שבחר אותי מכל השמות שהיו. ו...כן...הוא היה שם גם באותו ערב וגם בערב שלאחריו... כבר לא רציתי סרט....גם לא ספר...כלום....רק אותו... את המחשב...ואת ההוא שחיכה לי על המסך, כל ערב במסירות. סודית נזכרת בתחילת הדרך....לפני שנתיים בערך. ואיך אתם הכרתם אותו??? את העולם הזה??

פירט

New member
אפשר לשבת ערב שלם......../images/Emo48.gif

על סיפורי הצ´ט ומעלליו. לי יש ה מ ו ן פאלאברה בנושא...... כמה מחברותי הטובות...נו......בפעם אחרת.....בגלוי....... לא וירטואלי כמו פה............

Sודית

New member
רוצה פה....ועכשיו....

לשמוע את מעלליך....בלי כחול... רק שחור על גבי לבן.... לא רוצה לחכות... סודית...יאללה בלי סודות.

דניאלה1311

Active member
מנהל
אצלי זה לא היה ככה בכלל התחיל אחרת לגמרי, משהו איטי, רומנטי, פיוטי.....זהו, עד כאן.

צאטים ------ניקים ועוד

אני התחלתי את הרומן עם המחשב כאשר פתחתי אי מייל לעצמי. יש לי חברה בארצות הברית תפרנית שאמרה לי שאם יהיה לי אי מייל תכתוב לי...וכך היה. ואחרכך הפצתי בין חברותי וחברות לעבודה ואחרים את האי מייל וכך יש לי עבודה לבדוק כל יום...בדיחות חידות וסיפורים ותמונות שמגיעות......ולהעביר לאחרים.....(אגב, אחר כך תוך יום רואה אותם מפורסמים בפורומים.....כל מקבלי האי מיילים בארץ.....מקבלים את אותו הדבר .....ממש בידור). ואחר כך, התחלתי לכתוב בפורומים. עד שהגעתי אליכם.. וכאן בבית קפה ......יש אקשן ומעניין......ונחמד ופוגשים אנשים נחמדים ודברים חדשים..... לפעמים, רואה ניקים מזה מדהימים...פרובוקטיבים, מדהימים, מגעילים, דוחים, ומעניין יש ניקים שכאשר קופצים באדום...לא עונה להם בכלל.......רק בכללי...כמובן שבצאט יש שם אחר לכולם.....ויכול להיות סודית שאת מדברת איתי בצאט......???????? ואולי מדברת עם השכנה ממול ???????

Sודית

New member
רוזנת...שבת שלום לך...מצ´וטטת שכמוך

אני לעיתים נדירות בצ´אט...לא אוהבת זו היתה ההתחלה שלי...אחר-כך נמאס לי, אחרי איזה חצי שנה והרבה אכזבות.... לפעמים אני מציצה לצ´אט, אבל זה כבר לא זה. ופעם אחת ראיתי את שמי מתנוסס שם.... נורא רציתי לדבר עם עצמי....אז קראתי לה... סודית יש רק אחת....מתחזות אולי יותר. אגב....איפה את גרה???

גליה13

New member
ואני התחלתי בעידודו של אחיין

שהכניס אותי בעובי הקורה של האי-סיק-יו בערב חורף אחד קר- הוריד את התוכנה- הנחה אותי בעקרונות והלך... חיפוש- כמו מתחילים ב"רנדום" שליחת מסר ועוד מסר ועוד אחד- והנה שיחה מתפתחת- לא אשכח אותה טייס מקנדה ממוצע מצרי (אז עוד לא ידעתי שאולי הוא גברת בת 25 מחיפה ממוצע פולני) השיחה קלחה- הערב נגמר- לא בדיוק ידעתי איך לשמור אותו בן חברי- וכך הוא אבד לנצח- אחר כך באו שיחות נפש- וגיליתי שבעצם קל הרבה יותר להתכתב בעברית- קל מאד לגלות מתחזים וקל מאד לשקוע- ולהתאכזב- לשנוא ולחבב אנשים שבעצם אתה אינך יודע מי הם...

גליה הצאט מלא בהפתעות.......

