הכרות מחודשת

עידו פ

New member
הכרות מחודשת

עבר הרבה זמן מאז שהצגנו את עצמנו, חלקנו חדשים בפורום, חלקנו ותיקים וחלקנו כבר הספקנו לשכוח. אז מי אתם ? במה אתם עוסקים ? במה הייתם רוצים לעסוק ? את חלקכם אני מכיר (חלק אפילו באופן אישי) אבל אני חייב להודות שיש לא מעט משתתפים חדשים שאני לא מכיר וחלק מהמשתתפים שכבר הספקתי לשכוח (אני כמו קלי באנדי - עם כל החומר שנכנס למוח, משהו חייב לצאת החוצה), אז אשמח אם תוכלו לרענן לי ולשאר החברים בפורום את הזכרון ולהציג את עצמכם. להלן הסיפור האישי שלי : אני עידו, לשעבר JohnDoe5 (כותב המאמר על חיבור המחשב לטלוויזיה, למי שכבר יצא להתקל), מנהל פורום "הנדסת תוכנה" שנוצר מקומונת "ניתוח עיצוב ופיתוח מערכות מידע". את התחלת דרכי בתחום הנדסת התוכנה התחלתי בצבא (ממר"מניק) בהתחלה בתכנות ואח"כ בניתוח מערכות. אחרי 7 שנים, כשהחלטתי שהגיע הזמן לבחור כל יום בגד שונה ללכת איתו למשרד, עברתי לאזרחות ובשנתיים האחרונות אני עובד בגוף ציבורי גדול (טוב נו, שכנעתם אותי - עיריית ת"א, אבל אני לא יכול לבטל לכם דוחות, אז אל תבקשו בכלל) בתור כולבויניק, למרות שבסוף החודש בתלוש המשכורת רשום "מנהל פרויקטים". בין השאר אני גם מנתח מערכות, ארכיטקט ותוכניתן לעת מצור (התוכניתנים שלי אף יאמרו תוכניתן עילוי, הם פשוט עדין לא הפנימו שמרבית הבאגים אצלנו זה דברים שאני כתבתי). למעט חטא אחד של עבודה בצבא במשך מספר שנים על אורקל, מרבית הנסיון שלי נצבר בכלי מיקרוסופט (פחות או יותר כל שפת פיתוח שיש לה קומפיילר מיקרוסופטי) כשבשנתיים האחרונות רוב העבודה שלי היא ב-asp.net. בתקופה האחרונה התחלתי להכנס לתחום ה-BPM כך שאל תתפלאו אם תתחילו לראות שאלות בנושא. לדעתי התחום מאוד מעניין הם מבחינת הניתוח הנדרש והן מבחינת האתגר הטכנולוגי ואני כבר מצפה לראות מה הוא טומן בחובו. וזה פחות או יותר הסיפור שלי, על רגל אחת.

yoniBLA

New member
נתקלתי בפורום הרגע

בפעם הראשונה. אני יוני, קורא/כותב (בעיקר עונה על שאלות) בפורום שפות תיכנות כבר כמה שנים...

למעלה