את לפעמים יכולה לפגוש אנשים מענינים .....מתחזים......גבר מציג עצמו כאישה ולהיפך...... ולפעמים את פוגשת אנשים שמחוץ לאינטרנט לא היית אומרת להם שלום אפילו. ובצאט את מקשיבה ועונה. וזה להבדיל מפורומים שפחות או יותר את יודעת מי האנשים מאחורי הניק...... וכל זה כי האנשים די קבועים.....

magy

New member
גליה, את הברזת לנו.........המון זמן

אוהו........איזו הברזה....... היה לנו מפגש....אפילו לא היית כאן כדי לראות.......... מה זה ? ככה עושים?????????

tidhar

New member
chatttttttttttttt אוייייייייייייי

ולי אתרע מזלי ולא נפלתי בפח (הפח לא התאים לממדי) כמעט ארע המפגש ומשום מה חלה נסיגה מן הצד השני. בזכות נסיגה זו התעשתתי.

maxima

New member
ואני.............

נכנסתי לאט לאט לא ידעתי כלום כל פעם למדתי קצת מאנשים טובים שנידבו לי מידע צ´אט.......... כל פעם שניסיתי להיכנס לצ´ט נמלטתי תוך כמה דקות כל הכרישים ראו טרף חדש..... ומיד שאלות מהיכן את, בת כמה, אוי את מאד מתאימה לי......... ואני מהר ברחתי וגם השורות רצות אצות אני לא מספיקה לחשוב מה לכתוב והשורה כבר נעלמה וגלשתי וגלשתי בהמון אתרים יש באינטרנט עולם ומלואו הכל בכל מכל וגילתי את הפורומים וראיתי כי טוב והנה אני

פירט

New member
גם כאן יכולים להיות מתחזים. ../images/Emo48.gif

רק מפגש יכול להסיר מהם את המסכה. גם הסיפורים יכולים להיות אמיתיים ולא אמיתיים וחצי אמיתיים וכו´ וכו´ וחוזר חלילה....... גם לי לקח זמן להתרגל לצ´ט,לקצב הכתיבה,לענות לזו ולזו בלי להתבלבל..... לא מספיק להגיב וטראח- מסר חדש.......... יצרתיקשרים,פרקתי כמה,היתה גם אהבה שכובתה באכזריות ע"י שנינו (סיפור יבוא....) למדתי לקחתהכלבערבון מוגבל מאוד,לא לפתח שוםציפיות,לתת לענין לזרום לכל כיוון ולהפוך דף ביחסים הוירטואליים בקלילות........ כך אני נהנה.......לא מגיב אם לא מעניין ולא נכנס בכלל אם לא "בא לי".

פיני007

New member
מתמכר לצאט

בתחילה נכנסתי לענות לשאלות בפורומים של אופנועים ותאונות דרכים כי אני מתמצא בנושאים אילו. מאז אני משוטט ומרגיש שאני מתמכר יותר ויותר. רק מגיע הביתה מיד פותח לראות אם יש לי תשובה או אולי המשך לשירשור. לא מן הנמנע לומר שפגשתי גם בחורות נחמדות ......

ההתנסות שלי בצ´אט החלה לפני

כ 8 שנים. ממש לפני כמה ימים יצא לי לדבר על זה. כי לפני כ 8 שנים היו כל כך מעט נשים באינטרנט בכלל ובצ´אט בפרט, שאפשר היה להרגיש את השליטה בתחום על ידי הגברים. ואילו כעת יש לי תחושה שרוב הגולשים הן נשים. בזמנו היינו עושים מפגשים בין חברי הצ´אט, וגם טיולים. יש לי קשרים עד היום עם חלק מהחבורה, אבל אני אישית הפסקתי לגלוש בצ´אט, זה כבר לא מסקרן אותי ולא משרת את הצרכים שלי.

פירט

New member
אאההההההההמממממממממ......./images/Emo48.gif

מה קרה שאת בבית? לא יוצאים היום? יום שישי...........

שובב2

New member
אני די מכור אבל מנסה להגמל

אני לא זוכר מתי ביוק נכנסתי לעולם הפרומים אבל זה כנראה משהו כמו חצי שנה פיני 007 היטב להסביר את מה שאני חש אפשר לומר שרוב הזמן זה די כייף רק שחבל שפיספסתי את המפגשים

למעלה